ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!! Εμβόλιο Pfizer: «Ναι» από το FDA στη χορήγηση σε παιδιά από 6 μηνών μέχρι 4 ετών

Κοινοποίηση:
ΣΩΔΣ

Η συμβουλευτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων του Αμερικανικού Οργανισμού Φαρμάκων (FDA) γνωμοδότησε σήμερα υπέρ της χορήγησης του εμβολίου της Pfizer κατά του κορονοϊού σε παιδιά μεταξύ 6 μηνών και 4 ετών.

Η συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα είναι η τελευταία που δεν μπορεί ακόμη να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού στις ΗΠΑ, όπως και σε πολλές άλλες χώρες.

Αυτή η ομόφωνη σύσταση από τα 21 μέλη της επιτροπής έρχεται αμέσως μετά από παρόμοια γνωμοδότηση που δόθηκε για το εμβόλιο της Moderna, για νήπια και παιδιά μικρής ηλικίας.

Ο FDA αναμένεται τώρα να λάβει την απόφασή του για την έγκριση αυτών των δύο εμβολίων για νήπια, απόφαση που σπάνια διαφέρει από αυτήν της επιτροπής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αίτηση έγκρισης.Pfizer καί Biontech (Εβραίος καί Τούρκος) προγραμματίζουν τριπλό εμβολιασμό γιά νήπια.Σταματήστε τούς παιδοκτόνους.
    Ο καθηγητής ιολόγος Αλέξανδρος Κεκουλέ:”Η σύσταση τής γερμανικής Stiko (μόνιμη επιτροπή εμβολιασμών) γιά τόν εμβολιασμό τών παιδιών είναι ακατανόητη.
    Η Stiko ξεκινάει μέ ένα θεωρητικό μοντέλο γιά μία ανανεωμένη αύξηση τού κορωνοιού γιά τό φθινόπωρο καί τόν χειμώνα.
    Εδωσε “προληπτικά” μία σύσταση εμβολιασμών γιά παιδιά από 5 μέχρι 11 χρόνων.Ο ιολόγος Κεκουλέ τό επικρίνει,δίοτι δέν υπάρχουν σχεδόν καθόλου σοβαρές ασθένειες.Η μετάδοση τού κορωνοιού δέν αποτρέπεται μέ εμβολιασμούς.Λόγω τής μετάλλαξης όμικρον έιναι τό βάρος τών ασθενειών ελάχιστο.Επίση τό σύνδρομο mis-c είναι στήν μετάλλαξη όμικρον σπάνιο.
    Η μεταδοση τού κορωνοιού μέσω εμβολιασμού γιά παιδιά καί ενηλικους δέν εμποδίζεται.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.