ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ! Γυναίκα υγειονομικός σε αναστολή μαζεύει ροδάκινα για να ζήσει

Κοινοποίηση:
2218nosokomeio10-2-768x480

Η κ. Φανή, υγειονομικός σε αναστολή, μαζεύει ροδάκινα για να εξασφαλίσει τα προς το ζην όπως δήλωσε στον Focus FM και στον Στέφανο Δαμιανίδη. «Είμαι από τη 01/09/21 σε αναστολή, δε νόσησα… δεν γινόταν άλλο πλέον να περιμένω… Οπότε βρήκα μια αγγελία στο διαδίκτυο και ασχολούμαι από την 1η Ιουνίου με τη συγκομιδή κερασιού, ακολούθησε το ροδάκινο και τώρα είναι το νεκταρίνι».

«Ως άνθρωπος νιώθω πάρα πολύ καλά, νιώθω περήφανη. Η δουλειά δεν είναι ντροπή. Αλλά όταν προσπαθούν να με εκβιάσουν με χίλιους δύο τρόπους και να με εκβιάσουν να κάνω πράγματα τα οποία δεν θέλω, προτιμάω να κάνω αυτό που δεν θα μου κάνει κακό και να μου φέρνει χαμόγελο» σημείωσε.

«Είναι η ντροπή της Ελλάδος. Ντροπή. Έχουν διχάσει τον κόσμο και τον έχουν εκβιάσει σε τέτοιο βαθμό όσο δεν πάει άλλο. Ντροπή. Μόνο αυτό μπορώ να πω», υπογράμμισε.

Ακούστε εδώ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Εύχομαι φέτος όλη η Ελλάδα να ακολουθήσει το παράδειγμα των υγειονομικών…όλη η Ελλάδα μια γροθιά ✊ .. αντίσταση κατά της διευθαρμενης και προκλητικής κυβέρνησης… Εύχομαι…

  2. Περισσότερο ανησυχητική από μια αυταρχική κυβέρνηση κι έναν εμμονικό υπουργό είναι μια αυτιστική κοινωνία που παρακολουθεί μουγκή και χαρούμενη τον διωγμό των λίγων ανθρώπων που υπερασπίζονται το δικαίωμα στην ελευθερία όλων μας. Θα το πληρώσουν όλοι τους με τον άλφα ή βήτα τρόπο. Για κάποιους ανάλγητους θα δουλέψουν οι συμπαντικοί νόμοι.

  3. Μπράβο στους υγειονομικούς σε αναστολή γιατί έβαλαν πλάτη για όλους μας…ο Θεός να τους ανταμείψει…

  4. Ηρωίδα, αργά ή γρήγορα θα δικαιωθεί. Η ιστορία θα γράψει τους υγειονομικούς που αντιστάθηκαν με χρυσά γράμματα.
    ΥΓ: Με δεδομένο ότι δεν της χορηγήθηκε από την υπηρεσία της ούτε το ήμισυ των αποδοχών της, έχει κάθε ηθικό δικαίωμα να αναζητήσει εργασία, καίτι δημόσιος υπάλληλος, χωρίς άδεια από την υπηρεσία της. Εκτιμώ πως δεν θα βρεθεί δικαστήριο να την “καταδικάσει” επειδή εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα κατά τη διάρκεια του εκτοπισμού της από τον δημόσιο τομέα.

  5. Τι δήλωσε ο προηγούμενος υπουργός της και τώρα τουρισμού με τα ροζιασμένα χέρια από τη δουλειά που στηρίζει τον Κούλη και την παρέα του;
    Οι νέοι φταίνε στον Β.Κικίλια που είναι άνεργοι: «Δεν κάνουν χειρωνακτικές εργασίες» – Γι’ αυτό φέρνουν αλλοδαπούς;
    Μήπως δεν είναι εγκληματικές πρακτικές απέναντι σε όλη την ελληνική κοινωνία;

  6. Ευχαριστούμε τη Φανή και κάθε έναν από τους υγειονομικούς που αντιστάθηκαν για το αυτονόητο, που κατάντησε ζητούμενο: Το βασικό δικαίωμα της επιλογής, μιας ιατρικής πράξης στα σώματά μας. Ο κυβερνητικός αυταρχισμός, είναι ανελέητος, αλλά δεν ξεχνάμε, ούτε υποχρεωτικότητες, ούτε εκβιασμούς, ούτε πρόστιμα, ούτε τρομοκρατία, πλησιάζει η ώρα της
    εκδίκησής μας στις εκλογές, σε όλα τα συστημικά κόμματα.

  7. Για ένα υπουργείο, ξέχασες τι έλεγες για υποχρεωτικότητες και εμβόλια. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον πόνο που προκάλεσες κσι να είσαι βέβαιος ότι υπάρχει η Θεία Δίκη και θα θυμηθείς τότε τι έπραξες αλλά θα είναι αργά! Οι υγειονομικοί σε αναστολή θα γυρίσουν γιατί θα σε διώξει ο μητσοτάκης αλλά θα δεις μετά την Θεία Δίκη! Εκατομμύρια που εκβιάσατε αυτό περιμένουν, δεν είναι μόνο οι υγειονομικοί!

  8. Μπράβο σου Φανή !! Καλή δύναμη σε όλους εσάς που αντιστάθηκαν απ’ την πρώτη στιγμή (1 χρόνο στο “δρόμο” που σας έβγαλε η κυβέρνηση!!!) και που δίνετε αυτόν τον τεράστιο αγώνα ενάντια στα φασιστικό καθεστώς του Μητσοτάκη και της χουντο-πολιτικής των 300+1 καθαρμάτων!!!!! Θα έρθει και η Δικαίωση… ΥΠΟΜΟΝΗ λίγο ακόμα!

Comments are closed.