ΣΤ.ΧΙΟΣ – ΒΙΝΤΕΟ: “ΚΥΡΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ, ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΩ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ, ΕΔΕΡΝΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΝΤΑΛΑΒΕΡΙΤΖΗΔΕΣ ΚΟΚΑΪΝΗΣ”

Κοινοποίηση:
Image2 (38)

Πιστός και σήμερα ο Στέφανος Χίος στο τηλεοπτικό του ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΑΡΤ στο ΕΚΡΚΗΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ με τους Σοφία Παραδείση και Σπύρο Σταθάκη..

Παρακολουθήστε τις σημερινές αποκαλύψεις του δημοσιογράφου στο παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. Εμετικη, η Παραδειση! Πως και την κρατουν, τοσα χρονια! Πιπες στον Καρατζαφερη, κανει;

  2. Στεφανε βρες αλλο καναλι να βγαινεις πως τους αντεχεις;…οκ καλη η διαφημηση αλλα ειναι εριστικη η Παραδειδη και μας ενοχλει..οσο για τον αλλον την φοβαται τον λυπαμαι…βρες πατριωτες κ μιλα εκει..μας ενοχλει αυτη κ δεν σε σεβεται δεν το βλεπεις;

  3. Γεμισαμε με εμπορους ναρκωτικων και με τσιρακια στα συστημικα καναλια.

    Να φυγει η σαπιλα επιτελους , η παΝΔημια μας κατεστρεψε.

  4. Δε μας χεζετε λέω εγώ με την Παραδείση..
    Εγώ την έσκασα όμως…
    Και αυτό που είπε για το υαλουρονικο στο τέλος της εκπομπής της Τετάρτης δεν ήταν στημένο, ήταν καθαρά από αντίδραση επειδή ΕΣΚΑΣΕ!!
    Σε μένα να κουνηθεί;; ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ!!
    Άλλο όμως θέλω να πω και χάνω την ώρα μου με τηλεοπτικους καραγκιοζηδες.
    Οι Διεθνιστές αποφάσισαν προφανώς ότι πρέπει να μετριάσουν τις κοινωνικές ανισότητες που δημιούργησαν οι ίδιοι με τα φασιστικά υγειονομικά κριτήρια διαβίωσης τα οποία αντικαθιστούν ή συμπληρώνουν αν θέλετε σταδιακά τα οικονομικά.
    Δε μπορεί σου λέει ένας να έχει κάνει πέντε δόσεις και ο άλλος καμία. Συγχίστηκαν ακόμα περισσότερο όταν επέβαλαν ΛΟΚ ντάουν γι’ ανεμβολιαστους στην Αυστρία και οι εμβολιασμοί δεν ανέβαιναν.
    Αν και το είχαν στα σκαριά εδώ και καιρό πιστεύω.
    Απλά έφεραν το μη αιρετό ανδρείκελο να νομοθετήσει περί αυτού. Να δούμε βεβαίως βεβαίως αν καταφέρουν να το εφαρμόσουν στην πράξη.
    Αλλά αν σου πουν ότι η τράπεζα θα κατασχέσει ένα ποσό από τον λογαριασμό σου ή θα το χρεώσει στο gov.gr ίσο με το χρηματικό πρόστιμο το οποίο πιθανώς θα οριστεί ως κύρωση σε περίπτωση αρνησης τι θα συμβεί;;
    Δυστυχώς αυτοί ελέγχουν το χρηματοοικονομικό σύστημα άρα και τις ζωές μας.
    Και μετά την Αυστρία έπονται κι οι υπόλοιποι σιγά σιγά….Ανάμεσα σ’ αυτούς κι εμείς. Απλά εμείς είμαστε «ευνοούμενοι» προς το παρόν λόγω προεκλογικής περιόδου.
    Η επόμενη «προοδευτικη συγκυβέρνηση» θα τα ισοπεδώσει ΟΛΑ.
    Μόλις απαξιωθούν όλοι οι πολιτικοί και αντικατασταθούν από ειδικούς, πολυεθνικές και τύπους σαν τον πρωθυπουργό της Αυστρίας, η υποχρεωτικοτητα θα γίνει νόμος παντού.
    Εύχομαι να πέσω έξω!! Αλλά δε νομίζω!
    Αυτά τα εμβόλια πιστεύω ότι τα έχουν κάνει τοξικά σε διαβαθμίσεις. Δεν είναι όπως ακριβώς τα έλεγε ο καθηγητής Zalewski. Αυτός ανέλυσε μόνο τρία από ότι είπε. Στατιστικά το δείγμα είναι μικρό για εξαγωγή συμπερασμάτων. Πιστεύω ότι έχουν ένα μικρό ποσοστό αδρανές και τα υπόλοιπα τοξικά με ποσοτική διαβάθμιση.
    Γι’ αυτό άλλοι παρουσιάζουν έντονα κι άλλοι πιο ήπια συμπτώματα.
    Πιστεύω ακόμα αν και αυτό εύχομαι να μη συμβεί, ότι μόλις ενσωματώσουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού στις ψηφιακές ταυτότητες και καταστήσουν υποχρεωτικούς εμμέσως ή άμεσα τους εμβολιασμούς με τα «υποφερτως» δηλητηριώδη αυτά σκευάσματα θα λήξουν την πανδημία και θ’αρχισουν το παραμύθι της κλιματικής αλλαγής. Θα εξαθλιωσουν κι από κει όσο μπορούν και μετά την επόμενη δεκαετία θα μας αποτελειώσουν με την έλευση του 6g και ίσως με μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ . Ο Billy το προφήτευσε άλλωστε.
    «Όσοι δε πειστούν τώρα θα πειστούν στην επόμενη» ΕΙΠΕ!!
    Ίσως ούτε κι αυτή να είναι πολύ θανατηφόρα για να μη ψοφήσουν κι οι ίδιοι. Όμως τα εμβόλια θα είναι πλέον υποχρεωτικά και επιβεβλημένα παντού αφού θα συνδέονται άμεσα με την ταυτοποίηση μας παντού και πραγματικά θανατηφόρα στο μεγαλύτερο ποσοστό.
    Άντε να αραιώνουμε στη Γη σιγά σιγά…
    Μη έγκυρη ταυτότητα δε θα σου επιτρέπει καμία ΥΠΗΡΕΣΙΑ !!!!
    Θα είμαστε σκλαβοι τους πλέον .
    Τα γράφω εδώ όχι για να τα ανεβάσετε αλλά για να ξεθυμανω .
    Δε μου αρέσει να τα λέω δημοσίως και οι αγράμματοι μασκοφόροι να με θεωρούν παλαβή.
    Εσείς άλλωστε με θεωρείτε παλαβή για άλλους λόγους οπότε δε κινδυνεύει η αξιοπρέπεια μου !!
    Ελπίζω να συμφωνείτε αν φυσικά σας το επιτρέψει το ανόητο αμφιβόλου ύπαρξης εσωτερικό του κρανίου σας.👀👀😗

  5. Στήν Αυστρια γίνεται χαμός.Από τήν ερχόμενη Δευτέρα λουκέτο γιά όλους,εμβολιασμένους καί γιά αυτούς πού θεραπεύτηκαν από τόν κορωνοιό.Οί άνθρωποι πήγαν γιά μαλλί καί βγήκαν κουρεμένοι.
    Μέ τό εμβόλιο ανακτάς τήν ελευθερία σου.Ονειρο θερινής νυκτός.Αντί ελευθερία περιορισμός κατ’οίκον.Εδώ φαίνεται ή μεγάλη απάτη μέ τά “σωτήρια” εμβόλια.Σωτηρία μόνο γιά τήν τσέπη τού Μπουρλά.
    Γιάννης Λάκων

  6. Στεφαναρα είσαι κι ο πρώτος! Χωστα! 💪💪💪

  7. Άσε μας κύριε Σταθάκη που δουλεύεις τις ίδιες ώρες με τον Χίο. Ο Χίος φαίνεται καταβεβλημένος, κουρασμένος, άυπνος. Εσύ είσαι σένιος, με το κουστουμάκι σου, την κολωνίτσα σου!

  8. Η ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΛΑΧΑΡΑ ΗΜΙΜΑΘΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΔΩΘΕΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΑΚΙ ΤΗΣ! ΡΕ ΚΑΤΙ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ.

  9. ”ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ”
    -Το τέρας με το Γερμανικό επίθετο την ίδια κατάληξη με τον Μητσοτάκη θα ‘χει. Περιμένουμε με καρτερία την ημέρα που θα πέσει από την Εξουσία η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η οργή μας είναι χειρότερη από λάβα ηφαιστείου που κοχλάζει. Θα πέσει άγριο και χωρίς Έλεος κυνηγητό σε όλου όσους στηρίζουν το Ναζιστικό και Μαφιόζικο κόμμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    -Ντου και Ξύλο στους Ναζί της ΝΕΑΣ Δημοκρατίας ΚΑΙ τους υποστηρικτές τους!

  10. Μόνο ζόμπι και πρόβατα βλέπουν σήμερα ειδήσεις και γενικά ενημερωτικές εκπομπές.

  11. Η Σοφια Παραδειση, αν και λεει οτι δεν την ενδιαφερει η πολιτικη (!), πριν λιγα χρονια ηταν υποψηφια βουλευτης του Λαος στο Αγρινιο!
    Απο οτι δε βλεπω, κανει σχεδον τα ιδια και με το αφεντικο της σε αλλη πρωινη εκπομπη του Αρτ.
    Αυτος, καπου – καπου λοιπον την διακοπτει ετσιθελικα (αφου ειναι αφεντικο), και της λεει αυτα που θελει.
    Οι μορφασμοι της ομως δεν λοιπουν!
    Ειναι θεμα βασικης μορφωσεως στον διαλογο ν’ αφηνει καποιος τον συνομιλητη του να τελειωσει αυτο που λεει, πριν απαντησει.
    Η συγκεκριμενη, δεν εχει ΙΔΕΑ για το πως διεξαγεται ενας σωστος τηλεοπτικος διαλογος.
    Και βεβαια, οι μορφασμοι απλα γελοιοποιουν την ιδια, οχι αυτον που εχει απεναντι της.
    Να’σαι καλα, και συνεχισε δυνατος – οπως παντα!

  12. Τόσα χρόνια ίδια η σαύρα, σε καλεί και πάντα όταν μιλάς κάνει γκριμάτσες και είναι αντίθετη σε ότι λες!
    Επιτέλους της είπες όσα τόσο καιρό ο κόσμος ήθελε να πει!

  13. Τα επεισόδια στην Ολλανδία συνεχίζονται. Υπάρχουν 5 σοβαρά τραυματίες και πιθανότατα νεκρος από αστυνομικά πυρά. Ο φίλος του Μητσοτάκη πέφτει.

  14. ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΑΣ.ΑΝΤΙΚΡΙΣΕΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΜΕ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΑΤΗ ΚΥΡΙΑ.

  15. Αντιπαθεστατη και πολύ λίγη ως δημοσιογράφος η Παράδεισο . Ούτε γνώσεις, ούτε καλό λόγο έχει Μηδέν ως επαγγελματίας

  16. Της τα είπες όπως έπρεπε Στέφανε… και για τα μούτρα και για τους μορφασμους κάθε φορά που λες την αλήθεια για τον Γερμανοτσολια….

  17. Η παρούσα κυβέρνηση, κατάντησε χειρότερα απο το αν κυβερνούσε η Χρυσή Αυγή. Έγινε χειρότερο άκρο απο την Χρυσή Αυγή

  18. Ο/Η Πάντως η Παραδείσου δεν σπατουλάρεται όπως οι άλλες! λέει:

    Σωστά είπατε κύριε Χίο ότι την Αυστρία και την Γερμανία τις κυβερνούν απόγονοι των ναζί και την Ελλάδα απόγονοι των δοσίλογων. Αυτό ζηλεύουν, και ο Παπαδάκης, ότι ξεφύγατε από τα σκατά των καναλιών, ότι δεν ζητάτε να σας δώσουν δουλειά, ότι δεν τους έχετε ανάγκη. Αυτός θέλει να ξεφύγει αλλά δεν μπορεί να σπάσει το συμβόλαιο με τον Σατανά. Κι εγώ θέλω να βγει ο Γαπ!

  19. ΧΙΟ ΕΙΣΑΙ ΗΓΕΤΗΣ! ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ! ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ!

  20. ΑΠΟΡΩ ΑΠΟΡΩ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΡΟΜΟΚΟΜΠΡΑ

  21. Κυρ Στέφανε παρακαλώ πείτε και για το κόμμα και πως μπορούμε να γίνουμε ενεργά μέλη. Ευχαριστώ

    1. Κυρ Προμηθέα ενεργά μέλη σαν του λόγου σου που αποκαλούν τον Αρχηγό Κυρ δεν τα θέλουμε .Κρύψου τώρα στη ποντικοφωλια σου

      1. Σε ευχαριστώ πολύ κύριε με το ονοματεπώνυμο που μάλλον είσαι και απο το μακελειό και φυσικά θα γνωρίζεις και τον κύριο Στέφανο Χίο για να μου απαντάς έτσι. Θα ακολουθήσω την συμβουλή σου και νομίζω ότι είναι το καλύτερο που έχω να κάνω μετά το προσβλητικό σου σχόλιο. Σε ευχαριστώ πολύ.

        Υγ. Ελπίζω σε δημοσίευση του σχολίου μου όπως έγινε και το παραπάνω που απευθύνεται σε μένα.

  22. εβγαλαν νυχια και οι δύο παιδίσκοι! Η άμπαλη της δημοσιογραφίας σε ύφος συνεχούς ειρωνίας και με κοροιδομορφασμούς που βασικά δίνουν την εντύπωση προς τρίτους άστον τον γραφικό να μας τα πεί!

    Στο προσκήνιο και το πραγματικό προσωπείο του μιλήχιου που είναι σαν να κάνει παράσταση νιρβάνα στην νερόβραστη όρμησε σαν αρπακτικό σε υποστήριξη με ίχνος σεβασμού στον καλεσμένο ομιλητή!

    επρεπε να σηκωθεί να φύγει!

    και άστα τα παιδάκια του καρατζαφέρη να παίζουν τις κουμπάρες!

  23. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΣΥ ΧΙΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ; ΣΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΙ ;

Comments are closed.