ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στο Λονδίνο: Αυτοκίνητο έπεσε στον φράχτη του Βρετανικού Κοινοβουλίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
londonvouli708

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία του Λονδίνου, όταν ένα αυτοκίνητο αναφέρθηκε ότι έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες του Βρετανικού Κοινοβουλίου.

Ένοπλοι αστυνομικοί σπεύδουν στο βρετανικό Κοινοβούλιο στο Λονδίνο μετά από πληροφορίες ότι αυτοκίνητο έπεσε πάνω στον φράχτη του κτιρίου.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε αρκετούς ποδηλάτες και μετά έπεσε πάνω στο φράκτη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι παράσχονται οι πρώτες βοήθειες σε ένα θύμα.

Περιπολικά και ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στο σημείο, ενώ οι Αρχές καλούν το κοινό να απομακρυνθεί. Η Σκότλαντ Γιαρντ ανακοίνωσε ότι έχει συλλάβει ένα άτομο, ενώ έχει αποκλειστεί η περιοχή γύρω από το Ουέστμινστερ καθώς συνεχίζονται οι έρευνες για το περιστατικό.

Στο Ουέστμινστερ είχε εκδηλωθεί τρομοκρατική επίθεση τον Απρίλιο του 2017, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς στην ομώνυμη γέφυρα, προτού πέσει και πάλι πάνω στο κιγκλίδωμα. Ο δράστης βγήκε από το όχημα, επιτέθηκε και σκότωσε με μαχαίρι έναν αστυνομικό, προτού πέσει νεκρός από τα πυρά συναδέλφων του τελευταίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: