«ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥΣΕ με τον ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ όταν τον ΕΔΙΩΞΕ Η ΜΑΡΕΒΑ». ΣΑΛΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΣΤΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ» ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ -ΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ. Συνεχίζει τους «πυροβολισμούς», ο πρώην γαμπρός του και πρώην σύζυγος της Κατερίνας Μητσοτάκη, πατέρας του εξ’ απορρήτων του Μαξίμου, ποινικολόγος Σπύρος Δημητριάδης: «ΝΤΟΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΑΒΟΣ, ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ»

Κοινοποίηση:
exofillo2-3

Banner_6Years_1000X500

Τεύχος 1838, 6 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς  λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια του Αλβανισμού του Εμβέρ Χότζα.

 Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Τρίτης 2 Μαρτίου 2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6 συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους, «καινούργιους».

alitheia-aima-banner

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε…

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

***Έχουμε ανοικτό ΠΟΛΕΜΟ με την πολιτική Κόζα Νόστρα κι αυτό θα πρέπει να γίνει από όλους αντιληπτό. Γι΄αυτό ενισχύστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την εφημερίδα μας, το μόνο ΜΜΕ που δεν προδίδει τους αναγνώστες του.

opisthofyllo2-3

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΑΥΤΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΎΨΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΠΡΆΒΟ
    ΒΆΖΕΙΣ ΌΜΩΣ ΤΗΝ ΖΩΉ ΣΟΥ ΣΕ ΚΊΝΔΥΝΟ. ΓΙΑΤΙ
    ΤΑ ΔΙΑΒΆΖΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ
    ΣΥΜΦΕΡΕΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ.ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΆΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΒΓΆΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΟΙ.
    ΝΑ ΠΡΟΣΈΧΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ.

  2. Βασιλεύ ουράνιε, Παράκλητε, το Πνεύμα της αληθείας,
    ο πανταχού παρών και τα πάντα πληρών ,
    ο θησαυρός των αγαθών και ζωής χορηγός ,
    ελθέ και σκήνωσον εν ημίν,
    και καθάρισον ημάς από πάσης κηλίδος,
    και σώσον αγαθέ τας ψυχάς ημών. Αμήν

  3. Ο γουρλοματης ψηνει το ψαρι κι απ τις δυο μεριες και φωναζει και του πετιουνται και τα ματια εξω. Θετικο…

  4. Το σύστημά τους σάπισε…Γλίτσα, βρώμα και δυσωδία παντού ! ! ! !
    Για αυτό όλα αυτά….. ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ θα πρέπει να ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών στην Ελλάδα, για να θυμηθούν οι ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ (40’) την ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΚΚΙΝΟΜΠΛΕ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ και που άφηνε στο απυρόβλητο όλους αυτούς που έκαναν την πολιτική ζωή του τόπου μια βουρκωμένη κρεβατοκάμαρα, ξεκινώντας από τον Κ@ΛΟΜΠΑΡΑ ΕΡΑΣΤΗ ΤΟΥ ΕΥΤΑΞΙΑ, τους ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ και όλους αυτούς της ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.
    Για αυτό μην ξεχνάτε κύριοι πως ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΕΧΟΥΝ όσο απέχει το ΠΕΡΑΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ! ! !
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

  5. Της Κουλας της αρεσει να φαντασιωνεται οτι ειναι μικρο παιδακι…κατα την διαρκεια της πραξης……..

  6. Σιγά σιγά τις αποκαλύψεις θα πάθουμε έμφραγμα…τι είναι αυτά; Είναι δυνατόν; Λέω είναι δυνατόν;

  7. ευτυχώς που υπάρχει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και διαβάζουμε ειδήσεις και αλήθειες.

    Πολλά μπραβο ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΟ σε σενα, τους συνεργάτες σου και αυτους που σου δινουν τα αποκλειστικα.
    Εχετε @@ μαγκες. Ασαλιωτα τους πατε τους ντιγκινταγκες της ΝΔ.

    ΑΣΑΛΙΩΤΑ λεμε.

  8. ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥΣΕ?ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ?ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΒΡΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ?ΒΑΖΑΝ ΓΑΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ?ΠΕΣ ΜΑΣ ΧΙΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ

Comments are closed.