ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ – Αυτή τη φορά από τον Ντέιβιντ Σισελίνι των Δημοκρατικών…

Κοινοποίηση:
david-n-cicilline-750

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στο αμερικανικό Κογκρέσο για την απόφαση του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ρετζέπ Ερντογάν να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί. Παίρνοντας τη σκυτάλη από τον γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ, ο Δημοκρατικός βουλευτής και μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της αμερικανικής Βουλής Ντέιβιντ Σισελίνι τόνισε ότι η Τουρκία θα πρέπει να αντιμετωπίσει συνέπειες γι’ αυτή την απόφαση.

«Ο κόσμος πρέπει να εξοργιστεί με την απόφαση του Ερντογάν να πάρει την Αγία Σοφία- μέρος της κοινής μας παγκόσμιας κληρονομιάς – και να τη χρησιμοποιήσει ως πολιτικό εργαλείο που διαιρεί. Θα πρέπει να υπάρξουν συνέπειες για την παραβίαση του καθεστώτος της Αγίας Σοφίας ως μνημείου παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO», σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τώρα μας πείσατε, όλοι αγαπήσατε την Αγία Σοφία, ο προκαθημενος της Ορθοδοξίας, κατάπαταει ασυστολα τις αποφάσεις των Πατέρων των Οικουμενικων Συνοδων, αποκαλώντας τους θύματα του αρχεκακού οφεως,
    Συλειτουργει με τους αιρετικους παπικους, κι η Εκλησσία της Ελλάδος κενοτομη την ακενοτομητον, μιαν Αγίαν Αποστολικήν και καθ’ολικην Εκλησσία του Χριστού, κι οι εν Χω
    Νεοημερολογιτες περί άλλων τυρβαζουν, μέσ την ασχετοσύνη τους,…..

    1. Κάτι φωνάζουν σαν σύμμαχοι.Η Ελλάδα σαν επίσημο κράτος και οι (δήθεν) φίλοι “Ορθόδοξοι” Ρώσοι είδες να φωνάξουν καθόλου ενάντια στους Ισλαμοφασίστες Τουρκαλάδες.

Comments are closed.