ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ: «ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ»! ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ – ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΟ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΣΤΟ «ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ» – 3 ΓΕΝΙΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ

Κοινοποίηση:
teaser23-3

Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

«ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ»! ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΔ για τον Κώστα του Αχιλλέα. Βουλευτές της κυβέρνησης με τρομακτικές δημόσιες τοποθετήσεις στέλνουν τον υπόλογο των Τεμπών, στο «εκτελεστικό απόσπασμα», την ώρα που λαός και συγγενείς των θυμάτων, ζητούν δίκη και πολυετή κάθειρξη. Καραμανλήδες: 3 γενιές δοσίλογοι, φονιάδες, προδότες, ανώμαλοι και Γερμανοτσολιάδες. Αυτός θα ξεχώριζε;

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Βλεπω ποσο δικαιο ειχε οταν ειπε οτι η ΕΛΛΑΣ ειναι ενα απεραντο φρενοκομειο . Παρελαβε σας αρεσει δεν σας αρεσει ΧΑΟΣ εφιαξε ΚΡΑΤΟΣ και μετα το ΚΡΑΤΟΣ το εκαναν να μην πω τι.αυτοι που ακολουθησαν

  2. Στον εκ μητρός παππού του Κωστάκη Αχιλλέως, Κωνσταντίνο Διαμαντή είχε παραχωρηθεί το μονοπώλιο της εισαγωγής υγράλατου βακαλάου από τον ” εθνάρχη”.
    Αυτό πριν προκύψει ο γάμος.

  3. Ναι. Το θέμα δεν ειναι να απλώς να θυσιαστεί πολιτικά ο Καραμανλής και να σωθεί η ΝΔ κι όλα καλά. Πρέπει να μπει στη φυλακή για εσχάτη προδοσία κι αυτός κι ο Μητσοτάκης ασφαλώς που ομολόγησε ότι αυτός έδωσε την εντολή να μπαζωθούν τα λείψανα των παιδιών. Και να μπουν φυλακή και όλοι πι υπουργοί που στη θητεία τους μπορούσαν να έχουν ασφαλίσει τα τρένα και δεν το έπραξαν με δόλο (μίζα απ τις εταιρείες που απομυζούσαν έτσι το ελληνικό δημόσιο;)
    Φτάνει πια. Ως εδώ η αλητεία με τις ζωές μας!

  4. Το ψάρι , ξευτιλισμενοι βουλευτές και λοιπά κατακάθια που παριστάνετε ότι κυβερνάτε την αποικία , βρωμάει από το κεφάλι .
    Το κεφάλι θέλει κόψιμο και πέταμα στον πιο βαθύ βόθρο και μαζί του όλοι εσείς οι σαπισμενοι βαστάζοι της ολιγαρχικής κοινοβουλευτικής δικτατορίας .

  5. ο βουδας ηταν προσκεκλημενος σε σουιτα γηπεδου για τον αγωνα της εθνικης απο τον ολιγαρχη λαθρεμπορο που κατα μια περιεργη συμπτωση δεν αναφερεται το ονομα του ποτε και πουθενα απο σαιτ με διαφημισεις-καταχωρησεις εταιρειας τζογου

    1. Ο ΟΠΑΠ δεν ήταν εταιρεία τζόγου αλλά κρατικός οργανισμός με αντικείμενο να χρηματοδοτεί αθλητικές υποδομές και λειτουργίες.
      Επωλήθη σε ξένους αρχικά στον Εβραίο της Τσεχίας Πιοτρ Κέλσσνερ, γι’ αυτό μέχρι σήμερα διευθύνων ο Καμίλ Ζήγκλερ, επίσης Εβραίος από Τσεχία.
      Τους έχουν παραχωρηθεί οι ιπποδρομίες και τα λαχεία.
      Τουλάχιστον δύο ολιγάρχες συμμετέχουν στο μετοχολόγιο με αθροιστικό ποσοστό 15%.

      1. το ενα δεν αναιρει το αλλο. παιχνιδια οπως προπο, λοττο τζοκερ προτο, προπογκολ, σουπερ 3, εξτρα 5 δεν ηταν ουτε μονοπολυ ουτε ταβλι. χρηματα παιζοντουσαν με σκοπο το κερδος.
        ο οπαπ αρχικα πωληθηκε σε ελληνα ολιγαρχη κοψοχρονια ο οποιος υστερα απο 2-3 χρονια πουλησε τις μετοχες σε τσεχο βγαζοντας κερδος πανω απο 200% απο περιουσια του δημοσιου. κατι μου λεει οτι δεν εχει φυγει τελειως απο τον οργανισμο και κινει νηματα εξου και η χρηματοδοτηση γηπεδου

  6. Δεν έχουν φιλότιμο. Ο κοπρίτης ξεπούλησε τη Μακεδονία, ο πουστάρχης την μισή Κύπρο. Αυτοκτόνησε κανείς; Είναι γεννημένοι για να κάνουν το κακό. Δεν υπάρχει για τα πολιτικά τέρατα σωτηρία.

  7. Μεγάλη πολιτική απάτη, άντε να ξεμπερδεύουμε και από δαύτους, ακριβά τους πληρώσαμε έως σήμερα.

  8. Για ΜΑΤΙ, Μαρφιν, Τεμπη παοκτσηδες, Τεμπη μαθητες κλπ εγκληματα μουγκα οι Ζαίοι μόνο τ Τεμπη

    1. Ηλιθιε μέσα όλοι.
      Ζαιοι και Νδαιοι .
      Αντε για το 20αρι ζώον τώρα

Comments are closed.