ΣΤΟΝ Π@ΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΠ@ΝΟ! Νέα πρόκληση από τον ΛΕΧΡΙΤΗ που ύψωσε τη σημαία της Τουρκίας: ”Δέχθηκα λεκτική & σωματική επίθεση στην Αθήνα”!

Κοινοποίηση:
sd

Σε μια ακραία πρόκληση προχώρησε ο Τούρκος πολιτικός Μουσταφά Σαριγκιούλ, πρόεδρος του TDP (Τουρκικό Kόμμα Αλλαγής), καθώς ήρθε στην Αθήνα και άνοιξε την τουρκική σημαία έξω από τη Βουλή.

Ο ίδιος έκανε ανάρτηση με βίντεο στο twitter τη στιγμή που ανοίγει τη σημαία, ενώ καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάει με την πλευρά της ειρήνης!

Το βίντεο της πρόκλησης

 

”Βρίσκομαι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Μην ζητάτε βοήθεια από την Αμερική, ζητήστε φιλία από την Τουρκία. Μητσοτάκη, πάρε το χέρι σου από τα όπλα. Ελάτε στην ειρήνη, κοιτάξτε, είμαστε εδώ”,αναφέρει ο Μουσταφά Σαριγκιούλ.

Η νέα εξέλιξη

Πριν λίγο, ανέφερε εντελώς προκλητικά, με στόχο να δημιουργήσει κλίμα!

”Η δήλωση μπροστά στη Βουλή των Ελλήνων ήταν αυτοσυνείδητη, επιχειρήθηκε να εμποδιστεί από τους εχθρούς της Τουρκίας. Ο Γενικός Γραμματέας του TDP, Teoman Mutlu, δέχτηκε λεκτική και σωματική επίθεση. Το πρόβλημα λύθηκε.”

Πηγή: directus.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Καλά ρε, ένας αστυνομικός, ένας ευσυνείδητος πολίτης δεν υπήρχε να τον πιάσει και να τον παραδώσει; Αυτό ήταν παράνομο και δεν άνοιξε ρουθούνι. Στο καλύτερο φυλάσσομενο μέρος της πόλης. Υποτίθεται……

  2. Ο/Η
    Η ΤΟΥΡΚΗ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΗΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΗΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ !!!!

Comments are closed.