Σάλος με προπαγανδιστικό βίντεο τύπου ISIS που δείχνει Ουκρανίδα να αποκεφαλίζει Ρώσο στρατιώτη

Κοινοποίηση:
kurilets

Ένα παρανοϊκό βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει μια γυναίκα που αναπαριστά την Ουκρανία να εκτελεί έναν Ρώσο στρατιώτη μπροστά στην κάμερα, λέγοντας μια ατάκα τύπου ISIS για «αιματηρό θερισμό».

Το κλιπ δείχνει τη γυναίκα ντυμένη με παραδοσιακή ενδυμασία να κρατά ένα δρεπάνι, το οποίο αργότερα χρησιμοποιεί για να αποκεφαλίσει έναν άνδρα που γονατίζει μπροστά της και φοράει στολή φυλακών.

«Κάτι τρομερό ξύπνησε το έθνος που αγαπούσε την ειρήνη και καλλιεργεί σιτηρά», λέει η ηθοποιός με ένα παρανοϊκό χαμόγελο. «Κάτι που είναι αδρανές για αιώνες στα έγκατα των όχθων του Δνείπερου. Αρχέγονος ουκρανικός θεός. Και τώρα θερίζουμε μια αιματηρή σοδειά. Ο θάνατος σας περιμένει όλους!»

«Θα σκοτωθείτε όλοι στη μνήμη των θυμάτων της Μπούτσα», προσθέτει, σε μια αναφορά στα υποτιθέμενα εγκλήματα πολέμου.

«Τα ρωσικά πτώματα θα σαπίσουν στα χωράφια και θα τα φάνε σκυλιά και τα άγρια ζώα. Π******* υιοι δε θα επιστρέψετε ποτέ σπίτι».

Η Ουκρανίδα ηθοποιός Αντριάννα Κούριλετς, κλωτσάει τον άνδρα στο πάτωμα, ο οποίος αιμορραγεί έντονα από τον λαιμό του, προτού πει: “Καλώς ήλθατε στην κόλαση!”

Το βίντεο είναι επί του παρόντος αντικείμενο ποινικής έρευνας από την Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας.

«Στο βίντεο, η Κούριλετς εκφράζει εξτρεμιστικές απόψεις και αποκεφαλίζει έναν άντρα χαμογελώντας. Αυτό το βίντεο κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα και περιέχει ρητορική μίσους, καθώς και απειλές», ανέφερε η Επιτροπή.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.