Σάλος με τις δηλώσεις Λιάγκα για Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλο: «Ψάχνουν τουαλέτα να κάνουν σεξ. Τρελαίνονται…»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Σάλος με τις δηλώσεις Λιάγκα για Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλο!
Δεν είχαν προηγούμενο οι δηλώσει του Γιώργου Λιάγκα για την Ελένη Μενεγάκη, τον Ματέο Παντζόπουλο και τις σεξουαλικές τους συνευρέσεις πριν μερικά χρόνια.


Ο παρουσιαστής του Πρωινό, όταν είδε τις φωτογραφίες του διάσημου ζεύγους στα περιοδικά, είπε: «Είναι το πιο ευτυχισμένο ζευγάρι της showbiz.

Πιστεύω ότι βρίσκονται και θέλουν να βρουν τουαλέτα, δωμάτιο κλπ. να πάνε να κάνουν σεξ! Σου ορκίζομαι, δεν κρατιέται ο ένας για τον άλλον! Τρελαίνονται! Είναι πολύ ερωτευμένοι»!

Μάλιστα, σε φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη την ώρα που έκανε pilates, ο Γιώργος Λιάγκας αναφώνησε: «Στα τέσσερα! Στα τέσσερα»!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Αυτά για την μοστρα!!! Τοσα χρονια μαζί…..σιγουρα κοιμούνται και σε χωριστό κρεβάτι!!! ΛΙΑΓΚΑ ΓΛΥΦΤΗ….Α ΝΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΜΟΥΡΕΣ ΣΑΣ!!!!

  2. Τον σάλιαγκα τον είδε ο αετός στη κορυφή του βουνού και τον ρώτησε: Καλά εγώ έχω φτερά, πετάω και ανέβηκα εδώ πάνω, εσύ πως τα κατάφερες; Είναι απλό, έρποντας και γλύφοντας.

    1. Το σαλιγκάρι απάντησε: έρποντας, γλύφοντας και με τα κέρατά μου! Δυστυχώς αποτελεί βασικό πρότυπο για πολλούς το σαλιγκάρι!

  3. ΛΙΑΓΚΑ ΑΜΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΓΡΙΔΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ Η ΒΡΩΜΙΚΟΙΛΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΓΙΑ ΕΔΩ ΔΕ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ ΑΤΑΛΑΝΤΟ ΒΛΑΚΟΜΟΥΤΡΟ

  4. Τα βιαγκρα με τις χούφτες δηλαδή?

  5. …..Προσωπικοτητες! Γεια σου Ελλαδαρα με τον πολιτισμο σου τον 21ο αιωνα!

  6. 53 ετων γυναικα ρε Λιαγκα
    εχει στερέψει…θελει ενα μασουρι ΚΥ κρεμμα
    σου εχει στριψει τελείως

  7. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΤΟΥΖΩΘΕΙ ΤΕΤΡΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΙΗ…ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Κ ΣΤΑ 4 Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΕΒΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ…

    1. Ο/Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΠΑΤΕΛΗ, ΓΙΑΤΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ λέει:

      ή κανέναν από τους κρυφούς (πολλοί στη ΝΔ του Κούλη) είναι πιθανότερο να είχε. Η Μαρέβα είναι για ξεκάρφωμα μόνο,

Comments are closed.