ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ, ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ: ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΑ ΜΑΝΑ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ, ΟΡΘΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ – ««ΚΑΤΗΓΟΡΩ: ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! ΤΟ ΑΔΗΛΩΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΚΑΙ Η ΕΠΙΧΩΜΑΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ»

Κοινοποίηση:
teaser19-3-1

Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

«ΚΑΤΗΓΟΡΩ: ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ…» Βαρύτατες καταγγελίες που εξευτελίζουν το ανύπαρκτο και δολοφονικό Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα, από τη γενναία μάνα , Μαρία Καρυστιανού, όρθια, στην αίθουσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. «Εισαγγελέας Αρείου Πάγου: Όργανο της κυβέρνησης» —- «Το αδήλωτο φορτίο και η επιχωμάτωση που εξαφάνισε τους φονιάδες» —«Ήταν 57 οι νεκροί στα Τέμπη;»

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Πολλά πάρε δώσε η κ.Καρυστιανού με σύριζα.Εαν ο πασοκοσυριζαίος Σπίρτζης είχε ολοκληρώσει τη σύμβαση 717 το έγκλημα θα έίχε αποφευχθεί . είναι και αυτός υπεύθυνος όπως και οι υπόλοιποι υπουργοί όλων των κομμάτων πουκυβέρνησαν.Λυπάμαι γιατί βλέπω κάτι που με προβληματίζει με την κ.Καρυστιανού.

  2. Η κουφάλα ο αρβανίτης τι κάνει εκεί;

  3. Η λύση: όλοι όσοι είναι κατηγορούμενοι να παραιτηθούν από την ασυλία και να δηλώσουν ότι επιθυμούν να τους δοθεί η δυνατότητα να δικασθούν ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου την συγκρότηση του οποίου να αιτηθούν οι ίδιοι από τον Πρόεδρο της Βουλής και την Εισαγγελία Αρείου Πάγου

  4. Κυρια Καρυστιανου σιγουρα ο πονος σου ειναι μεγαλος αλλα και ο αγωνας σου δικαιος αλλα πολυ δυσκολος.
    Μακρια απο τους πολιτικους και δη τους κομμουνιστες.Κατεβα στις ευρωεκλογες μονη σου αν σου το επιτρεπει το συνταγμα της χωρας και να εισαι σιγουρη οτι ολοι οι πολιτες θα σε ψηφισουν.

Comments are closed.