ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΡΟΧΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΟΥΝ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ. ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ ΑΠΟ ΡΙΠΕΣ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ. ΕΤΣΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ . ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ: «ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΝ ΧΙΟ». ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΠΡΑΒΩΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ. Υπουργέ Θεοδωρικάκο, αρχηγέ της Ελλάς κι εσύ κύριε Μητσοτάκη, ΤΟ ΑΙΜΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΣΑΣ

Κοινοποίηση:
Εxofyllo26-9

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

24_kataggelies.indd

Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Στο ΦΥΛΛΟ της Δευτέρας 26-9-2022 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.
Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-press-no-compromise

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

——————————————-

teaser26-9

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Χίο απλά σε θαυμάζουμε που καταφέρνεις και κρατάς. Να είσαι πάντα γερός γιατί είσαι ο τελευταίος των Μοϊκανών

  2. Μην το σκέφτεστε κύριε Χίο. Θέλουν να σας τρελάνουν. Να παίρνετε τις προφυλάξεις σας, έχετε πίστη και μη φοβάστε.

  3. τι κάνει η εγκληματική οργάνωση ΝΔ ; συνεχίζει να σκοτώνει ; δεν ξέρουν ότι τους πήραν χαμπάρι και θα πάνε ισόβια ; (!)

  4. ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΥΛΟΤΕΣ ΑΝΕΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ!!
    ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΚΥΛΟΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ!!

  5. Εxασε το σπiτι που διέμεvε στα Πατnσια για 881,42 ευpώ σε κοιvόxρnστα…(Η NΔ XPΩΣΤΑΕI ΠΑNΩ ΑΠO 350 EKΑTOM.) .Η Noυ Δoυλα που xρωσταει και της Mιxαλους;
    Αυτη ειναι υπερανω των vομωv;

  6. Στεφανε φυλαξου αγορι μου οσο μπορεις ειμαστε μαζι σου και το ξερεις!

  7. Το κατάλαβες ότι θα πω μαλακία εεε;;;;
    Ο μποξερ που τους έσπασε στο ξύλο το έκανε γιατί φοβόταν το κορωνοϊό επειδή τον ακούμπησαν;;
    Κι αν κόλλησε μετά ;

  8. Κι ενώ στην Ιταλία σαρώνει η πατριωτική Δεξιά στην Ελλάδα εξυφαίνεται ο ιστός της Κέντρο Αριστεράς .
    Εκτός κι αν είναι κέντρο Δεξιάς χωρίς τον Κούλη
    Εκεί δικαιολογείται βρε αδελφέ μια συνεργασία!!
    Τη διαφορά μεταξύ αυτών των σχημάτων θα μπορούσαν να την καταλάβουν άνετα οι ψηφοφόροι οπαδοι-φιλαθλοι, γιατί με τέτοια κριτήρια και λογική ψηφίζει η πλειοψηφία, αν μπορούσαν την ίδια χρονική περίοδο να κυβερνήσουν και τα δύο ταυτόχρονα σε δύο παράλληλα σύμπαντα . Τότε θα συνειδητοποιούσαν ότι η μοναδική διαφορά τους θα ήταν στο ποιος εφοπλιστής ή επιχειρηματίας χορηγός τους παίρνει τα έργα με τη μέθοδο των απευθείας αναθέσεων .

  9. Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου
    Υπουργός Εξωτερικών απο 19 Φεβρουαρίου 1999 έως
    13 Φεβρουαρίου 2004 και από 1996 έως 2000 πάλι στη κυβέρνηση Κώστα Σημίτη.
    Για όσους απορούν τι είναι αυτές οι άσπρες ουρές στην Πάρνηθα αλλά και σε όλη την Ελλάδα θα πρέπει να πληροφορηθούν ότι ο ΓΑΠ είναι αυτός που ως υπουργός εξωτερικών ήταν αυτός που υπέγραψε την νομιμότητα για τους ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  10. Στέφανε πλέον αυτοί θα πρέπει να προσέχουν και μάλιστα πώς θα δραπετεύσουν γρήγορα από την Χώρα γιατί μετά το χαστούκι αλά Ιταλικά δεν τους γλιτώνει τίποτα!!! Θα φεύγει το σκατοσογο με τις πυτζάμες όπως το βράδυ της 21ης Απριλίου του 1967. Έχει ο καιρός γυρίσματα και η ιστορία επαναλαμβάνεται….

Comments are closed.