ΣΤΡΑΤΟΣ στους ΔΡΟΜΟΥΣ. ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ για τον “ΜΑΥΡΟ ΘΑΝΑΤΟ”. “Κατάσταση πολιορκίας” απόφασίζει ο Μητσοτάκης για να σωθεί η Ελλάδα, όπως η Ιταλία. Καθηγητής λοιμωξιολόγος του Ρίου: “Από τους 50 οι 5 πεθαίνουν. Σαπίζουν και οι δύο πνεύμονες. Μετά πολυοργανική ανεπάρκεια, μετά τέλος”.

Κοινοποίηση:
1_ergasia.indd

teaser16-3

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Πέμπτης, 12-3-2020, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας αυτοχρηματοδοτούμενης  ελληνικής εφημερίδος  που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», δεν ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό μηχανισμό, δεν τα παίρνει από κανέναν κι έσπασε το καρτέλ της ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια. Με κόστος αλλά πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή και οι βρωμιάρηδες του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους «καινούργιους». Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή, διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

  -Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με την ίδια σταθερή τιμή των 0.80 ευρώ αλλά και με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015 , με μια αποφασισμένη ομάδα δημοσιογράφων που υπηρετούν την αλήθεια του Λαού.
Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα
-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό
–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού.

Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται.

Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες πατριώτες. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες.

@@@υποσημείωση

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

32_sport deftera.indd

Teaser Εφημερίδας “Μακελειό” για Δευτέρα 16-03-2020 from Makeleio WebTV on Vimeo.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Ο Ελληνικος στρατος, εχει συγκεκριμένη αποστολή. Να μας προστατεύει από εξωτερική απειλή. Οχι να θυσιαστεί στον κοροναιο. Βλαμμενο κουλη, αναιρεσε. Μην εκθεσεις το στρατευμα στην αρρώστια. Οι ηλιθιοι που εκτιθενται χωρίς μασκες και απαραιτητα μετρα, ειναι αξιοι της τυχης τους. Η εξωτερική αμυνα της χωρας εναντια στα μογγολια γυρω μας ειναι πολυ πιο σημαντικη απο τους ηλιθιους. Το μη χειρον, βελτιστον.

  2. Αλλοι υπουργοι δεν υπαρχουν , μονο ο μητσοτακης βγαζει ανακοινωσεις.

  3. Live ποτέ θα καίτε Κ.Στέφανος Χίο ΘΈΛΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΉ ΕΝΗΜΈΡΩΣΉ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  4. ΚΑΡΚΙΝΟ να βγάλουν ολοι οι υπαίτιοι του κορονοϊού και να ξερουν οτι η αληθινή κατάρα πιανει !!!

  5. Μετά την ενημέρωση η εφαρμογή κρασαρει και κλείνει. Παρακαλώ κοιτάξτε το.

  6. Οχι μαυρο θανατο αλλα κινεζικη γριππη ειναι το σωστο. Αφησαν ανεξελεγκτα τουριστες και “αντιπροσωπους ” που εχουν μαγαζια στην Ελλαδα να κυκλοφοραν ανεξελεγκτα .

  7. Δεν λειτουργεί η εφαρμογή του μακελειού, δεν δείχνει καμία είδηση. Κοιτάξτε το παρακαλώ.

  8. ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟ ΟΡΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΑΙ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ…..ΧΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΘΕΜΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΙΑ ΤΙΠΟΤΕ?

  9. Αυτή ρε είναι η καταμητρου; αυτή η κτηκιασμενη; γιαυτό κανει συνέχεια ρεπορτάζ έξω από την είσοδο της ΓΑΔΑ; γιαυτό της είχαν χτυπήσει το αυτοκίνητο πριν λίγο καιρό; γιαυτό έχει σαν υπηρέτες όπως λέτε τους αστυνομικούς;;;;;

    1. Η μονη ειναι αλλοστε καθε σκουπηδι της μεταπολιτευσης πληρωνουμε εμεις για ναχει και απο ενα δυο μπατσοφιλιππινεζους για τα ψωνια και οχι μονο……που να θαυμασεται την αδελφοκουλομανα Ντορακλα εχει στρατο απο δαυτους βολεμαινους κυφηνες που πληρωνουμαι εμεις….μεχρι μπατσοθυρωρο εχει για να ανοιγει την πορτα…………..εκτος τους υπολοιπους.

  10. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΟ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ

Comments are closed.