Σάλος με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δείτε τις γυμνές φωτογραφίες της, που μπλόκαρε το Instagram!

Κοινοποίηση:
iliana-papageorgiou9

Η γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης μπλόκαρε τις γυμνές φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και εκείνη τις δημοσίευσε εκ νέου.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια δημοσίευσε ξανά τις φωτογραφίες της και έστειλε το δικό της μήνυμα στο Instagram, καθώς δεν μπόρεσε να καταλάβει τι πήγε στραβά με την ανάρτησή της.

Συγκεκριμένα έγραψε κάτω από τη φωτογραφία: «Νιώθω Μαντόνα στην τοποθεσία Μπεβερλι Χιλς  τι συμβαίνει με ένα καλυμμένο γυναικείο σώμα Instagram».

Δείτε την ανάρτηση:

Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πόζαρε χωρίς μπλούζα, φορώντας μόνο ένα τζιν. Μάλιστα, σε κάποιες από αυτές τις φωτογραφίες, κρύβει το στήθος της με το χέρι της. Παρόλα αυτά το Instagram αποφάσισε να κατεβάσει τις φωτογραφίες της. Οι followers της έσπευσαν να σχολιάσουν με τα καλύτερα λόγια και να πάρουν… το μέρος της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Καλα της εκαναν στο instagram μπαινουν κ παιδια αυτη δεν το ξερει?

  2. Καλά της έκαναν!!! Άντε πια γεμίσαμε ξεβρακωτες!!!

  3. Σιγα το υπερθεαμα με τα δυο σπυρια που εχει για στηθη μπορω να θυμηθω τουλαχστον 30 κοπελες που ετυχε να συναντησω με πολυ καλυτερο σωμα και πολυ καλυτερο προσωπο απο αυτην

  4. Καλα εκανε το instagram εκει κυκλοφορουν και μικρα παιδια δεν ειναι πορνοσελιδα για να ανεβαζει το καθε φροκαλο την γυμνια της

  5. εμετος…..τι να δεις απ απαυτην την ακωλη σανιδα…

  6. μοντέλο 30+ ξεβρακώνετε για λίγη δημοσιότητα επειδή δεν έχει μυαλό
    ελπίζω να μην είναι διαφημιση για άγρα πελατών

  7. Καλό κορίτσι και σεμνό που κάνει προσπάθειες για να επιβιώσει μέσα σε αυτή τη ζούγκλα.

  8. Λίγη, η wannaby με το στανιό παρουσιάστρια του κώλου….
    Πως κατάντησε έτσι η πατρίδα μας….βίζιτες, φανερές και καθώς πρέπει….ξέκωλα και βρωμιάριδες πω-λητικοί ———> το κλεπτοκρατικό τόξο που λεγε κι ο Ηλίας !!!

Comments are closed.