Σάλος με φωτογραφία 3 νεαρών κοριτσιών να χαιρετούν ναζιστικά στο Άουσβιτς

Κοινοποίηση:
8D1B0ED913F3A794ED3293C9BF3BBFCD

Σάλο έχει προκαλέσει το περιστατικό τριών νεαρών κοριτσιών τα οποία και αποτυπώνονται, να χαιρετούν ναζιστικά, σε φωτογραφία που τραβήχτηκε κατά την επίσκεψη τους στο μουσείο του Άουσβιτς της Πολωνίας.

Οι πολωνικές αρχές διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Η δημοσιοποίηση της εν λόγω φωτογραφίας έγινε μέσω ανάρτησης στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Instagram εντούτοις η ανάρτηση, διαγράφηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα, λόγω της κατακραυγής των χρηστών.

Η «πλάκα» των τριών κοριτσιών δείχνει πόσο αναγκαία είναι η διδασκαλία όσων τρομακτικών συνέβησαν κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος, ιδιαίτερα σήμερα που ο αντισημιτισμός γιγαντώνεται στην Πολωνία» υπογραμμίστηκε μέσω λεζάντας της φωτογραφίας που ανέβηκε στη σελίδα «Racist and Xenophobic Behaviour Monitoring Centre» του Facebook.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως παρά το γεγονός ότι η προσπάθεια διάδοσης φασιστικής ιδεολογίας διώκεται ποινικά, με ποινή φυλάκισης έως και τα τρία χρόνια, στην Πολωνία, δεν υπάρχει ανάλογη απαγόρευση για τον ναζιστικό χαιρετισμό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ξεχασες τον Ομηρο που δεν υπηρξε ποτε, και την ιλιαδα την εγραψαν οι εβραιοι.
    Και ο Ηρακλης ηταν μαυρος .
    Και ο Σπιλμπεργκ ειναι ο μοντερνος Ηροδοτος.

  2. Πω πω εγκλημααα…..να συλληφθουν αμεσα!!
    Στην Σμυρνη οι Ελληνες “σπρωχτηκαν” , οι Αρμενιοι μαλλον σκοτωθηκαν μονοι τους , οι Ουκρανοι εκαναν απεργια πεινας και πεθαναν 7 εκατομμυρια κτλ κτλ…ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΥΠΕΦΕΡΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!
    Λολ και ξανα λολ με τις εβραικες γελοιοτητες….ο κοσμος σας εχει παρει χαμπαρι………

Comments are closed.