ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Ε.Σ.Υ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ- ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ- ΝΔ ΑΠΟ ΣΥΖΥΓΟ 57ΧΡΟΝΗΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΨΥΧΗΣΕ ΧΘΕΣ – «ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑΤΡΟΣ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ‘ΠΕΘΑΙΝΩ’ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ» – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ «ΒΥΖΑΙΝΟΥΝ” ΤΟΥΣ GAY

Κοινοποίηση:
im_teaser_18-01-2024

Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

ΑΔΩΝΙΣ ΦΟΝΙΑΣ και τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ «βυζαίνουν» τους GAY. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Ε.Σ.Υ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ- ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ- ΝΔ από τον σύζυγο 57χρονης ασθενούς που ξεψύχησε χθες -«Ένα νοσοκομείο ολόκληρο … δεν υπήρχε γιατρός. Γύρισαν τα μάτια της γυναίκας μου επάνω, μούδιασε το χέρι της, το πόδι της, πέθαινε. Καρδιολόγος δεν είχε έρθει. Η γυναίκα μου, μετά από μια αναλαμπή, φώναζε “πεθαίνω…” κατέληξε στα χέρια μου, μέσα στο νοσοκομείο που ήταν σε εφημερία και γεμάτο ασθενείς»

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Εάν δεν δώσεις φακελάκι σε δημόσια νοσοκομεία δεν χειρουργήσαι.
    Πρέπει να κλείσεις απογευματινό ραντεβού επί πληρωμή βασικά για να συμφωνηθεί το ύψος της δωροδοκίας. Διαφορετικά πρωϊνό ραντεβού, αφού πληρώσεις 1€ στον ΟΤΕ.
    Το χρονικό διάστημα μπορεί να είναι μερικοί μήνες για να σε δει ένας επιμελητής β’, ο οποίος, αν σε καλέσει μετά ενα-δυο μήνες, θα προσπαθήσει να σε χειρουργήσει.
    Επιμελητής β’ να κάνει χειρουργείο ανοικτής καρδίας ή όγκου στον εγκέφαλο.
    Το αυτό με τα εργαστηριακά. Για αξονική ή μαγνητική τομογραφία από μήνα και άνω.
    Όποιος έχει χρήματα για ιδιωτική νοσοκομειακή ασφάλιση καταφεύγει εκεί.

  2. Οι ψηφοφόροι φταίνε που ανέχονται αυτό τον εσμό, αυτή τη συμμορία, αυτή την εγκληματική οργάνωση.
    Οι ψηφοφόροι φταίνε που ανέχονται τα βοθροκάναλα και τους κουλογλείφτες και τον αρχιμαφιόζο Κούλη.
    Οι ψηφοφόροι φταίνε που ανέχονται τους δολοφόνους που καταστρέφουν τους Έλληνες και την Ελλάδα.

  3. Ωραιο κρατοςΕαν δεν εχεις μεσο και αρωστησεις πας σαν το σκυλι στο αμπελι Αρα υγειονομικη περιθαλψη ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Παιδεια Εχουν αναθεσει σε π…..και τις π……. να διαπαιδαγωγουν την νεολαια τηλεοπτικα με καθε ειδους βρωμιαΔικαιοσυνη δε και να σκοτωσεις η ανωμαλος παιδεραστης να εισαι εαν εχεις μεσο δεν τρεχει τιποτα Κορακια μεταμφιεσμενα σε ανθρωπους πινουν το αιμα του Ελληνα Τους
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥς ΣΗΜΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΗΠΩς ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ

  4. Φυσικά και υπήρχε γιατρός, απλά δεν βγήκε από το -δημόσιο- γραφείο του να δώσει βοήθεια στην συνάνθρωπό μας. Άδωνης σας αξίζει, Άδωνη ψηφίζετε, Άδωνη έχετε. Αυτό το νούμερο που προσπαθεί νομοθετικά να δώσει ανήλικα παιδιά σε φούστηδες.

  5. Αδωνι μου κλεβεις το…επαγγελμα μα τον καρατζαφυρερ που εξαργυρωνει τις επιταγες του στηριζοντας την “αγια οικογενεια”!

  6. Χιλιάδες ραγιάδες που ψήφισαν συμμορίαΝΔ για …ασφάλεια και σταθερότητα, βλέπουν ήδη τα ραδίκια ανάποδα

  7. Έγινε έκρηξη βόμβας στο Ελληνικό; Ήταν ελεγχόμενη;

  8. Αυτον το αδωνη τι δε θα εδινα να τον δω κομματια μια μερα στις ειδησεις.. γλεντι τρικουβερτο θα εκανα.. ΑΛΗΤΗΣ μεγαλος με την κακη εννοια ΣΚΥΛΟΣ… ΨΕΥΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ!!!!

  9. Παρτε τους τα κεφαλια των πισωγλεντηδων μονο ετσι καταλαβαινουν τα ανθελληνικα σκουληκια.

Comments are closed.