ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ “ΜΑΝΟΥΛΑ” Ο ΤΡΑΜΠ! Δεν αποκλείει κυρώσεις στην Τουρκία για τους S-400

Κοινοποίηση:
720_665058_51e0e86fe2-a8e76ad72f6575ee(1)

Η ενεργοποίηση των S-400 από την Τουρκία θα υπονομεύσει «περαιτέρω τα κοινά συμφέροντα ασφαλείας στην περιοχή» προειδοποιεί το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, το οποίο εξέφρασε για μια ακόμα φορά την λύπη του για το γεγονός ότι η Άγκυρα αποφάσισε να προχωρήσει στην παραλαβή του εν λόγω ρωσικού συστήματος.

Απαντώντας σε ερώτηση του ιστότοπου Hellas Journal, εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προχωρήσει η Ουάσινγκτον στην επιβολή των κυρώσεων που προβλέπονται στο πλαίσιο του νόμου CAATSA.

Ο Τραμπ τελικά προκαλεί γέλιο. Ή μας δουλεύει ή είναι βλάκας αφού από τη μία προειδοποιεί για κυρώσεις αλλά από την άλλη κάνει δωράκια στον Ερντογάν. Διαβάστε το χθεσινό ρεπορτάζ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ για να καταλάβετε:

AΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ: Ο ΤΡΑΜΠ «ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΕ» ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ «ΔΩΡΑ» ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑ Ι ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ.
    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΗΘΕΙΑ ΑΝΑΜΙΞΗ ΣΤΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ

Comments are closed.