Σάλος με τον Νίκο Μουτσινά: Δημόσια, καυτά φιλιά στο στόμα με μελαχρινή καλλονή! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Ο αγαπημένος παρουσιαστής του ΣΚΑΙ που διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του τόσο συναισθηματικά όσο και επαγγελματικά δεν αναφέρεται συχνά για τις σχέσεις του αλλά ούτε και τις δημοσιοποιεί!

Έχουν γραφτεί κατά καιρούς πολλά για εκείνον και του έχουν χρεωθεί πολλές σχέσεις χωρίς να ισχύουν, είναι ένα πρόσωπο που σίγουρα ενδιαφέρει το κοινό αφού είναι τρομερά αγαπητός από όλους χάρης την δουλειά και το χιούμορ του.

Η φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω, φέρνει στο φως μια στιγμή που δεν θυμόμασταν ότι υπήρξε, καθώς ο Νίκος Μουτσινάς παραδίνεται στο φιλί της μελαχρινής καλλονής και τα φλας όπώς είναι επόμενο παίρνουν φωτιά!

Δείτε τη φωτογραφία:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Ρε Χιο απο που και ως που αυτο τον νουμερο ειναι επιτυχημενος……παρουσιαστης,με το σκουπιδι που ….παρουσιαζει???,και μη μου πεις για τα νουμερα της τηλεθεασης, αυτα ειναι του κ@λου και για τον κληδονα,επιτυχια με θεαματικοτητα 13 και 15% τριχες κατσαρες που απο τριχες ξερει πολυ καλα αυτο………το “παλικαρι”,τι να πουμε και για τις επιτυχιες της τηλεορασης των 40 των 50 και των 70% πριν μερικα χρονια που και τωρα η επαναληψεις τους φερνουν ποσοστα πανω απο 45 και 50% τωρα εαν τολμησουν αργοτερα να κανουν……..κατα λαθος επαναληψη της…….εκπομπης του τσιτσιφιογκου αυτου θα σπασει ο κοσμος τις τηλεορασεις του!!!!!!!!

  2. Όχι.. Δεν είναι άντρακλας φίλτατη Δέσπω. Είναι και λεσβία ο συγκεκριμένος, ε και καμιά φορά – πολύ σπάνια βέβαια – κάνει κ κανένα πλακομ@υνι…

  3. Παιδια,ξερει κανεις τη δ/νση αυτου του αισχρου πλασματος(Μουτσινας),οταν ανεβω Αθηνα να του σπασω τα μουτρα.Αντιπαθεστατος,ελεεινος,βρωμιαρης.Απο τη φατσα του καταλαβαινει κανεις τι σκουληκι ειναι.Γι`αυτο και θα το πατησω.

  4. ΧΑΧΑΧΑ! ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ……………………….ΑΝΤΡΑΣ!! ΣΥΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

  5. ΑΜΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΩΝ…ΓΤ ΟΧΙ ΝΑ ΦΙΛΗΘΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ?ΠΟΝΑΝΕ ΩΡΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ??

  6. τι γυναικα ρε .,.,..κανενα απελπισμενο τραβεστο θα ειναι για να την φιλαει με τετοιο παθος η παλιοκαραφλη λουγκρα

  7. Αααα ειπα και ‘γώ….. για τους φωτογράφους τη φίλησε !!!

  8. Σουφρετο, τα ειχε με τον Γιωργακη που τον ειχε συμπαρουσιαστη στο δεστε τους , τωρα απο οτι εμαθα εχει σ-πιπωσει ενα 20χρονο πιτσιρικι, Την τερματιζει την μελωντικα

  9. Σκάνδαλο !!! πρώτη φορά στα χρονικά διεστραμμένος πούστης φιλά γυναίκα με πάθος … τί ανωμαλία θεέ μου!!!!

  10. Που και που θυμαται οτι γεννηθηκε αρσενικος.Ποτε χουφτωνει την μια,μετα φιλαει στο στομα αλλη..Ε μετα ομως συνερχεται γρηγορα και πλενει τον πισινο του.

  11. Τον ειχατε για κουβα αλλα τελικα ειναι αντρακλας!
    Χαχαχαχαχαχαχα

  12. Μεγάλος κατακτητής. Προσοχή μη μας φάει τις γκόμενες

Comments are closed.