ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: “ΑΥΤΑ συμβαίνουν στο χώρο της υγείας, στο νησί της Παναγίας, την οποία όλοι εκμεταλλεύονται στον αίσχιστο βαθμό!!!”

Κοινοποίηση:
kenro ygeias_tinoy

“Αναλυτικότερα όσον αφορά την Τήνο το κέντρο υγείας είναι υποστελεχωμένο σε επίπεδο γιατρών και νοσηλευτών!!!Δεν προκηρύσσονται θέσεις διότι σύμφωνα με τη διοίκηση του κέντρου υγείας οι θέσεις του οργανογράμματα εχουν καλυφθεί με αποτέλεσμα καθημερινά γίνονται διακομιστές με πλοιάριο νοικιασμένο στο νοσοκομείο της Σύρου!!Ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών!!!

Επίσης υπάρχει μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων η οποία ανήκει στην εκκλησία στην οποία μετά από αίτηση μου προσελήφθην ως νοσηλεύτρια και αντιμετώπισα την εξής κατάσταση…..ένας νοσηλευτής ανά βάρδια έχει να φροντίσει 25 γέροντες υπερήλικες με προβλήματα υγείας σωματικής και ψυχικής! Λόγω υποστελέχωσης προσωπικού ο νοσηλευτής εκτελεί και χρέη τραπεζοκόμοι και ενιοτε και καθαρίστριας!!!!

Σημειωτέον ότι πριν υπογράψω καν την σύμβαση εργάστηκα κανονικά για τρεις μέρες δοκιμαστικά και απλήρωτα κάτι το οποίο απαγορεύεται και μετά από όλη αυτή την κατάσταση που αντιμετώπισα παραιτήθηκα!!!! Με λίγα λόγια δεν ήξερα καν πότε θα υπογράψω τη σύμβαση ποιος είναι ο μισθός μου και όταν ρώτησα δεν πήρα καμία απάντηση!!!!Αυτά τα ολίγα συμβαίνουν στο χώρο της υγείας στο νησί της Παναγίας την οποία όλοι εκμεταλλεύονται στον αισχιστο βαθμό!!!!Ευχαριστώ για το χρόνο σας!!!! Είμαι στη διάθεσή σας!!!!”

Δημητρα Κ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εν ονοματι του Θεου εχουν γινει τα χειροτερα εγκληματα.

Comments are closed.