“ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τον ΜΗΤΣΟ, τη ΛΕΣΒΙΑ αδερφή του τέρατος”. Διαρροές από ΕΛ.ΑΣ: Την πάνε για συνέργεια σε ανθρωποκτονία. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 1: Σαββατοπεθαμένα παιδιά . Και τα τρία κοριτσάκια, ξεψύχησαν ημέρα Σάββατο. “ΤΑ ΘΥΣΙΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ”! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 2: ” Και η Μαλένα δηλητηριάστηκε με ενδοφλέβια ένεση σαν την Τζωρτζίνα. Τα τελευταία 100 μαρτυρικά λεπτά”…

Κοινοποίηση:
exofillo12-4

teaser12-4

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”.  Με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Στο ΦΥΛΛΟ της TΡΙΤΗΣ 12-4 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

24_sport.indd

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

 Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΡΟΥΛΑ ΜΕΣΑ αΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ???

    «Mέσα από τη φυλακή δεν έχω αφήσει το παραμικρό ενδεχόμενο ότι ο Μάνος είχε κάποιο τρίτο πρόσωπο ή έχει ευθύνες για το θάνατο των παιδιών μου…» …..

    .ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ…. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ !!ακομα και μεσα απο την φυλακη γινει οδηγιες.ΤΡΟΜΕΡΟ!!!

  2. Έχουμε καταλάβει πάρα πολύ καλά τι ψυχανωμαλα φρικιά είναι όλα τους.

  3. γιατί αφήνετε μπλε συριζαίους μετακλητούς να σχολιάζουν ;

  4. ΟΤΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΔΥΟ Η ΠΟΛΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΟΛΕΙΕΣ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ

  5. Ο Πύργος της Βαβέλ, τα Σόδομα και τα Γόμμορα, όλοι τους εκεί μέσα μία αρρωστημένη εγκληματική οικογένεια. Και ο Μάνος. Άρρωστοι άνθρωποι, όλη μέρα στο Facebook και στην τηλεόραση

  6. Βγαινει η χοντρη η λεσβια καθε μερα μαζι με την μητερα της..και ειρωνευονται Αστυνομια και Δικαιοσυνη….καθε μερα ειρωνια..και μεγαλο θρασος..νομιζουν πως θα συνεχιζουν να δουλευουν τους παντες οπως εκανε η ρουλιτσα η φονισσα…συλλαβετε επιτελους τη λεσβια χοντρη…..και εννοειται πως η αδερφουλα ειναι συνεργος στη δολοφονια της μικρης ιριδας…. οτι εχει πει για την δολοφονια τις μικρης ιριδας ειναι πολυ μπερδεμενα..αλλα ελεγε στη αρχη..αλλα λεει τωρα….επισης πρεπει να τους περασουν ολους απο κοσκινο…ολους!!

  7. Οταν πριν τρία χρόνια διαβάζαμε ότι η κόρη του ποδοσφαιριστή Δασκαλάκη απο την Πάτρα πέθανε απο λευχαιμία λυπηθήκαμε.Στο δεύτερο παιδί τους που πέθανε μετά, λυγίσαμε και είπαμε ”γ@μώ την τύχη κάποιων ανθρώπων”.Πού να ξέραμε ρε κ@ριόλες ότι τα δολοφονούσατε να σας κόψουμε τα χέρια να γλυτώσουμε το τρίτο και πιο βασανισμένο.Επίσης, χτες βγήκε το γεροντοτζόβενο ο κουμπάρος και διέψευδε τα γ@αμησιάτικά του.Υπόψιν, ότι και η μάνα της Ρούλας συζεί με τον κουμπάρο της και νονός της Ρούλας.Βγάλτε συμπεράσματα τι οικογένεια είναι και πώς έχουν εξελιχθεί τα παιδιά απο γενιά σε γενιά.

    1. να μου ζησεις μπορδελοκατασταση κριμα για τα ε αστερακια που εφυγαν

Comments are closed.