ΣΤΑ ΩΠΑ ΩΠΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! Με πλοίο του ΠΝ μεταφέρουμε τους λαθρομετανάστες…

Κοινοποίηση:
ITALY LAMPADUSA MIGRATION

Με πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού μεταφέρθηκαν χθες το βράδυ από το νησί της Σύμης πεντακόσιοι περίπου λαθρομετανάστες, που βρισκόταν τις τελευταίες μέρες στο νησί, ερχόμενοι με σκάφη από τα απέναντι τουρκικά παράλια.

Η παρουσία τους είχε προκαλέσει αρκετά προβλήματα, αφού δεν υπάρχουν στο νησί ούτε οι στοιχειώδεις υποδομές για την φιλοξενία τους, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να είχαν κατασκηνώσει έξω από το αστυνομικό τμήμα και το Λιμεναρχείο, σε κεντρικούς δρόμους και σημεία του νησιού.

Για την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά του δημάρχου Σύμης κ. Ελευθέριου Παπακαλοδούκα και τελικά χθες το απόγευμα, ύστερα από συνεννόηση με τα αρμόδια υπουργεία, κατέπλευσε στο νησί πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού, στο οποίο επιβιβάστηκαν οι λαθροεισβολείς για να μεταφερθούν στον Πειραιά.

Ασφυκτικές καταστάσεις επικρατούν και στους χώρους φιλοξενίας που υπάρχουν στα νησιά Λέρο και Κω, αφού το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός τους, καθώς καταφθάνουν συνεχώς βάρκες από απέναντι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. αντι ….. για τον πολιτικο λαο
    για τον Ελληνικο λαο

  2. Ας μην περιμενουμε απο το στρατο και τους πολιτικους να φυλαξουν τα συνορα μας .
    Οι τοπικες κοινωνιες ,σε καθε πολι και χωριο θα πρεπει να ξεσηκωθει και να φυλαξη τα συνορα της ,
    ωστε να μην πατησει ποδι λαθρομεταναστη.
    Εξω απο την Ελλαδα οι λαθρο ,ας τους πανε οπου θελουν ,
    εμεις ,ο απλος λαος θα υπερασπιστπουμε την πατριδα μας ,
    εφοσον δεν υπαρεχει στρατος και αστυνομια.
    Ωστε να καταλαβουν οι πολιτικοι ,οτι δεν μπορουν να αποφασιζουν οτι τους γουσταρη για τον πολιτικο λαο
    και τι ο λαος δεν κοιμαται.

  3. Μεχρι αυριο θα εχει ξαναγεμισει η συμη πιθικια και ξανα παλι κρουαζιερα και ξεφορτωμα στην ηπειρωτικη ελλαδα και ουτω καθ εξης.

  4. Κόψτε φάτσες. Ο καλύτερος έχει βιάσει την αδερφή του. Και τώρα ‘μείς θα πρέπει να πληρώνουμε φόρους για να βάζουν καύσιμα ώστε να μεταφέρουμε τα ποντίκια. Έχει κάτι σακάκια στην Ελευσίνα γεμίστε τα και αμολήστε στα βαθιά .

Comments are closed.