Σάλος με αφίσα-Απεικονίζει τον Χριστό στον Σταυρό ως έγκυο γυναίκα!!!

Κοινοποίηση:
MAK

Mε μία πραγματικά πανάθλια αφίσα διαφημίζεται το ντοκιμαντέρ «Αδέσποτα Κορμιά» της Ελίνας Ψύκου το οποίο θα προβληθεί στη Θεσσαλονίκη και δείχνει στο Σταυρό έναν Χριστό που είναι στην πραγματικότητα μία έγκυος γυναίκα.

Το «Αδέσποτα Κορμιά» θα προβληθεί στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, στις 12 και στις 14 Μαρτίου και είναι η επιτομή της «Woke» κουλούρας και οι οπαδοί της δεν ξεχνούν σε κάθε ευκαιρία να δείχνουν πως είναι πολέμιοι του Χριστού και της Παναγίας.

Η «υπόθεση» έχει ως εξής:

Η Ρόμπιν είναι έγκυος, αλλά δε θέλει να γίνει μητέρα.

Η Κατερίνα θέλει αλλά δεν μπορεί.

H Κική θέλει απλώς να πεθάνει.

Όμως η άμβλωση, η εξωσωματική γονιμοποίηση και η ευθανασία αντίστοιχα δεν είναι νόμιμες στις χώρες τους.

Είναι σαφές το μήνυμα που θέλει να περάσει το ντοκιμαντέρ, άλλωστε τα επόμενα στάδια μετά την ψήφιση του ν/σ για την τεκνοθεσία από «παντρεμένους» ΛΟΑΤΚΙ+ είναι να επιτραπεί να αποκτούν παιδιά από παρένθετες μητέρες και η… υποβοηθούμενη ευθανασία (δηλαδή το ελληνικό κράτος να επιτρέπει στους πολίτες του και να τους βοηθάει κιόλας, να αυτοκτονούν νόμιμα και προπαντός ανώδυνα).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΨΟΦΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛ…ΝΤΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ

    ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ

    1. Ο Χριστός τα έβαλε με αυτούς που εμπορεύονταν την πίστη, δηλαδή κάτι τύπους σαν αυτούς που πουλάνε επιστολές του Χριστού.

  2. Η σταύρωση ήταν τρόπος θανάτωσης εκείνης της εποχής. Δε σταυρώθηκε μόνο ο Χριστός, αλλά κάποιοι θρησκόληπτοι έχουν τη μύγα και μυγιάζονται.

  3. Η καθε πουτ@να δηλωνει καλλιτεχνις ουστ απο δω βρωμοσαυρα,αλλα εχετε βρει και τα κανετε κουραδοσακουλες προοδευτι Κουληδες.

  4. Αυτή η κ. Ελίνα Ψύκου, γιατί νοιάζεται τόσο πολύ τι γίνεται σε άλλες χώρες, που δεν επιτρέπουν το ένα ή το άλλο ζήτημα?
    Αν τολμάει, ας πάει να κάνει τα ντοκυμαντέρ της, σε αυτές τις χώρες.
    Η Ελλάδα δεν χρειάζεται να κάνει προπαγάνδα υπέρ άλλων χωρών.
    Με τι χρήματα γίνονται αυτά τα ντοκυμαντέρ?
    Team ΜΑΚΕΛΕΙΟ ποιός πληρώνει την προπαγάνδα?
    Ποιός έφτιαξε αυτό το άθλιο γράφημα?
    Ο Άρειος Πάγος κοιμάται για άλλη μία φορά?

  5. Οι μουσουλμανοι φιλε ειναι ζωα απολυτως ελεγχομενα απο τους μουφτηδες. Το μενος τους το εχουν με τον χριστο και την πατριδα γιατι με αυτες τις κυβερνησεις ειναι η μεγαλη τους ευκαιρια για την ολοκληρωτικη υποβαθμιση μας χειροτερη και απο των μουσουλμανων.

  6. Δεν ντρεποντε λίγο. Που είναι η Δικαιοσύνη να παρεμβεί για την περιύβριση των συμβόλων και της θρησκείας. Αν θέλει αυτή η κυρία ας πάει να κανει κάτι παρόμοιο σε μια μουσουλμανική χώρα. Να δουμε αν θα βρεθει το κυτταρό της. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ ΛΙΓΟ.

    1. Ο σταυρός εκτός από θρησκευτικό σύμβολο ήταν πρωτίστως τρόπος εκτέλεσης στη ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Δε θίγει κανένα θρήσκευμα η ταινία.

  7. Βλάσφημη, προσβλητική, ρατσιστική και εμετική εικόνα, κανένας δικηγόρος της εκκλησίας να προχωρήσει σε αγωγές δεν υπάρχει, χαλοοοου Τζερόνυμο ακούς!

  8. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα της ευθανασίας νομίζω πρεπι να έρθει η ώρα του καθενός κλπ ρε δεν ντρεπομαστε λίγο έφτασαν σε αυτά τα σημεία από την άλλη η έκτρωση αμαρτία και από την άλλη οκ θέλεις να πεθάνεις μια ώρα γρηγορότερα να μην χρεώνεις κράτος κλπ ρε φέρτε κανένα Σαμάνος κομοιοπαθητηκη κσι βλέπουμε ακούμε γιατρό και ούτε να τους βλέπουμε πλέον για να δουλέψουν κάτι θα βρουν δεν βλέπεις τα παλάτια πως τα κατάντησαν λπ

  9. Στους μουσουλμανους δεν τολμανε να τα κάνουν ότι έχει σχέση με ορθοδοξία τα πάντα οτι βάλει ο νους κσι μετά το πεζουν χριστιανοί κλπν

Comments are closed.