ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ: «ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗ, ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ, ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»

Κοινοποίηση:
ΕΣΥ

Το μήνυμα της ορθοπεδικού που παραιτήθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου απασχολεί έντονα το διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες.

Η Αναστασία Γαρμπή με ένα συγκλονιστικό κείμενο στο Facebook εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση αυτή και καταγγέλλει τις συνθήκες εγκατάλειψης του ΕΣΥ, τον τρομακτικό φόρτο εργασίας και την εξουθένωση που βιώνει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Μετά από 25 χρόνια στο δημόσιο η ορθοπεδικός αφήνει σαφείς αιχμές κατά της διοίκησης του ιδρύματος αναφέροντας «άκουσα ότι η διοίκηση λέει ότι το κάστρο πέφτει από το εσωτερικό του ύστερα από τόσες προσλήψεις… Θα ήταν κακόβουλο εάν δεν ήταν αστείο! Το κάστρο πέφτει όταν οι πολεμιστές εξουθενώνονται από τον υπερβολικό φόρτο της εργασίας σε βάθος χρόνου και πέφτουν ένας ένας…. και οι διοικούντες κάνουν τα στραβά μάτια πίσω από τα πλασματικά στατιστικά τους γιατί… έτσι τους λένε»

«Έτσι κι αλλιώς οι ίδιοι οι διοικούντες όταν τους είπα “μην με πιέζεις άλλο, δεν αντέχω, κάνω λάθη, με αναγκάζεις σε παραίτηση “απαντούν… “κάνε ότι νομίζεις”» προσθέτει με νόημα.

Αναλυτικά:

Καλημέρα αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι.                      

Εχθές παρέλαβα από το γραφείο προσωπικού την λύση της υπαλληλικης σχέσης με το ΓΝΡ ύστερα από δική μου αίτηση παραίτησης μετά από 25 χρόνια στο ελληνικό δημόσιο…το συναίσθημα ήταν μάλλον .. πικρό..άκουσα ότι η διοίκηση λέει ότι το κάστρο πέφτει από το εσωτερικό του ύστερα από τόσες προσλήψεις!!..Θα ήταν κακόβουλο εάν δεν ήταν αστείο!!Το κάστρο πέφτει όταν οι πολεμιστές εξουθενώνονται από τον υπερβολικό φόρτο της εργασίας  σε βάθος χρόνου και πέφτουν ένας ένας….και οι διοικούντες κάνουν τα στραβά μάτια πίσω από τα πλασματικά στατιστικά τους γιατί…έτσι τους λένε!!!

Έτσι κι αλλιώς οι ίδιοι οι διοικούντες όταν τους είπα” μην με πιέζεις άλλο,δεν αντέχω,κάνω λάθη,με αναγκάζεις σε παραίτηση “απαντούν..κάνε ότι νομίζεις!!!

Δεν ξέρω εάν σε αυτό το “θέατρο” είμαστε για γέλια ή για κλάματα!!!                                        Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους , νοσηλευτές και προσωπικό για την πολύ καλή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια !!Σας ευχαριστώ!Ήταν τιμή και χαρά μου!Να είστε όλοι καλά!Καλή δύναμη!Θα είμαι κάπου εδώ κοντά και θα προσπαθώ να στηρίξω όπως μπορώ…

Την ανάρτηση αναδημοσίευσε και ο πρόεδρος της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ του νοσοκομείου Ρεθύμνου, Γιάννης Σαριδάκης, καταγγέλλοντας ότι η ορθοπεδική κλινική οδεύει προς διάλυση, καθώς αυτή είναι η τρίτη αποχώρηση γιατρού από το τμήμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Για ποια διοικηση μιλαει η γιατρος ;
    Για τα κομματοσκυλα της Μαφιας ;
    Γιατι αυτοι ειναι η διοικηση,τα κομματοσκυλα της συμμοριας.
    Δεν εχουμε νοσοκομεια,γιατι ο ηλιθιος ο νεοελληνας,ψηφιζει τους αρχικλεφτες και λαμογια επι 50 χρονια.
    Γιατι να νοιαστουν για τα νοσοκομεια,οταν ξερουν οτι ο ηλιθιος ραγιας νεοελληνας θα τους ψηφισει,ακομα κι οταν τα εχουνε διαλυσει ολα ;
    Aυτοι ειναι χεσμενοι στο χρημα,μεσα στη χλιδη,με εκατομμυρια σε καταθεσεις και ακινητα.
    Αν αρρωστησουν θα πανε στο “Υγεια”,πληρωνοντας ολα τα εξοδα.
    Χεστηκανε για τους ραγιαδες,ας ψοφησουν,ετσι κι αλλιως ειναι χρησιμα ζωα και τιποτε αλλο.
    Δικαιολογημενα μας εχουνε για ζωα,αφου οι ηλιθιοι τους ψηφιζουν,οτι και να κανουν κι ας τα ρημαξουν ολα.

  2. Αγαντα συντεκνοι ηρθε ο… Θεος Αδωνις να τα αποδιαλυσει ολα! Μην αρρωσταινετε να… αλαφρωσουμε το….συστημα! Μονο να πλερωνετε στην ωρα τους τις εισφορες σας!

  3. Πραγματικά καθημερινά βλέπουμε πάνω από 200 περιστατικά και τρέχουμε και δεν φτάνουμε.
    Δουλεύουμε 22 ώρες την ημέρα.
    Ούτε να φάμε δεν προλαβαίνουμε.

  4. ότι κατά την διάρκεια της ψευτοδημίας οι ιατροί ανέβαζαν βίντεο στο Τικ-Τοκ που έκαναν βόλτες με τα καρότσια στους διαδρόμους και χόρευαν και τραγουδούσαν, μετά έπεσε εμβόλιο και πεθαίνουν στην σειρά από τότενες…

  5. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΕΥΚΟΛΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ!!!!!!

  6. εχετε δικιο για οσα λετε . την περιοδο της κοροιδιας ομως με τις υποχρεωτικοτητες σε συναδερφους σας με την φασιστικη κυβερνηση που ειχε και εχει διαλυσει καθε εννοια ανθρωπινης αξιοπρεπειας και ελευθερης βουλησης που ησασταν.;;.

  7. Μονον με τον αείμνηστο Γ.Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του είχαμε νοσοκομεία .
    Έκτοτε μεθοδικά και σταθερά τα διαλύαν .
    Εσείς ψευτογιατρακια που εισασταν όλα αυτά τα χρόνια ;
    Απασχολημένοι με τα φακελάκια ;
    Τώρα είναι αργά . Οι γραικυλοι θα πεινάσουν και θα πεθαίνουν σαν τα κοτόπουλα στους δρόμους διότι το σύστημα υγείας το κατέστρεψαν οι αντιπρόσωποι τους με την βοήθεια των γιατρών .
    Μια είναι η λύση . Αυτοί , ή , εμείς .

  8. ΠΟΥΤΙΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ

  9. Κλείστε όλα τα νοσοκομεία και βάλτε τα φωτιά να το ευχαριστηθουν και να ζεσταθούν οι Οβριοι που πάλεψαν τόσα χρόνια να μας ξεφτιλισουν.

  10. ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΓΑΠ&ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΝΤΙΝΟΥ ΣΤΟ ΔΝΤ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ… ΜΙΣΘΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ…ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ….ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ…

  11. Για ανακατάληψη της πατρίδας δεν βλέπω κάποιον ή κάποιους να σχεδιάζουν………………………………

  12. Η κ. Γαρμπή αναφέρει: “μην με πιέζεις άλλο, δεν αντέχω, κάνω λάθη”…
    Χειρουργικά λάθη σε ασθενείς? Μπόρεσε να τα διορθώσει?
    Φαντάζομαι ότι έχει κάνει τα mRNA εμβολιάκια της, αλλοιώς θα είχε απολυθεί!
    Λίγο αργά θυμήθηκε την παραίτηση!
    Να λείπουν τέτοιοι χειρουργοί!

  13. ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ

  14. ετσι κι αλλιώς οι πακιστανοι δεν εχουν και ιδιαιτερς απαιτησεις νοσηλείας. Τους Έλληνες, αυτούς, γάμα τους …ο θειός του Μητσοτάκη Ερντογάν μας κυβερνάει ήδη.
    μαφιόζους δημοσιους και πολιτικα τσιρακια γουστάρουν τα… Ελληνάκια

  15. Η διοίκηση είναι τα διάφορα κομματόσκυλα της ΝΔ που είναι άσχετα με το αντικείμενο συνήθως; Έτσι κι αλλιώς οι ραγιάδες δεν αξίζουν δωρεάν υγεία γιατί ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ (ή ΣΥΡΙΖΑ) και ΝΔ 50 χρόνια τώρα. Τους αξίζει να πληρώνουν φόρους το 80% του εισοδήματός τους, και να καταργηθούν και τα δημόσια νοσοκομεία εντελώς. Αυτό τους αξίζει, γιατί ραγιάδες γεννήθηκαν και ραγιάδες θα ψοφήσουν τα κοπρόσκυλα. Αρκετά πια χαϊδέψουμε τους νεοέλληνες μπαμπουίνους που ψηφίζουν λες και στέλνουν SMS για το Survivor. Να αναλάβουν κι αυτοί τις ευθύνες τους επιτέλους. Μπουρλότο στο μπουρδέλο!

Comments are closed.