ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ… Ναύπλιο: Έκλεισαν τη σελίδα οι διοργανωτές του «πάρτι βλασφημίας» μετά τις απειλές

Κοινοποίηση:
1

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η επιλογή μπαρ του Ναυπλίου που προσκαλούσε τον κόσμο σε «πάρτι βλασφημίας» την παραμονή των Χριστουγέννων μέσω μιας αφίσας που παρίστανε τον Ιησού Χριστό ντυμένο γυναίκα, μακιγιαρισμένο, με σκουλαρίκια και κραγιόν.


Οι διαχειριστές της σελίδας του μπαρ «Σκαντζόχοιρος» στο facebook την κατέβασαν μετά και τις απειλές που φέρεται να δέχθηκαν ακόμα και για τη ζωή τους.

Πριν «πέσει» η σελίδα, οι διοργανωτές του πάρτι επιχείρησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα, ενημερώνοντας πως κατέβασαν το event, ενώ παράλληλα έδωσαν την δική τους εκδοχή για τα γεγονότα.

Παράλληλα, σύμφωνα με τους ίδιους, κάποιοι έφθασαν στο σημείο να πάνε στα σπίτια τους για να τους απειλήσουν

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Έυχουμαι σύντομα να απολαύσουν τήν “αγκαλιά “του αφέντη για τον οποίον ” δουλεύουν!ΨΟΦΟΣ καριόλιδες αντίχριστοι!

  2. Στέφανε πραγματικά σας παρακαλώ το δειξα στον πατέρα μου κοντεύει να κάνει εμετό γέρος άνθρωπος εχθές… σβήστε την εικόνα πραγματικά σας παρακαλούμε δεν είμαστε ούτε Ολλανδία ούτε Γερμανία ούτε το μ**** που της πέταγε όλους τους υπόλοιπους εδώ είναι Ελλάδα σβήστε την εικόνα σας παρακαλούμε είναι τουλάχιστον τραγική και δεν δικαιολογείται μέσα σε μία χώρα που έχουν πεθάνει οι πρόγονοί μας για τα ιερά και την ίδια την πατρίδα να βεβηλώνουν έτσι χριστιανικές εικόνες αλλά όπως έχει ειπωθεί αυτό από άλλους δεν το κάνουν στο Μωάμεθ ?? Νομίζουν απλά ότι οι χριστιανοί είναι μαλάκες ( Έλληνες και αλλοδαποί) ότι θα τα δέχονται όλα όχι ρε μάγκες όχι δεν πάει έτσι και είναι μόνο η αρχή που πήγαν μερικοί στο σπίτι τους. Αν έχει φτάσει στα μάτια Ποντίων να στε σίγουροι θα κατέβουν με πούλμαν για το Ναύπλιο και θα κάνουν σαν τα ποντίκια. Να πάνε αλλού να ξεδώσουν από το σπίτι τους το κράτος και απ’ τα μαθήματα αν σπουδάζουν Όχι σε ιερές εικόνες και σύμβολα που για άλλους είναι ιερά και όσια και καταρχήν μέσα στην Ελλάδα δεν έχουν τέτοια δικαιοδοσία. Στην αγγλολούγκρα που δεν έχει ούτε έναν χριστιανό και όλοι είναι αλλόθρησκοι ιλουμινάτοι και από όλη τη γη Φάρες να πάνε εκεί να ζήσουν τ όνειρο της μαλακίας τους εδώ όμως ποτέ !!
    Αλλιώς να ξεκουμπιστούν δεν ανήκουν και δεν αξίζουν να λέγονται Έλληνες
    Σβήστε την εικόνα σας παρακαλούμε

  3. ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ,ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΤΑΡΑΝ…….

  4. Στα τσακιδια …κοπριτες.

    Υ.Γ. Αν μπορει το site να αφαιρεσει αυτη την αηδιαστικη φωτο …

  5. Αν το έκαναν αυτό στον Μωάμεθ δεν θα ζούσε. Είδατε τι έλεγαν οι Πακιστανοί στην διαδήλωση τους οταν απλά θεώρησαν ότι κάποιος εβρισε τον Μωάμεθ. “Θέλουμε τι κεφάλι του σκύλου.” Ενώ εμείς όταν προσβάλουν το Χριστό και τους αγίους δεν έχουνε δικαίωμα να αντισταθούμε για την πίστη μας? Να τα σπάσουμε τα καθηκια να μάθουν να μην ξαναπροσβαλουν.

Comments are closed.