Σάλος με τα γραφικά του Ν.Ευαγγελάτου – «Πάρτι» στο Twitter: «Τώρα και… νεκροθάφτης» (φωτό)

Κοινοποίηση:
FmNbvifWYAIgfaM

Για τους λάθος λόγους έγινε πάλι viral o γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Ευαγγελάτος, ο οποίος σήμερα αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της εκπομπής του στον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.

Ο δημοσιογράφος του Mega που με τη βοήθεια του 3D design έχει αναστήσει νεκρούς, μπήκε σε βάρκες, και ξεπήδησε μέσα από τις φλόγες, σήμερα το τερμάτισε και εμφανίστηκε στο Βασιλικό Κοιμητήριο Τατοΐου όπου θα ταφεί ο τέως Βασιλιάς.

Κάποιοι σχολίασαν ότι ο δημοσιογράφος ανέλαβε ρόλο… νεκροθάφτη, ενώ κάποιοι άλλοι αναρωτήθηκαν αν θα τον δούμε να ξαπλώνει και μέσα στον τάφο…

Ο ίδιος ο Ευαγγελάτος πάντως, φαίνεται να το γλεντάει και συνεχίζει να «δίνει πόνο» με τα γραφικά…

Δείτε παρακάτω μερικά tweets:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Να τον πεις καραγκιόζη ? Θα ναι πολύ λίγο δεν βρίσκω κατάλληλη έκφραση πλέον γι αυτόν …

  2. Μαστορα φτιαξε κανα βιντεογκεημ καλυτερα.

  3. Ο δημοσιογραφος αυτος ειναι το μικροτερο προβλημα. Το ανυπαρκτο κρατος που προσπαθει να μετατρεψει το τατοϊ σε αξιοπρεπη χωρο για διασημοτητες και διαμεσου αυτων προβολης του ελλαδισταν παγκοσμιως ειναι το προβλημα του ελλαδισταν. Το τατοϊ θα μπορουσε να ειναι αξιοποιημενο πριν πολλα χρονια και να εισφερει εσοδα στο κρατος αλλα η κουτοπονη-ρια, η σαπιο-ιδεολογιες, η μπουρτζοβλαχια και η απατεωνια δεν αφηνουν τιποτα να εξελιχθει στο 3ο κοσμικο σαπιοκαραβο ελλαδισταν.

  4. ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ, ΣΤΙΣ 3 ΚΗΔΕΙΕΣ Η 1 ΔΩΡΟ

  5. Έκανε την εκπομπή νεκροταφείο ο βρυκόλακας.

  6. Προφανώς με αυτές τις βλακείες κρατάει τηλεθέαση ο γελοίος

  7. έχω παρακολουθήσει την εκπομπή του πολύ μακάβρια όλο για θανάτους μιλάει κάτι ευχάριστο δεν λέει στην εκπομπή του…έλεος…

Comments are closed.