ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ: Ο 38ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Κοινοποίηση:
kyriaki-griva

Για πρώτη φορά ο πατριός του θύματος και συνάδελφός της μιλούν για τη δολοφονία της άτυχης Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους 

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα από την «αρρωστημένη», όπως αποδεικνύεται σχέση της άτυχης Κυριακής Γρίβα με τον 38χρονο πρώην σύντροφό της και δολοφόνο της.

Φίλη της 28χρονης κοπέλας μίλησε στην τηλεόραση  και ανέφερε ότι η Κυριακή με τον 38χρονο εργάζονταν μαζί σε συνεργείο καθαρισμού, αυτός ως οδηγός, ενώ η Κυριακή ως προσωπικό καθαριότητας.

«Έκανε κουμάντο στην Κυριακή. Τη θεωρούσε κτήμα του. Η Κική δεν έκανε τίποτα αν δεν τον κοιτούσε πρώτα για να πάρει την έγκρισή του», είπε η συνάδελφος.

«Μια φορά είχε κάνει ολόκληρο χαμό γιατί αλλάξαμε την Κική και την αναθέσαμε σε άλλον οδηγό. Όταν είχε κάνει κάποιο χειρουργείο δεν την άφηνε να έρθει μόνη της στη δουλειά και καθόταν μαζί του στο σπίτι. Είχε πει μάλιστα στην αδελφή της να την καλύψει για να μη χάσει τη δουλειά της. Όποτε δεν ερχόταν εκείνος στη δουλειά δεν ερχόταν και η Κική», ανέφερε η γυναίκα.

Επιπλέον, είπε πως κάποια στιγμή η Κυριακή είχε ειδοποιήσει ότι δεν μπορούσε να πάει στη δουλειά, καθώς έπρεπε να υποβληθεί εκτάκτως σε μια επέμβαση.

«Υποθέτω, με αυτά που έμαθα τώρα, ήταν τότε που την είχε χτυπήσει κι έχασε το μωρό της», είπε η κοπέλα.

Ωστόσο, στη δουλειά δεν είχε πάει ποτέ με σημάδια, παρόλο που οι υπόλοιποι εργαζόμενοι γνώριζαν ότι το ζευγάρι χώριζε και τα ξαναέβρισκε συχνά, ενώ η 28χρονη δεν είχε πει ποτέ σε κανέναν τι περνούσε με τον 39χρονο.

«Μια φορά την ρώτησα κάτι και πετάχτηκε εκείνος και μου είπε “σε μένα θα μιλάς δε θα μιλάς στην Κική” και του είπα “εγώ θέλω να μιλήσω σε εκείνη”. Δε μιλούσε για τίποτα η Κική, ήταν πολύ κλειστή, αλλά ήταν ένα πολύ ευγενικό παιδί», είπε.

Ένα παρόμοιο μοτίβο στη σχέση της Κυριακής με τον 38χρονο περιέγραψε στην εκπομπή ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, οποίος μίλησε με τον πατέρα της Κυριακής.

«Ο πατέρας της μου είπε πως ο δράστης είχε τους κωδικούς του τηλεφώνου της Κικής και των social media της. Εκείνος ανέβαζε τις φωτογραφίες τους που έδειχναν να είναι ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι, για να δείχνει ότι όλα είναι καλά και για να μην την πλησιάσει κανένας άλλος», ανέφερε.

Τέλος, τόνισε ότι ο 38χρονος, «για να έρθει τόσο γρήγορα από την Άρτα και να έκανε ό,τι έκανε, προφανώς είχε ενημερωθεί από κάποιον ότι η Κική είχε γνωρίσει κάποιον άλλο και συνέχιζε τη ζωή της».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΠΑΤΡΙΩΤΗ. Συμφωνοι ο βελοπουλος καλα τα λεει σε ιδεατο μοτιβο.Για παραδειγμα αυτα τα σωστα τα οποια λεει πως θα τα κανει πραξη.Οι ιεραρχες των βρυκελλων αλλα επιτασσουν, τα οποια αναγκαστικα θα πρεπει να εκτελεσει στη πραξη και ο βελοπουλος.Αυτα που λενε οι βρυξελλες ειναι αντιθετα μ αυτα που λεει ο βελοπουλος.Το θεμα ειναι ποιανου θα περασει του ιερατειου των βρυξελλων Η του βελοπουλου.Σ’αυτα τα θεματα ο βελοπουλος αποφευγει να μας πη

  2. Αντε η Ελλαδα να δει φως ! Τα προβατα θα μεινουν προβατα.Οποιος εχει ψηφισει μνημονια μακριααααααα.

  3. Μετα πνευματων δικαιων τετελειωμενων την ψυχη της δουλης σου Σωτερ αναπαυσον! Τα υπολοιπα τελος! Καλα μυαλα στους νεους!

  4. Το γράφω εδώ αν και άσχετο με το θέμα…. Πριν λιγο έγινε δημοσκόπηση την έδειξε το πράκτορα κι τον Γερμανών αυτό το σκουπιδι που λέγεται σροϊτερ… Λοιπόν ο βελοπουλος πιάνει ποσοστό 11.5 και είδη τον χαρακτιριζαν ο σροϊτερ με το δημοσκόποι ακροδεξιό κόμμα που ανεβαίνει επικίνδυνα, εγώ δεν τον πολύ εμπιστεύομαι τον βελοπουλος αλλά ότι φοβίζει το κολοσυστημα τους θα τον ψιφησω, με τον Λιάκο είμαι αλλά όπως κσι να έχει και ο βελοπουλος έχει γραμμή πατριωτικη, έξω οι λαθρο κλειστά σύνορα, καμία προβολή λοατκι και κατάργηση τον νόμον περί υοθεσιας παιδιών… Καλώ λοιπόν όλους τους πατριωτες να τον ψιφησουμε είναι η τελευταία μας ευκαιρία και εύχομαι να μην μας προδοσει, ας του δώσουμε μια ευκαιρία, και ο βελοπουλος ξέρει από διπλοματια και τους τα χώνει στους καφροδημοσιογράφους… Κύριε Στεφανε Χίο στυριξτετον

  5. 8 μέρες διάφορες ιστορίες για την δολοφονία παντού.ολα τα κανάλια ,sites κ καπάκι Καρυστινού κ Τέμπη.τιποτα άλλο δεν έχει να δείξετε;

  6. Ξαφνικα ολοι εγιναν ευαισθητοι ελεος!! στην ελλαδα ξερετε ποσοι σκοτωσαν γυναικες και τωρα ζουνε ελευθεροι δεν θελω να πω ονοματα μαλιστα υπαρχει και ενας που κυκλοφορει και ειχε καθαρισει 5 γυναικες serial κιller και τωρα ειναι αναμεσα μας…φυσικα εκανε την φυλακη του και αποφυλακιστηκε νομιμα.
    Αν θελει καποιος να το δωσω μια ιδεεα ας παρακολουθησει παλιες εκπομπες “φως στο τουνελ”….ξαφνικα καποιοι επεσαν απο τα συννεφα και σοκαριστικαν….λες και δεν υπηρχαν αυτα.

Comments are closed.