ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ “ΣΤΟΛΙΖΕΙ” ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑ ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΚΕΣ” ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ …ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΑΡΓΟΣ” ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΖΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΥΠΟ! (ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ)

Κοινοποίηση:
χιος-μαρινακης

Δείτε το παρακάτω βίντεο από τους “ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ”:

TETAΡΤΗ 31-1-2024. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ”. ΣΤΙΣ 13:30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. “Πολιτεία δυο «ταχυτήτων»: Παίρνουν τα παιδιά από τους «Παλαιοχριστιανούς» αλλά όχι από τους Ρομά και δίνουν ανήλικα παιδιά σε ΛΟΑΤΚΙ+”
    Δε σου άρεσε να μιλάς για το Μπογδάνο το θεωρούσες υποτιμητικό στο Αρτ θυμάσαι;;
    Μίλα τώρα μέσω του Φελλού που εβριζες για τη Ψαροκασσελα όλη μέρα.
    Όταν κάποιος δε μπορεί να σταθεί στο ύψος των λεγόμενων του δεν έχει δικαίωμα να κριτικάρει τους άλλους.
    Ίδια συνομοταξία με αυτούς που διάλεξες ως συντονιστές μάλλον είσαι κι εσύ κυρ Στεφ.
    Αν δε ταιριαζατε δε θα συμπεθεριαζατε.
    Όσο κι αν κάποιος πασχίζει να προβάλει τον εαυτό που θα ήθελε να είναι πάντα θα υπαρχει η πιθανότητα να τραβηχτεί η κουρτίνα και να εμφανιστεί ο πραγματικός.
    Εκεί καταντησατε οι δημοσιοκαφροι να συζητάτε για θέματα υιοθεσίας παιδιων σε λοατκι
    ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ.
    Και που ‘σαι ακόμα.
    Σε λίγο δε θα μπορείτε με το νέο νομοσχέδιο να μιλάτε ΟΥΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ.
    ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.
    ΙΣΩΣ ΕΙΔΙΚΕΥΘΕΙΤΕ ΤΟΤΕ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ.
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ ΘΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗ ΔΙΚΑΖΕΙ Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΦΘΟΝΗ ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ .

  2. στον κορυδαλλο με ολους τους πρεζεμπορες.οποιος ξερει ξερει, 2 μετρα το πανω .3 μετρα θα ειναι το χωμα.

  3. Φολα, τσαπου και μπαγλαρωμα τον ζεμπορα.

  4. μ’αρεσει που στην κηδεια του Θεωδορακη το επαιζαν εχθροι.μολις βγηκε απο την εκκλησια του Γαλατα ο χοντρος ..ο κουλης κ η στρουμφιτσα Κατινγκω εστριψαν τα μουτρα τους αλλου χαχα

  5. Χοντρε πότε θα σε παρουν στο κυνηγι οι γαυροι με την Ολυμπιακοφροσυνη που πουλας και τις πλατες που κανεις στον Κουλη….
    Και δεν μπορεις και να τρεξεις παναθεμα σε με τοσα κιλα….

  6. Άδικα οδύρεται ο Χίος διότι οι άνθρωποι αυτοί της ΝΔ είναι Gagsters κοινώς μαφίες.Ένας εφοπλιστής τα 350.000 ευρώ τα βλέπει ως γαριδάκια άρα δεν είναι ότι δεν τα διαθέτει να τα δώσει απλά επιθυμεί την οικονομική καταστροφή μιας εφημερίδας ώστε να μην ακούγεται η φωνή της.Οι 300 της βουλής αντιλήφθηκαν ότι ο Έλληνας παραπονιέται μόνο μέσω ενός κινητού αλλά στην ουσία κάνει ότι θέλουν αυτοί και έτσι δεν φοβούνται τον λαό ή την οργή αυτό.Η φωνάξετε ή βρίσετε ή ουρλιαξετε ο Κούλης μπήκε στο πνεύμα.Στο κράτος αυτό θα επιτρέπεται μόνο ότι επιθυμούν αυτοί για τις αρπακτες τους.Το οποιοδήποτε Μακελειό θα βρούνε τρόπο να το κλείσουν και αν δεν το κλείσουν θα βρούνε τρόπο να το γονατισουν οικονομικά δημοσιογραφικα κτλ.Η λύση είναι η σφοδρή αντίσταση του λαού όλα τα άλλα είναι δώρον άδωρον.Και που τα λέει τόσα έτη ο Χίος τι έγινε;Τίποτα διότι απλά ο Έλληνας αράζει ξεβρακωτος με το χέρι στο πουλάκι ξαπλωμένος βλέπει τα πάντα σαν σήριαλ με παρέα τα ποπ κορν και την πουτσα Cola.

  7. Κτήνος Χρυσοχοΐδης, ευθύνεται για την απόπειρα δολοφονίας του κυρίου Χίου. Την εξαργύρωσε την προδοσία με κυβερνητικές θέσεις. Απορώ αν τον είχαν σκοτώσει οι εκτελεστές τί θα έπαιρνε ως αντάλλαγμα ο αμνήμων βαψομαλλιάς.

  8. Βαγγελα κομπαρε και ποιος ξερει τι αλλο της φαμιλιας, κοφτο το δουλεμα και την εκμεταλλευση του Ολυμπιακου που πηρες …..πρωταθληματα! Κι ο Κοκκαλης εκανε μπιζνα αλλα αγαπουσε το Θρυλο! Λετε ξαφνικα να δουμε το Κουλη με…. βαπορια?

  9. Συγχαρητήρια Στέφανε για την πυγμή σου και το λόγο σου .Νομίζω απλά και λιτά έγινες απόλυτα κατανοητός .Απλά δεν ξέρω κατά πόσο άνθρωποι όπως αυτός μπορούν να δεχτούν συστάσεις .Το πιο ωραίο ήταν η διαπίστωση ότι στη Ελλάδα βαλτώνει ..οι αντίπαλοι του τόσο ποδοσφαιρικά όσο και στη κρατική πίτα είναι πολύ μπροστά πλέον για να τους φτάσει .Αυτό που μένει είναι να φανεί αν όλο αυτό το θεματακι που λέει ότι έχει με την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι για τα μάτια του κόσμου η το εννοεί ..Γιατί αν δεν το εννοεί αναρωτιέμαι τι αντάλλαγμα του έδωσε ο Μητσοτάκης ώστε να σωπάσει για τις παρακολουθήσεις που αφορούσαν τον ίδιο ..εκτός βέβαια από το να καρατομήσει πρόσφατα τον υπουργό αφαλειας…για να δούμε αν θα εισακουστεί τίποτα από αυτά που αντρικια του είπες

  10. ΣΤΕΦΑΝΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ…. ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 1987 ΤΟΥ ΗΡΩΔΗ ΠΑΠΑΤΖΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΛΩΣΕΩΝ!!! 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΦΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΝΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1987!!!!! ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΒΟ!!!! ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΣΦΑΓΗ!!!!! ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΜΥΝΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ!!

Comments are closed.