Οι περίεργες business της Αλβανίδας υπουργού με τις περιουσίες των Ελλήνων και το «φέσι» 50 εκατ.

Κοινοποίηση:
bouloukou

Αυτό το καλό κορίτσι εξαπάτησε την ΑΚΤΩΡ προκειμένου να τελειώσει το έργο για τις εκλογές και σφυρίζει αδιάφορα μετά την καταβολή της αποζημίωσης που επιδικάστηκε εις βάρος της από το Διεθνές εμπορικό Επιμελητήριο (ICC).

Και πλέον κάνει business με real estate στη Χειμάρρα εις βάρος των περιουσιών των Ελλήνων της Χειμάρρας, με μπροστάρισσα την υπουργό Υποδομών της γειτονικής χώρας, Μπελίντα Μπαλούκου.

Αυτή και το «αφεντικό» άτομο του ΥΠΕΞ, αποτρέποντας την ΑΚΤΩΡ από το να εκτελέσει τη διαιτητική απόφαση του ICC που επικυρώθηκε από τα Γαλλικά Δικαστήρια, που απέρριψαν την αίτηση ακύρωσης που κατέθεσε το αλβανικό Δημόσιο.

Και γεννάται το ερώτημα: οι Αλβανοί καταδιώκουν τους Έλληνες στην Αλβανία αλλά ζουν, εργάζονται και σε μεγάλο βαθμό εγκληματούν κατά των Ελλήνων!

Ο Mπελέρης είναι ένα χρόνο φυλακή με το τεράστιο αδίκημα ότι εξελέγη δήμαρχος στη Χειμάρρα! Και αυτοί που ό,τι ελληνικό το καταδιώκουν έχουν προστασία από το ΥΠΕΞ;

Ποια ακριβώς καλή δήθεν ελληνοαλβανική σχέση θα διαταραχθεί από την εκτέλεση της απόφασης της ΑΚΤΩΡ στην Ελλάδα;

Δεν θα έρχεται ο Ράμα εδώ να βγάζει εθνικιστικές για τους Αλβανούς ομιλίες η Μπαλούκου. Θα σταματήσει να θησαυρίζει εις βάρος του Ελληνισμού στην Αλβανία; Έτσι προστατεύονται τα εθνικά συμφέροντα; Έτσι απαντούμε στις προκλήσεις κατά των ομοεθνών μας;

Ο Μητσοτάκης είχε το θάρρος να συμπεριλάβει τον αδίκως φυλακισμένο Μπελέρη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Το ΥΠΕΞ τι ακριβώς φοβάται και δεν επιτρέπει στην ΑΚΤΩΡ να διεκδικήσει τα χρήματα της;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Κουλη του 41τακατο αρχαιοκαπηλε της κρητης αυτη ειναι παραπανω λαμογιο απο εσενα η δεν σε προλαβαινει στην κονομα

  2. Να τ βαλου μες στη σταν να πει του δεσποτ παναγιωτ! Τσουπρα μ ισυ!

  3. Αψυχραιμια οι αλβανοι ειναι…. Ιλληριοι οπως και οι γυφτοι των Σκοπιων Μακεδονες! Αι σιχτιρ με τη παραμυθα σας εξοριστοι μογγολοι!

  4. Απο κατσικογιδες τι περιμενει κανενας? Τους αφησε τραυμα στα γονιδια ο Εμβερ Χοτζα! Και τωρα λαμογια και ….καπιταλισμος!

  5. Τα παραπονα σας σε αυτους που ανοιξαν τα συνορα
    Σε αυτους που τους δινουν ακομα δουλειες
    Και στο γαμημενο 41%

  6. Σφαξιμο θελουν ολοι τους κολορατσα μονο απο γιαταγανι καταλαβαινουν τα καθικια.

Comments are closed.