Σάλος με την κούπα του Πούτιν! Δείτε τι κάνει καθώς φοβάται μήπως τον δηλητηριάσουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Σάλος ξέσπασε στα social media με την λευκή ισοθερμική κούπα από την οποία ο Βλαντιμίρ Πούτιν έπινε κατά το δείπνο των G 20.

Στις εικόνες που κατέγραψαν τα τηλεοπτικά δίκτυα διακρίνεται ο Βλαντίμιρ Πούτιν να τσουγκρίζει από απόσταση με τον Αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς ο καθένας καθόταν από τη μία και την άλλη πλευρά του οικοδεσπότη της G20, του πρωθυπουργού της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε.

Τα πλάνα έκαναν αμέσως τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με ορισμένους χρήστες να διερωτώνται, σε σοβαρό ή λιγότερο σοβαρό ύφος, εάν ο Ρώσος πρόεδρος φοβάται μήπως τον δηλητηριάσουν.

«Εάν είχατε δει όσα εγώ είδα, θα φέρνατε επίσης μαζί σας το δικό σας φλιτζάνι» σχολίασε με σκωπτική διάθεση στο Twitter ο χρήστης @DarthPutinKGB, αναφερόμενος στις κατηγορίες για περιστατικά δηλητηρίασης πρώην μυστικών πρακτόρων ή αντιπολιτευόμενων, για τα οποία συχνά κατηγορείται η Μόσχα τα τελευταία χρόνια, κατηγορίες που η Ρωσία απορρίπτει.

Μάλιστα, η κούπα με την οποία ο Βλαντίμιρ Πούτιν έπινε στη G20, λευκή στο χρώμα και με τα εμβλήματα της Ρωσίας, μοιάζει πολύ με εκείνη που ο Ρώσος πρόεδρος είχε την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκπομπής του Direct Line στη ρωσική τηλεόραση.

«Αυτό γίνεται διότι πίνει τσάι συνεχώς» εξήγησε ο εκπρόσωπος τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ο ηγέτης της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν χρησιμοποιεί συχνά ειδική κούπα που διατηρεί ζεστό το νερό κατά τη συμμετοχή του σε διάφορες εκδηλώσεις.

Στο δείπνο στην Οσάκαστο πλαίσιο της συνόδου κορυφής της G20, ο πρόεδρος είχε επίσης το θερμός και μετά την πρόποση του Ιάπωνα ηγέτη Σίντζο Άμπε τσούγκρισε με τον Αμερικανό ηγέτη Ντόναλντ Τραμπ.

Σε μία πρώτη ματιά το ποτήρι του Τραμπ φαίνεται να έχει Coca-cola. Τα Μέσα έχουν αναφερθεί επανειλημμένα σε εθισμός του Τραμπ στην coca cola και έχουν ακόμα ισχυριστεί ότι υπάρχει ειδικό κουμπί στον γραφείο του στον Λευκό Οίκο προκειμένου να καλεί τον σερβιτόρο με αυτό το αφέψημα.

Ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει αρνηθεί ότι λατρεύει την Coca Cola και τα χάρμπουγκερ, αλλά ότι γενικά τρώει υγιεινά.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Πούτιν είναι και ότι θέλει πράττει.
    Αν ήμουν τέτοιας εμβέλειας Ηγέτης όσο αφορά στην πόση αλλά καί στην βρώση μου,θα ήτανε όλα τριπλό ελεγχόμενα.

Comments are closed.