ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο Γάλλος νομπελίστας ιολόγος Montagnier: «Όσοι εμβολιάστηκαν για τον κορωνοϊό δεν θα επιζήσουν»!

Κοινοποίηση:
Luc Montagnier

Ο Γάλλος νομπελίστας ιολόγος Luc Montagnier μίλησε με σφοδρότητα κατά των μαζικών εμβολιασμών οι οποίοι γίνονται εν μέσω πανδημίας, καθώς όπως χαρακτηριστικά τόνισε αυτό είναι «το μεγαλύτερο λάθος που έγινε ποτέ».
Παράλληλα, σύμφωνα με το naturalnews.com τόνισε πως «δεν υπάρχει ελπίδα και καμία πιθανή θεραπεία» για τον «κινεζικό» ιό, όπως χαρακτηρίζει τον κορωνοϊό.

«Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αποτεφρώσουμε τα πτώματα» φέρεται να είπε.
Αφού μελέτησε σε βάθος τα συστατικά που περιέχονται στις ενέσεις και τι κάνουν, ο Montagnier αναφέρει επίσης ότι κατέληξε στο συμπέρασμα ότι κάθε άτομο που παίρνει το εμβόλιο τελικά θα πεθάνει από το ανοσιακό φαινόμενο ή εξαρτώμενη από αντισώματα ενίσχυση ή ADE.
«Αυτό μπορεί να λεχθεί», πρόσθεσε.

Ο Montagnier δήλωσε επίσης πέρυσι ότι «η παρουσία στοιχείων του HIV και των μικροβίων της ελονοσίας στο γονιδίωμα του κορωναϊού είναι πολύ ύποπτη και τα χαρακτηριστικά του ιού δεν θα μπορούσαν να προκύψουν φυσικά».

Ο νέος αυτός ιός είναι ένα κατασκεύασμα γενετικά τροποποιημένο που απελευθερώνεται σκόπιμα, κατά την άποψη του Montagnier.

Σύμφωνα με αυτά που αναφέρει στο βίντεο ο Montagnier είπε πως είναι αδιανόητο και μέγα λάθος να εμβολιάζεται κάποιος εν μέσω της πανδημίας. Σημείωσε κατηγορηματικά ότι ο μαζικός εμβολιασμός την ώρα που η πανδημία μαίνεται είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχει γίνει ποτέ και αυτό δημιουργεί τις μεταλλάξεις.

Το δικαιολόγησε δε, αυτό λέγοντας ότι όπου και αν κοιτάξετε σε οποιαδήποτε χώρα, η καμπύλη των εμβολιασμών ακολουθείται από μια αντιστοιχηθεί καμπύλη θανάτων.

Σύμφωνα με την πηγή ο Montagnier υποστήριξε πως όσοι εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού θα πεθάνουν σύντομα, παρόλα αυτά οι δηλώσεις του πιθανόν παρερμηνεύτηκαν, είτε περιέχονται σε άλλο τμήμα της συνέντευξης. 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. Να είσαι αντιεμβολιαστης και να μην δέχεσαι τα επίσημα στοιχεία, βλέπε θανάτους από covid, δεκτό….έχει μια λογική.
    Να είσαι αντιεμβολιαστης, να μην δέχεσαι τα επίσημα στοιχεία θανάτων από covid, αλλά να δέχεσαι τα επίσημα στοιχεία των θανάτων λόγω των εμβολίων, καμιά λογική!
    Ορισμένοι κόψτε την μ€#@#@α γιατί στατιστικά υπάρχει κίνδυνος καρδιακού επεισοδίου που μπορεί να επιφέρει μέχρι και θάνατο σε ποσοστό μεγαλύτερο απ’ αυτό του εμβολίου.

  2. Ζοριζονται τα βοθροκαναλα και τα σαιτ των μεγαλοεφοπλιστων που δεν κανουμε το εμβολιο και μας …παροτρυνουν να το κανουμε για το καλο μας! Σκανε που με τετοια προπαγανδα που κανουν δεν θα αποκτησουμε …ανοσια. Ναι λαμογια δεν θα σποκτησουμε ανοσια στον κοροδοιο για να μας λετε πεταει ο γαιδαρος και να λεμε πεταει. Εγω ρωταω τους …ειδικους. πως μας κλεισατε μεσα με 5 νεκρους και μας ανοιξατε με 50; Πως μειωνονται τωρα τα κρουσματα που γινεται χαμος εξω και παλια αυξανονταν που εξμασταν κλεισμενοι; Απαντηστε ρε …ειδικοι, τα λεγατε εσεις η ετσι σας λεγανε τα αφεντικα σας; ζητηστε συγνωμη …ειδικοι απο τα παιδια της γυναικας που πεθανε στην κρητη αλλα ακομα και για αυτο φοβαστε μη δυσαρεστηθουν τα αφεντικα σας που μιλανε συνεχεια για …γρηγορο εμβολιο! Εγω παντως που δεν ειμαι ειδικος, σας συστηνω το αστραζενεκα ….ειδικοι!

  3. Πάω να δώσω αύριο αίμα, είμαι εμβολιασμένη σε περίπτωση θανάτου μου θα σας πάρω μαζί μου αχαχχαχαχα

  4. Aν οντως το ειπε αυτο επρεπε να το πει πριν γινουν οι εμβολιασμοι οχι αφου εχουν εμβολιασει το μισο πληθυσμο

    1. Από την αρχή της πανδημίας είχε τις επιφυλάξεις του για την αντιμετώπιση γενικά και για τα εμβόλια, εξάλλου το λέει ξεκάθαρα οτι μια ενεργός πανδημία δεν αντιμετωπίζεται με εμβόλια και οτι τα εμβόλια προάγουν τις μεταλλάξεις!!!!

  5. Ακριβώς το αντίθετο θα συμβεί .. Οι ανεμβολίαστοι θα δεινοπαθήσουν ειδικά τον ερχόμενο χειμώνα και θα κινδυνέψουν σοβαρά από τον covid 19

    1. Το βλέπουμε ήδη στις επίσημες ανακοινώσεις του ΠΟΥ: αύξηση 2000% των θανάτων παγκοσμίως από την έναρξη των εμβολιασμών τον Δεκέμβριο του 2020 ώς σήμερα. Το βλέπουμε ήδη γύρω μας: όλοι όσοι νοσούν πλέον σοβαρά με covid-19 είναι εμβολιασμένοι, οι ανεμβολίαστοι δεν παθαίνουν τίποτα.
      Άμα εσύ τρυπήθηκες και μεταλλάχθηκες, δεν σου φταίνε οι άλλοι, μόνο το άδειο σου κεφάλι φταίει που πήγες κι έγινες πειραματόζωο.

      1. Καλά ονειρέψου φιλαράκι , συνέχισε τον τρόπο ζωής σου τον χειμώνα με τους συνωστισμούς και τα υπόλοιπα και έλα μετά να μου πεις πως οι ανεμβολίαστοι δεν παθαίνουν τίποτα .. Ηξερα κα άλλους που ελεγαν τα ιδια και μετά κόλλησαν και κινδύνεψε η ζωή τους , μάθε επίσης οτι το covid αφηνει σοβαρά προβληματα υγειας

    2. νομπελίστας κι εσύ να υποθέσουμε;;;

  6. Ανέτρεξα σε ξενόγλωσσες ιστοσελίδες σχετικά με τις υποτιθέμενες ανωτέρω δηλώσεις, όπου δημοσιευόντουσαν οι κάθετα αντίθετα απόψεις του Νομπελίστα για τα εμβόλια, ήδη από το 2017, αλλά ΟΥΔΕΠΟΤΕ δήλωσε τα περί θανάτου εντός διετίας. Οπως διευκρινιζόταν από τις σχετικές ιστοσελίδες, κάποιος τύπος αυθαίρετα το ‘τουιτάρισε’. Αυτό που ο Montagnier δηλώνει είναι ότι τα εμβόλια δηλητηριάζουν σιγά σιγά όλους τους ανθρώπους και τις μελλοντικές γενεές και ότι οδηγούμεθα σε κοινωνίες της ‘δικτατορίας των εμβολίων’! Και όλα αυτά, ήδη, από το 2017! Πάντως το άλλο, είναι fake news”. Eνδεχομένως να του αποδόθηκε, προκειμένου να αποδυναμώσουν τους άλλους ισχυρισμούς του γελοιοποιώντας τον και απαξιώνοντάς τον.

    1. @ΝΑΝΤΙΑ
      Δεν είναι αυθαίρετος ο ισχυρισμός, αλλά δεν είναι και του Luc Montagnier. Αυτό το είχε πει ο Michael Yeadon (πρωην αντιπρόεδρος της Pfizer, επικεφαλής του σχεδιασμού εμβολίων επί 32 χρόνια, ο οποίος παραιτήθηκε και τους ξεφωνίζει). Για την ακρίβεια, ανάμεσα σε όσα είπε (στα οποία έδωσε και συγκεκριμένα νούμερα, ποσοστά και χρονοδιαγράμματα πότε θα χτυπήσουν οι παρενέργειες και πως) ήταν ότι το 0,8% όσων εμβολιαστούν θα πεθάνουν ή θα έχουν σοβαρότατες παρενέργειες εντός διμήνου από τον εμβολιασμό. Οι παρενέργειες και οι θάνατοι θα λειτουργήσουν με χρονοκαθυστέρηση 6-14 μηνών για να εκδηλωθούν και ένα ποσοστό άνω του 80% των εμβολιασμένων θα έχει προσδόκιμο ζωής λιγότερο από τρία χρόνια. Όσοι επιβιώσουν θα έχουν τρομακτικά προβλήματα υγείας και δέκα χρόνια αργότερα δεν θα ζει ούτε ένας, ανεξαρτήτως ηλικίας.

  7. Ξεκούτιανε εντελώς ο φουκαράς…
    Πιθανότερο είναι να έχει πεθάνει αυτός σε 1 χρόνο (λόγω γεροντικής άνοιας), παρά έστω και το 0,001% όσω έχουν κάνει το εμβόλιο.

    1. Οσα δεν…ξέρει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!!!!! δηλαδή οι 12.500 που πέθαναν από τα εμβόλια(με επίσημα στοιχεία, φαντάσου πόσοι είναι στην πραγματικότητα!!!! ) είναι αμελητέα ποσότητα για σένα που τα ξέρεις καλύτερα από τον κορυφαίο ιολόγο και τον εμπαίζεις και από πάνω???!!!!!! Εχε υπόψιν σου όμως οτι μέχρι πρότινος ακόμη και ένας επιβεβαιωμένος θάνατος να είχε συμβεί από φάρμακο ή εμβόλιο θα είχε αποσυρθεί αμέσως!!!! και μην λέτε για περίπτωση ανάγκης και τέτοιες ανοησίες, αφού τα εμβόλια είναι πειραματικά με γνωστές και άγνωστες μέχρι τώρα τραγικές παρενέργειες και φτιάχτηκαν στην ουσία από ανθρώπους που είχαν σχέση άμεση ή έμμεση με αυτούς που έφτιαξαν και αμόλησαν τον ιό!!!!!!!!!!!!!!!!!

    2. @Κώστας Καραμέρος
      Τρολλάκι, τράβα να πάρεις το μπαχτσίσι σου τώρα και μη μας βρωμίζεις άλλο με νεοταξίτικες ανοησίες. Αυτά που έλεγαν από την αρχή οι δήθεν “συνομωσιολόγοι” και οι δήθεν “ψεκασμένοι” σας τα τρίβουμε στη μάπα ένα ένα και λέτε και ευχαριστώ. Κι όταν τελειώσουμε με τον κοβιντ και τα αφεντικά σου οδεύουν προς την κρεμάλα για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, θα σας τρίψουμε στα μούτρα πόσο μεγάλο ψέμα είναι η δήθεν κλιματική αλλαγή και όλες οι ασυναρτησίες που λέτε για ορυκτά καύσιμα, πάγους που λιώνουν και θα μας πνίξουν, πράσινη ενέργεια, πράσινη ανάπτυξη και πράσινα άλογα.
      Γιατί όλα τα ψέματα και όλα τα δεινά στον πλανήτη προέρχονται από δέκα οικογένειες εβραίων παιδόφιλων. Αυτούς υπηρετείς κι εσύ, την ίδια τύχη θα έχεις.

  8. Ο καθηγητής είπε πώς ειναι αδιανόητο καί μέγα λάθος νά εμβολιάζεται κάποιος έν μέσω πανδημίας.
    Μόνο μονοκλωνικά αντισώματα.Αλλά ό γουρλομάτης καί ή συμμορία του παίρνουν τίς τεράστιες μίζες τού Εβραίου Μπουρλά.
    Γιάννης Λάκων

    1. Εγώ πεθερά δεν έχω αλλά φαντάσου ότι έχω κακό πεθερό ο οποίος εμβολιαστηκε και με τις δύο δόσεις κ τώρα ξεκινάει τα ταξιδακια αναψυχής με διπλή σύνταξη (την πέθανε την πεθερά μου )

    2. Και εγώ τη δική μου αλλά τη βλέπω να με πεθαίνει πριν την ώρα μου …

  9. χεχεχεχε θα στειλω για μπολιο οσους μισω χεχεχεχε σατανικο ε ??? 🤣🤣🤣🤣🤣

  10. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΡΙΠΟΥΝ ! ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ-
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ………..ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ… ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ… Κ τα ‘αρνια’
    με ‘βουλα’ !!!

  11. Προφανως μεγαλε νομπελιστα εσυ τα εγραφες αυτα εδω και κανα χρονο γι αυτο μιλας υποθετικα. Πλεον ολα αυτα τωρα που ξεμπροστιαστηκαν τα λενε καταφωρα ακομα και στο σκαι τουλαχιστον το ενα σκελος (περι γενετικα τροποποιημενου ιου κατασκευασμενου στη Γουχαν). Το αλλο σκελος περι θανατου των μπολιασμενων προς το παρον βλεπουμε τα αμεσα θυματα και σε λιγο καιρο θα επιβεβαιωθεις και ως προς τα μελλοντικα.

  12. Δεν ξερει τι του γινεται.Μονο ο βασιλακοπουλος με τον καμπουρακη τον πρωτοσαλτε και τον ευαγγελατο ξερουν

  13. Παει η Ελλαδα μας. Θα μας την παρουν οι λαθρο. Γι αυτο δεν το εμβλιαζουνε??

  14. Ο Μοντενιέ τι δίνει????!!!!!!!!! Μα την αλήθεια βέβαια και την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό του στην τίμια κλασσική Ιπποκρατική Ιατρική!!!!!!!!!!!

  15. Ότι και να λέει ο μεγάλος νομπελίστας Μοντανιέ δεν μετράει. Εμείς πιστεύουμε τον Ευαγγελάτο που δίνει και 5000 ευρώ στην κλήρωση και δίνει και i phone. Ο Μοντανιέ τί δίνει; χαχαχαχα.

Comments are closed.