ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Χάος στη Σύμη με πρόσφυγες που καταφθάνουν με βάρκες!

Κοινοποίηση:
simi_

Χαώδης είναι η κατάσταση τώρα στην Σύμη!

Πριν από λίγο έφθασαν και νέοι πρόσφυγες στο νησί, με αποτέλεσμα να επικρατεί ένας πανικός στους κατοίκους!

Ο Δήμαρχος έχει βγει ήδη στα κανάλια και δείχνει με το κινητό του την κατάσταση, ζητώντας από το Μαξίμου να τον βοηθήσει!

Οι πρόσφυγες έχουν γεμίσει όλη τη Σύμη!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Παρτε τους τωρα και νταντεψτε τους κοροιδα!!!!!!!! Να γυριζει το Λιμενικο τις βαρκες πισω στην Τουρκια, μονο ετσι θα σταματησει η λαθροεισβολη!!!!!!! Να πουν στα ΜΜΕ οτι δεν μπορουμε αλλο φρακαραμε και οτι οποια βαρκα ελθει θα γυρισει πισω!!!!!!! Δυο τρεις βαρκες να γυρισουν πισω, το βιολι των αφιξεων θα σταματησει!!!!!!!!! Αλλιως με συσκεψεις και ΚΥΣΕΑ και αποφασεις της πλακας δεν προκειται να αλλαξει τιποτα, θα κοροιδευουν την κοινωνια και η εισβολη θα συνεχιζεται!!!!!!!! Κοι κλειστε επιτελους τα συνορα!!!!!!!!!!

  2. Αντε και θα αποκτησει νεους κατοικους το νησι, θα αλλάξει και η νοοτροπία των κατοικων γιατι θα είναι περισσοτεροι οι λαθρο πιθικοι, χαρα τα μαγαζια που θα εχουν δουλεια απο τα επιδοματα που θα παιρνουν απο την ΕΕ, και θα αποκτησει και σχολεία μουσουλμανικα, καταντια…..

  3. Στην Σύμη η Χρυσή Αυγή, πήρε 3,85%. Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.Το..δημοκρατικο τόξο 96,15%. Τώρα κύριοι της Σύμης. ΒΕΝΤΟΥΖΑ,ΒΕΝΤΟΥΖΑ.Τι θα γινόσασταν Ναζί,ρατσιστές,φασίστες;Οχι βέβαια.Λουστειτε τώρα τους εισβολείς.

  4. Πόσους ψήφους πήρε η Χρυσή Αυγή στην Σύμη;

Comments are closed.