ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΝΩΣΤΟΣ 35ΧΡΟΝΟΣ YOUTUBER ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΜΕΑ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΣΤΑ ΣΟΣΙΑΛ ΜΙΝΤΙΑ! ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ 7 ΣΚΛΗΡΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΚΑΙ 4 ΚΙΝΗΤΑ!

Κοινοποίηση:
διωξη

Ένας 35χρονος ο οποίος κακοποιούσε ΑμεΑ σε ζωντανή μετάδοση στα social media βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, 6 Φεβρουαρίου 2024, σε περιοχή της Αττικής, 35χρονος για εμπορία ανθρώπων και σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων, με την επιβαρυντική περίσταση του άρθρου περί εγκλημάτων με ρατσιστικά χαρακτηριστικά λόγω αναπηρίας.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος, τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2023, διατηρούσε προφίλ σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο, στο οποίο μετέδιδε σε ζωντανή σύνδεση κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος ατόμων με νοητική υστέρηση, με σκοπό το παράνομο οικονομικό του όφελος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, 6 Φεβρουαρίου 2024, σε περιοχή της Αττικής, 35χρονος για εμπορία ανθρώπων και σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων, με την επιβαρυντική περίσταση του άρθρου περί εγκλημάτων με ρατσιστικά χαρακτηριστικά λόγω αναπηρίας.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος, τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2023, διατηρούσε προφίλ σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο, στο οποίο μετέδιδε σε ζωντανή σύνδεση κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος ατόμων με νοητική υστέρηση, με σκοπό το παράνομο οικονομικό του όφελος.

Συγκεκριμένα, οι πράξεις αυτές συνιστούσαν συνεχείς εξυβρίσεις, σωματικές βλάβες και σεξουαλικές πράξεις, τις οποίες ζητούσαν θεατές που παρακολουθούσαν σε ζωντανή ροή, πληρώνοντας το ανάλογο χρηματικό ποσό.

Ο ανωτέρω συνελήφθη στην οικία του από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, καθώς τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, προέβη σε νέα ζωντανή μετάδοση τέτοιων πράξεων, εις βάρος δύο αδύναμων ατόμων, τα οποία και μεταφέρθηκαν σε δομή φιλοξενίας.

Στις νομότυπες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -7- σκληροί δίσκοι και -4- κινητά τηλέφωνα, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Πας να ανεβάσεις ένα τραγούδι στο youtube και αμέσως στο κατεβάζουν ή σου κλείνουν το κανάλι λόγω αλγόριθμου απ’ τα κεντρικά . Σε κάτι τέτοια σκουπίδια με αυτά που έκαναν απορώ πως δεν τους έριχναν το κανάλι τόσο καιρό

  2. Τους βλεπετε αυτους τους λενε αλβανους. Μογγολοφαρα αρρωστη πουτανας παιδια ..Σκοτωστε τους τους πουστηδες..Παντα ανωμαλοι κακοποιητικοι παραβατικοι και καθαρματα..

  3. Έχουμε πιάσει πάτο. Δικαιοσύνη παντού.

  4. δε λέω … τομάρι ο “αρχηγός” βρήκε “πατέντα” και ξεφτύλιζε κόσμο με το αχημίωτο…αλλά με τόσα τραγικά γεγονότα όπως τα Τεμπη, οι πυρκαγιές, τα σκάνδαλα, την ακρίβεια , τα ξεπουλήματα, τους λαθρο και χίλια δύο που συμβαίνουν…ας ασχοληθούμε με τον “αρχηγό” και τους ομόφ…με την τεκνοθεσία…να γεμίζουν τα δελτία & οι σαχλοεκπομπές στο χαζοκούτι.

  5. να συλλαβουν και τα τσογλανοπαιδα που γελουσαν και εκαναν δωρεες με τα συγκεκριμενα καμωματα του

  6. Ο Αλβανός πλούτισε με πολύ πολύ μαύρο χρήμα…..

  7. Ήδη τ’ αλβανικά μέσα ενημέρωσης φτιάχνουν κλίμα ανθελληνισμού με βάση την σύλληψη του αλβανού “streamer”…

  8. Για μένα, οι πιο ξεφτίλες, είναι αυτοί που κάθονται και παρακολουθούν τέτοια εκτρώματα και πληρώνουν κι ολας. Αν δεν υπήρχε ζήτηση δεν θα υπήρχε και προσφορά. Πάρτε το χαμπάρι, έχουμε γεμίσει ψυχανωμαλους!!!

  9. Ενας ακομη Αλβανος τραβαει για φυλακη.
    Γεμισε ολη η χωρα με βρωμερα σκουδια.

  10. Αρχικά ένα τεράστιο μπράβο σε όσους μίλησαν για να γίνει ότι έγινε.

    Υπάρχουν ακόμα πολλοί σας αυτόν
    Μερικά παραδείγματα στην ιστοσελίδα twitch.tv:

    Τροφαντός streamer ψάχνει συνεχώς για ΑΜΕΑ ή “αδύναμους” ανθρώπους για να τους ξεφτιλίσει.
    Κοπέλα χρησιμοποιεί τη λέξη “επτάμηνος” ως προσβολή ή ως υποτιμιτικό σχόλιο.

    Ελληνικός Roleplay Server, σε μεγάλο βιντεοπαιχνίδι, έχει στην ιεραρχεία του ανθρώπους του Αρχηγού – Hayate (και συγγενείς του) και βγάζει μαύρα λεφτά. Αμέσως μετά τη σύλληψη του Hayate έκαναν και αλλαγές στον server γιατί κατάλαβαν ότι κάποιος θα τους καρφώσει και αυτούς για μαύρα που βγάζουν.
    Η ειρωνεία είναι ότι δεν μένουν μόνο στα μαύρα λεφτά, συνεχίζουν την αρρώστια και το μίσος τους απέναντι στα ΑΜΕΑ και στο βιντεοπαιχνίδι.

    Ο Hayate είναι η κορυφή του παγόβουνου.
    Υπάρχουν αντιγραφείς του ή ομοιδεάτες του που κάνουν τα ίδια, πιο προσεχτικά όμως για να μην τους πιάσουν.

  11. Δυστυχώς πρέπει να φτιάξουνε πολλές φυλακές ακόμα γιατί υπάρχει πολύ σαπίλα ακόμα

  12. Κλείνουν το stream του Αρχηγού, κλείνουν και τον τάφο τους!

    1. Αληταμπουρες γρήγορα στη χώρα σας Πάρτε δρομο

  13. Κοίτα να δεις… Hayate στο κελί 33 με τον Λευτέρη χαχα , σουρεάλ

  14. Σάπισμα στη φυλακή! Να μην ξαναδεί ήλιο στη ζωή του!!! Τσογλ#νι!!!

  15. Αληταράς. Αυτός κι η Ανίτα Πάνια. Αν δεν κάνω λάθος είναι και Αλβανός.

  16. Όλα αυτά τα μουνόπ@ν@ τι ρόλο βαρανε? Τι επαγγέλλονται κ ποιός τους ελέγχει? Σε τι μπο#ρδ#λο ζούμε… αστυνομία, εισαγγελείς, δικαστές, πολιτικοί υπάρχουν?

Comments are closed.