ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ! Είχε δει τι θα γίνει στην Ουκρανία πριν από 7 χρόνια ο γκουρού της πολιτικής(ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Κοινοποίηση:
timthumb-670x400

Πριν από επτά χρόνια, προέβλεψε με χειρουργική ακρίβεια τα γεγονότα της εβδομάδας στην Ουκρανία και εξήγησε γιατί οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι αυτές που οδήγησαν τη χώρα στο χείλος της καταστροφής

Ο θρυλικός Αμερικανός πολιτικός επιστήμονας John Mearsheimer προβλέπει από το 2015, τι ακριβώς θα συμβεί στην Ουκρανία!

Τον αποκαλούσαν ρατσιστή και αντισημίτη, αλλά ο Αμερικανός πολιτικός επιστήμονας John Mearsheimer, 74 ετών, έχει γίνει γνωστός πάνω από όλα για τις εύστοχες προβλέψεις του. Πριν από επτά χρόνια, είχε προβλέψει με “χειρουργική” ακρίβεια τα τωρινά γεγονότα στην Ουκρανία και είχε εξηγήσει για πιο λόγο οι Ηνωμένες Πολιτείες θα ήταν αυτές που θα οδηγήσουν την Ουκρανία στο χείλος της καταστροφής.

Ο John Mearsheimer, είχε προβλέψει τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία ήδη από το 2015 και ταυτόχρονα εξηγούσε γιατί πίστευε ότι ήταν η ίδια του η χώρα, οι Ηνωμένες Πολιτείες, θα ήταν πίσω από το αιματοκύλισμα που βλέπουμε να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας στην χώρα αυτή της Ανατολικής Ευρώπης.

“Αυτό που πραγματικά πιστεύω ότι συμβαίνει εδώ είναι ότι η Δύση έχει παρασύρει την ουκρανική κυβέρνηση σε έναν επικίνδυνο δρόμο και ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι η συντριβή της Ουκρανίας. Και πιστεύω ότι η ορθή πολιτική θα ήταν μια ουδέτερη Ουκρανία, απαλλαγμένη από αυτή τη διελκυστίνδα μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ, ως η ορθότερη λύση για τον λαό της Ουκρανίας.

Αυτό που κάνουμε τώρα είναι να καλούμε την Ουκρανία να συμπεριφερθεί σκληρά απέναντι σε μαι χώρα σαν την Ρωσία. Πιέζουμε τους Ουκρανούς να πιστέψουν ότι τελικά θα γίνουν κομμάτι της Δύσης, αφού τελικά θα νικήσουμε τον Πούτιν και θα πάρουμε αυτό που θέλουμε, διότι δήθεν ο χρόνος είναι με το μέρος μας.

Η ουκρανική κυβέρνηση παίζει ρόλο σε αυτό το σχέδιο, ενώ είναι καταρχήν εντελώς απρόθυμη να συμβιβαστεί με τους Ρώσους. Αντίθετα, θέλουν πεισματικά να ακολουθήσουν τη δική τους γραμμή.

Αλλά όπως είπα νωρίτερα, αν το κάνουν, το τελικό αποτέλεσμα θα ήταν η χώρα που λέγεται Ουκρανία να μετατραπεί σε … σωρό χαλασμάτων. Και αυτό που κάνουμε είναι, στην πραγματικότητα, να ενθαρρύνουμε αυτό το αποτέλεσμα.

Θα ήταν πολύ καλύτερα αν εργαζόμασταν για να επιτύχουμε την ουκρανική ουδετερότητα. Τότε θα μπορούσαμε να σταματήσουμε αυτήν την κρίση όσο το δυνατόν γρηγορότερα, κάτι που θα ήταν προς το συμφέρον μας. Θα ήταν φυσικά και προς το συμφέρον της Ρωσίας. Ενώ το πιο σημαντικό, θα ήταν προς το συμφέρον και της Ουκρανίας να τερματίσει την κρίση.

katohika.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Έχετε δίκιο αλλά τον Ουκρανό τον έχουν εξαγοράσει οι Αμερικάνοι για να κάντι τη βρώμικη δουλειά δεν ξέρω με πόσα δις. Αποκλείεται να αλλάξει στάση.

  2. .Δεν λένε τα πράγματα με το όνομά τους; Δηλαδή έχουμε τους καλούς Αμερικανοευρωπαίους που μπαμπέσικα πήγαν να περικυκλώσουν τους κακούς Ρώσους οι οποίοι καλώς αντιδρούν. Τι ζήτησε ο Ρώσος; απλά πολύ απλά πράγματα να μην μπει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ και δεν θα άνοιγε μύτη. Οι Ουκρανοί είδαν το τυρί που τους έδωσαν οι Αμερικανοευρωπαίοι αλλά δεν είδαν την φάκα που θέλουν να τους έχουν υποχείριο και να τους πάρουν όλο τον ορυκτό πλούτο και να είναι και στην αυλή της Ρωσίας. Μόνο ηλίθιοι δεν τα αντιλαμβάνονται αυτά ή εθελοτυφλούν.

Comments are closed.