ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ! Κίνηση ΜΑΤ από Καρατζαφέρη – “Το μέλλον είναι ο Σαλβίνι”

Κοινοποίηση:
KARATZA

«Στις εκλογές θα συγκροτήσουμε ένα ισχυρό πατριωτικό μέτωπο με ανθρώπους στους οποίους η Ελλάδα μπορεί να έχει εμπιστοσύνη» αποκάλυψε στην εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα» του ΣΚΑΪ ο Γιώργος Καρατζαφέρης, αναφέροντας ενδεικτικά τον «στρατηγό Συναδινό ο οποίος ηγείται μίας μεγάλης πατριωτικής ομάδας αποτέλεσμα της συμπτύξεως διαφόρων μικρών σχηματισμών».

 

«Ένας άνθρωπος σοβαρός με τον οποίο μπορείς να συζητήσεις και να ακουμπήσει κανείς επάνω του», όπως επισήμανε.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ συνέχισε: «Ναι (ήταν στην Χρυσή Αυγή) και έφυγε γιατί διαφώνησε με την πολιτική της. Ένας άνθρωπος που έχει περισσότερες από 100.000 ψήφους».

«Ο πρώτος στόχος είναι οι Ευρωεκλογές και ότι άλλο ήθελε προκύψει. Σαφώς θα είμαι υποψήφιος στο Ευρωψηφοδέλτιο. Θα αλλάξουμε την Ευρώπη σαφώς. Δεν είναι το μέλλον της Ευρώπης ο Γιούνκερ, η Μέρκελ και ο Μακρόν. Το αύριο είναι ο Σαλβίνι, ο Όρμπαν και όλοι αυτοί», είπε στη συνέχεια.

Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε: «Έγιναν λάθη και αυτά τα λάθη έφεραν μια λάθος συμφωνία. Εμείς κρίνουμε ότι αυτή η συμφωνία είναι λεόντειος, δεν είναι προϊόν της ελεύθερης βούλησης του λαού, ουτε καν των αντιπροσώπων. Είναι προϊόν πιέσεως και κάθε λεόντειος σύμβαση εκπίπτει».

Υποστήριξε μάλιστα πως ο κ. Τσίπρας έδωσε και το Μακεδονικό και το ελληνοτουρκικό.

STRA

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Τελικα Το μοναδικο κομμα , ανενδοτο , με σταθερες Αξιες ειναι η Χρυση Αυγη.
    Αν κρατουσε και μεγαλυτερες αποστασεις απο το σαπιο πολιτικο συστημα που λεγεται Εκκλησια της Ελλαδος, ο κοσμος θα τους εμπιστευοταν περισσοτερο. Κατα την πλειοψηφια τους οι πολιτες πιστευουν πως καραδοκει παντα ο κινδυνος για ενα θεοκρατικο καθεστως .
    Αυτο τους στερει μεγαλο αριθμο ψηφοφορων…

  2. Η πρωην ζωηρη Ερωμενη αρχηγου εξωκοινοβουλευτικου δεξιου κομματοs-Η νυν Κορινθια με το πλαστο απολυτηριο λυκειου που διοριστηκε στη βουλη-Το εξωγαμο παιδι και η”αγορασμενη”σιωπη τηs δια βιου με 7.000 ευρω το μηνα.
    Ωs πρωην αρχηγοs κοινοβουλευτικου κομματοs εχει εκ του νομου το δικαιωμα να διατηρει μια υπαλληλο που την πληρωνει η βουλη.
    Την θεση αυτη εχει μια κορινθια ερωμενη που διοριστηκε με πλαστο απολυτηριο λυκειου στο Εθνικο κοινοβουλιο με με μεσολαβηση του ιδιου.
    Για το θεμα αυτο συμφωνα με ασφαλειs πληροφοριεs του edolio5 o γενικοs γραμματεαs τηs βουληs εχει ζητησει το σχετικο φακελο διορισμου για τιs…περαιτερω ενεργειεs!
    edolio5.blogspot.com/2019/03/7000.html

  3. Δεν αλλάζει με τίποτα . Μια ζωή αρπακόλας, γλύφτης και όπου φάμε.

  4. Χα χα έχεις πλάκα, οι ψήφοι δικοί του ήταν ή της Χ.Α;

  5. επειδη τυχαινει να ειναι συγγενης μου… μπορει να μας πει που βρηκε τα λεφτα που εχει??? ε???? απο τα ξυνο-γαλο που μοιραζε ο σίγουρα οχι… αρα απο που???? εχει τα αρχιδια να απαντηση???? Σταματηστε να ασχοληστε και να γλειφετε εναν σαπιο πολιτικο ανδρεικελο, ενα πολιτικο καραγκιοζη… και κατι τελευταιο απο την στιγμη που ο αποφασισε να τον πολιτικα… υπαρχει περιπτωση να ??????

  6. Θα ψηφίσω τον Στρατηγό δαγκωτό να με διορίσει μαζί με την κόρη του

  7. Δεν ψήφισε λέει μνημόνιο αλλά μόνο το πρώτο άρθρο για να πάρουμε τα χρήματα. Ποιόν κοροϊδεύεις ρε γελοίε; Η δανειακή σύμβαση που ψήφισες είχε ως προαπαιτούμενο το μνημόνιο για να πάρουμε τα υπότιθέμενα χρήματα. Στην κρεμάλα όλοι όταν θα ξημερώσει η λαϊκή ανόθευτη δημοκρατία στην Ελλάδα. Τακτική εθνοσυνέλευση και νέο σύνταγμα. Οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ παντός χρώματος και φύλλου στην καλύτερη περίπτωση στου Γουδή για να ξεβρωμίσουμε για τα επόμενα 30-40 χρόνια. Άντε ξυπνάτε ορέ.

    1. Nick Όλοι εσείς οι αντιμνημονιακοί δεν έχετε καταλάβει ότι το μνημόνιο είναι το αποτέλεσμα και όχι η αιτία του προβλήματος. Το πρώτο μνημόνιο ήταν ήταν ευλογία γιατί αν δεν είχε ψηφιστεί, σε μια χώρα με κατεστραμμένη παραγωγή, το πιθανότερο είναι ότι θα είχατε πεθάνει από την πείνα και δεν θα είχατε προλάβει να στείλετε κανέναν στο Γουδή.

  8. 100.000 ψήφοι;
    Οι ψήφοι που πήρε αγόρι μου είναι της Χρυσής Αυγής και δεν τον ακολουθούν. Αντε χαμένε.

    1. Ο Καρατζαφέρης δεν καταδικάστηκε για το ποθεν αισχες; Αφού έχει ποινικό μητρώο πως κατεβαίνει σε εκλογές ο ψευτης;

  9. καρατζαφυρερ=μνημονιακος εμετος
    ξερολας

  10. Καμια εμπιστοσυνη στους ελληνες γαλοναδες ποσο μαλλον στον….κυριο αυτον εφυγε απο την Χρυση Αυγη αλλα η καρεκλα καρεκλα ντροπη σου. κατι για 100.000 ψηφους μιλαει ο κ Καρατζαφερης μα αυτοι οι χιλιαδες ψηφοφοροι……αγαπητε ειναι ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ και οχι δικοι του απο που εως που μονο η ψηφος του ειναι δικη του και αυτη θα βρει στην καλπη

  11. ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ , ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ ΑΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΕΙ , ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ . ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ . ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ , ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟΣ ΘΑ ΔΗΛΩΝΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ Χ.Α. > ΠΑΡΑΙΤΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ . ΤΩΡΑ ΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 22,000 ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ .

  12. Συγχαρητήρια προεδραρα. Έτσι δώσε πόνο σε μπολσεβικους και φιλελεδες. Αναμένουμε κι άλλους. Στις εκλογές θα τους αλλάξουμε τα φώτα.

  13. δικοι μας ηταν αυτοι οι ψηφοι καρατζαφερη των χρυσαυγιτων, τωρα ουτε 100 θα παρει ο μουστακιας, παλι απο σνερκο ψωνισες χαχαχαχαχα

Comments are closed.