ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ! Απίστευτη καταγγελία για εικονικούς διαγωνισμούς του Υπ. Δικαιοσύνης

Κοινοποίηση:
49-dikaiosini

Διαβάστε τι καταγγέλλουν στο makeleio.gr, τα μέλη του Σωματείο Επιτυχόντων Ειρηνοδικών Δ τάξεως που έφαγαν τα νιάτα τους στα βιβλία και τώρα τους έχουν ξεχάσει για χάρη των ημετέρων:

Είμαστε 300 οικογένειες σε ομηρία επί έξι χρόνια. Είμαστε οι επιτυχόντες Ειρηνοδίκες του 2016. Ενώ πετύχαμε και μάλιστα αριστεύσαμε σε διαγωνισμό και ενώ είμαστε σε πίνακα επιτυχόντων, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Τσιάρας, ακυρώνει τον διαγωνισμό μας, σταματάει την απορρόφησή μας ( ενώ ο πίνακας επιτυχόντων κόντευε να εξαντληθεί) και πετάει στον Καιάδα τόσες οικογένειες. Πολλοί από μας έχουμε φτάσει στα όρια της οικονομικής απόγνωσης.Άλλοι έχουν φτάσει στο 40ο έτος της ηλικίας τους και δεν έχουν δικαίωμα να δώσουν άλλες εξετάσεις. Άλλοι έχουν φτάσει σε σημείο να δουλεύουν σε κοινωφελή προγράμματα για να επιβιώσουν και άλλοι προσπαθούν να βιοποριστούν όπως μπορούν μέσα σε άθλιες συνθήκες. Και μιλάμε για επιτυχόντες αριστούχους…Από την άλλη πλευρά ο Τσιάρας με πρωτοφανή κυνικότητα, αδιαφορεί για την τύχη μας, προκηρύσσει νέο διαγωνισμό παρακάμπτοντας μας, για να προσλάβει 10 καινούργιους!! Την στιγμή που υπάρχουν ήδη επιτυχόντες! Έτσι αποφάσισε να λύσει το πρόβλημα της ταχείας απονομής Δικαιοσύνης στην Ελλάδα!!! Πήρε χρήματα από το Ευρωπαικό ταμείο ανάκαμψης για να κάνει διαγωνισμούς και αυτός προκηρύσσει …εικονικούς διαγωνισμούς για δέκα μόλις άτομα, αποκρύπτοντας την ύπαρξη άλλων 300 επιτυχόντων ήδη έτοιμων Ειρηνοδικών.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κοινωνική αδικία στον χώρο της Δικαιοσύνης τα τελευταία πενήντα χρόνια στην Ελλάδα.
Παρακαλούμε αναδείξτε το πρόβλημά μας και δώστε μας φωνή από το βήμα σας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. οι πρωτοδίκες και μόνο αποφυλακίζουν δολοφόνους, βιαστές παιδιών, ανώμαλους, μαχαιροβγαλτεσ, μπράβους, αυτοί είναι τα τσιράκια των κομμάτων, συνιστούν κρατικό κομματικό παρακράτος, σκέτα λεσια

  2. Της μετριότητας! Νοοτροπία κάνω τα πάντα για το χρήμα…

  3. να βάλουν και αυτοί τότε μέσον! δλδ οι άλλοι που βάζουν κορόιδα είναι??

  4. Καλα να παθετε .Εχετε αυτους που αξιζετε.Καλη διασκεδαση.

  5. Αριστούχοι; Καθαρισμό τουαλέτας σε πολιτικα γραφεία κάνατε; Καφέδες ψήσατε;Ενοίκιο φώς νερό τηλέφωνο του γραφείου πληρώσατε;Κλαρίνο παίξατε; Όοοοοχι;Τότε που πάτε ρε καραμήτροι;

  6. Χαίρετε. Ευχαριστώ πολύ για την ανάδειξη του σοβαρότατου ζητήματός μας.
    Παρόλα αυτά θα πρέπει να τονίσω , ότι η ανακοίνωση που αναφέρεται στο άρθρο, δεν αποτελεί ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου, του οποίου είμαι μέλος. Ορισμένα ζητήματα που αναφέρονται, ιδίως η έκφραση “εικονικός διαγωνισμός” , δεν υιοθετούνται απ το συμβούλιο, το οποίο δεν είχε καμία ενημέρωση για την ανακοίνωση.
    Και πάλι ευχαριστώ για την ανάδειξη του όλου θέματος.
    Νικολέττα Μαργαρίτη.

  7. πατε να γινεται δικηγοροι σαν αριστουχοι που ειστε!!!!!!! εξετασεις δικαστων της πλακας ,,,,, γλυψιμο συνεφο…. αει σιχτιρ….

  8. Ο διαγωνισμός είναι της πλάκας. Αν είναι αριστούχοι, να ξαναδωσουν κανονικό δικαστικό. Επίσης, πού αλλού έχει ακουστεί να γίνεται πίνακας με 1000 άτομα επιτυχόντες; 😂 😂 😂 😂

  9. Σιγά… μην κλάψω για άτομα που θέλουν να χωθούν στο Δημόσιο και μάλιστα στο βρωμερό σύστημα των δικαστάδων. Τι εξετάσεις ρε; Ξέρουμε ποιοι… μπαίνουν στην εθνική σχολή δικαστάκηδων στη Θεσσαλονίκη. Και επειδή είστε και αριστούχοι όπως λέτε, μην σκάτε, στον ιδιωτικό τομέα σαν δικηγόροι θα βγάλετε περισσότερα σαν αριστούχοι φακελοκουβαλητάδες. Δεν κατάλαβα, γιατί η ζωή σας να σταματάει στο Δημόσιο; Αλλού δεν θέλετε να δουλέψετε εσείς; Οι άριστοι.

  10. Δεν ανήκουν στο Δικαστικό Σώμα.Δεν βγαίνουν από την Εθνική Σχολή Δικαστών ενώ οι εξετάσεις που λένε είναι της πλάκας .

    1. ΕΊΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ ΣΧΟΛΗ, ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ

      1. Η διαφορά επιπέδου είναι χαοτική. ΤΩΡΑ ότι γίνονται και οι κανονικοί δικαστές υπάλληλοι της εξουσίας αυτό είναι άλλη συζήτηση. Αλλά με αυτούς εδώ δεν υπάρχει καμία σχέση.

        1. Τα σπίτια που έσωσαν οι ειρηνοδίκες από πλειστηριασμούς και το καλό που έκαναν στην κοινωνία, οι πρωτοδίκες το βλέπουν μόνο σαν όνειρο, θέλουν πολλά ψωμιά οι πρωτοδίκες της σχολής να φτάσουν την κοινωνική προσφορά των ειρηνοδικών, τόνους καρβέλια ακόμα. ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΥΝΟΥΣ, ΒΙΑΣΤΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

  11. Ζήτω η Νέα Κλεφτοκρατια Ζήτω Νέα Αλητεία Ζήτω η Νέα Παιδεραστία!

  12. Ας βρουνε και αυτοί μέσο, στα π@π@ρια μας με το πρόβλημα τους!

  13. Αφου ειναι αριστουχοι θ αριστευσουν ξανα τι φοβουντε;

  14. Όλο το κακό ξεκινάει από την παιδεία του ανθρώπου. Εδώ στις σχολές όπου φοιτούσαμε γράφαμε άριστα και η άλλη έφερνε από το χωριό της τυριά και λάδια και χωρίς να γράφει ήταν αριστούχα τι μου λέτε τώρα;;; σε κάθε προκυρηξη που βγαίνει ο δήμος όπου ανήκω ήδη έχει τακτοποιήσει ποιους θα βάλει να δουλέψουν. Α ρε Ελλάδα πως σε καταντήσανε

  15. Δεν υπαρχει δικαιοσυνη στην ελλαδα
    Θα επρεπε να ηταν ανεξαρτητη
    Δυστυχως δεν.
    Ο θεος μαζι μας
    Αδικια φτωχια αυτο θελουν οποια κυβερνηση κ να ταν

Comments are closed.