“ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΣΒΗΣΕ τα ΤΗΛ. να ΣΩΣΟΥΜΕ τα ΠΑΙΔΙΑ”. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΑΔΙ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ COCA- COLA. Δικηγόροι και φραγκάτοι υπό συννενόηση, πληρώνουν όσο- όσο “γαλονά” για να αχρηστεύσει τα ίχνη από τις κλήσεις των κινητών της συμμορίας μαστροπών. Θεσμική παρεκτροπή, αλλοίωση της ανακριτικής διαδικασίας για να πέσουν στα “μαλακά” οι γόνοι της πλουτοκρατίας. Κύριε Εισαγγελεύ του Α.Π, ποιοι σας καταργούν και σας προσβάλλουν;

Κοινοποίηση:
exofillo20-1

teaser20-1

Tεύχος 2106, 7 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο MAKEΛΕΙΟ της Τετάρτης  19-1-2022 , του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

opisthofyllo20-1ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 7  χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους. Τα σημερινά “αφεντικά” του πολιτικού εγκλήματος, που σέρνουν την Ελλάδα στο απόλυτο χάος. Εκείνους που θεωρούν ότι τα στοιχεία της ενοχής τους, παραγράφονται. Και ότι δεν θα λογοδοτήσουν… 

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

alitheia-aima-banner

 Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ποιοι είναι φλωροι ηλίθιε?Αυτοί θα σε γδάρουν ζωντανό στη κυριολεξία αν τους χρωστάς 5 λεπτουλια του ευρώ.Ειναι γεννημένοι κυνηγοί της δεκαρας αλλά ταυτόχρονα και αρπακτικά και αιμοποτες.Ξερουν να επιβιώνουν καλύτερα από εμάς τους ΟΥΚαδες.Εμεις στη ανάγκη προτιμάμε να πεθάνουμε από το να κανιβαλισουμε άνθρωπο γιατί έχουμε αξιοπρέπεια,τιμη και αρχιδι@.

  2. Πάρτε μάτι κάτι φλώρους..σκατοφατσες..ερπετα με λεφτά..χωστε τους μέσα να τους ανοίξουν καλά!!

  3. Και ο εισαγγελέας του Αρείου πάγου πως να επέμβει κινδυνεύει η θέση του αφού είναι διορισμένος Άσε που αν επέμβει σοβαρά η δικαιοσύνη κινδυνεύει και η ζωή τους Αυτές οι οικογένειες είναι αποφασισμένες έχουν πληρωμένα σκυλιά μπράβους δεν καταλαβαίνουν Δεν συμφέρει και την κυβέρνηση να φυλακιστούν τα κτήνη γιατί χρηματοδοτούνται από αυτούς όλους τους πλούσιους που υποστηρίζονται μεταξύ τους και θα τους βάλουν στο περιθώριο
    Απέκρυψαν στοιχεία δεν οδηγήθηκε στον ιατροδικαστή άμεσα η κοπελλα ούτε στον εισαγγελέα Έλλαδα της απάτης και διαφθοράς μοιάζει με Ιταλία και Αγγλία τα ίδια και χειρότερα

  4. Απο όταν ανέβηκε ο Κούλης, έχει ξεφύγει πολύ το πράγμα

  5. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΞΕΠΛΥΜΑ

    1. Η Αστυνομία μεγάλο πλυντήριο γενικότερα αν Γεωργία ήταν κόρη του Μητσοτάκη ή ενός εισαγγελέα θα άφηνε ο ιατροδικαστής να κυλήσουν 3 ολόκληρες ημέρες για να εξετάσει το θύμα βιασμού; Ασφαλώς και όχι.
      Η αστυνομικές Αρχές θα «αμελούσαν» να προβούν σε λήψη αίματος για να προσδιοριστούν με ακρίβεια όλα τα ίχνη ουσιών στον οργανισμό του θύματος; ΟΧΙ Κι όμως, οι αστυνομικοί περιορίστηκαν μόνον στη λήψη ούρων. Ειναι δυνατόν!

    2. Εχω γράψει 200 σχόλια για το Μουνόπανο το Σφακιανακη και δε τα δημοσιευει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ.
      ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, Ο ΠΡΩΗΝ ΔΚΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΔΗΕ -ΔΙΩΞΗΣ ΗΛ/ΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΑ ΣΩΤΗΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΛΑΔΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ.

  6. ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ…ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΦΙΑ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ.

Comments are closed.