Σάββας Καλεντερίδης: Αυτοί οι παράγοντες δεν αφήνουν να αναπτύξουμε βιομηχανία όπλων (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΟΠΛΑ

Σάββας Καλεντερίδης: Αυτοί οι παράγοντες δεν αφήνουν να αναπτύξουμε βιομηχανία όπλων

Τη δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου από την Τουρκία σχολίασε ο Σάββας Καλεντερίδης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Η Αμυντική Βιομηχανία της χώρας νοσεί γιατί όλες ανεξαιρέτως οι κυβερνήσεις άφησαν τους συνδικαλιστές – εργατοπατέρες να γίνουν από τη μεταπολίτευση και μετά ένα ιδιότυπο παρακράτος. Ανύπαρκτα σε έμψυχο δυναμικό σωματεία-σφραγίδες επιβάλουν μέχρι και ποιοι θα προσληφθούν και που θα τοποθετηθούν. Εργατοπατέρες ειδικά της ΔΑΚΕ σε ολοφάνερη διατεταγμένη υπηρεσία χτυπάνε σε προσωπικό τόνο τις διοικήσεις που τελούν υπό ομηρία. Κάντε μια βόλτα από τον Υμηττό και θα βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Το καλό βέβαια είναι ότι κι οι εργαζόμενοι αρχίζουν και κατανοούν το ρόλο των εργατοπατέρων, όπως σήμερα που ένας από δαύτους έφυγε εκνευρισμένος όταν του τα έχωσαν και άρχισε να κάνει σαν κατίνα στο φέισμπουκ.

  2. Αυτά συζητάς με το φίλο σου το μπουμπούκο ρε καλεντερίδη;

  3. Σηκώσετε στη Ακρόπολη τη σημαία του Βασιλιά Δαυίδ και θα δείτε τότε όλους γύρω μας και όχι μόνο να μας κάνουν τεμεναδες.

  4. Αγαπητέ Στέφανε κάνε ένα ρεπορτάζ για το τι συμβαίνει στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα. Μια χούφτα συνδικαλιστων συμπεριφέρονται σαν νταβατζήδες προωθώντας προσωπικά τους θέματα και οι εκάστοτε διοικήσεις τους χαϊδεύουν. Άσυλο τεμπεληδων και αργόμισθων.

  5. Ειναι γνωστο σαββα ποιο εθνος δεν μας αφηνει να αναπτυχθουμε βιομηχανικα.
    Ειναι το εθνος που εχει τις τραπεζες , φαρμακοβιομηχανιες, οπλισμο κλπ.
    Αυτοι κατεβαζουν και ανεβαζουν κυβερνησεις.

  6. Η βιομηχαμνια οπλων στην Ελλαδα εσβησε απλα για να εισαγουμε απο εξω και να παιρνουν ετσι τις μιζεσ τους οι κλεφτες πολιτικοι

  7. Επειδή καλά κάνετε και αναρωτιέστε , θα συμπληρώσω ότι όταν δημιουργήθηκε η ΕΛΒΟ στόχος και σκοπός ήταν να παράγει η Ελλάδα μας , κάποιου τύπου στρατιωτικό εξοπλισμό. Π.χ βάρκες , οχήματα μεταφοράς με ελαφρά θωράκιση, φυσίγγια και συγκεκριμένου τύπου όπλα. Έγινε δουλειά πάνω στο πλάνο αυτό και άνθρωποι και πολιτικοί εργάστηκαν πάνω στο πλάνο αυτό με μεράκι. Ήρθε όμως μία κυβέρνηση όπου είπε ξερά “τι τα θέλουμε εμείς αυτά; υπάρχουν και οι έμποροι……….” και έτσι πήγε το project αυτό περίπατο. Τώρα αν βρείτε το κόμμα που το είπε αυτό και το γιατί ήθελαν να αγοράζουμε από εμπόρους ή διακρατικά , τότε θα πάρετε την απάντηση για κάποια πράγματα που όλοι είδαμε να συμβαίνουν και που οδήγησαν κάποιους πολιτικούς…………

    1. Μια κυβερνηση ή ολη η μεταπολιτευση απο το 1974;
      Εχετε ακουσει αντιστοιχες ιστοριες απο τον σχωρεμενο Σωτηρη Σοφιανοπουλο;

  8. Ασε ρε Σαββα, αμα αναπτύξουμε θα διοριστουνε ολα τα κομματοσκυλα αργομισθοι
    ειχαμε παλια και ειχαν κανει πλιατσικο
    πρεπει να βαλεις και 5 αδιαφθορους εισαγγελεις (δύσκολο να βρεις) και μια κρεμαλα για
    τα αργόμισθα κομματόσκυλα στην είσοδο

Comments are closed.