ΣΤΑ ΣΑΓΟΝΙΑ της ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ το ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ των Ελλήνων. ΠΩΣ ΟΙ «ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ» ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΓΥΠΑ ΚΟΠΕΛΟΥΖΟ ΤΟ LNG ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 4 ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ Η ΑΛΕΞ/ ΠΟΛΗ. ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ Η ΘΡΑΚΗ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Κοινοποίηση:
exofillo4-5

teaser4-5

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”.  Με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Στο ΦΥΛΛΟ της Τρίτης  3-5-2022 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

opisthofyllo4-5

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ . STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 

alitheia-aima-banner

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Ο Μιξιαρης ο Μητσοτάκης πάλι έβαλε την μάνα του να κλαφτει στο κανάλι του το Σκάι.και πάλι βρίζει τους Έλληνες και τα νοικοκυριά τους γιατί δεν απλώνουν σεμεδες με κλέφτικο για φαγητό.

  2. Χοντροαλβανέ Μαγιορκίνη (λ) ούτσο τρως πάλι; Σου αρέσει και ζωντανό απ´ όσο ξέρουμε

  3. Για τη δικη του κ. Αντωνιάδη σήμερα θα μάθουμε τι γινεται;
    Εννοείται ότι τα συστημικα μέσα, όλα, μουγκαααα για τον “εξαιρετικά επικίνδυνο” δικηγόρο.
    Εσείς εδώ στο μακελειο δε θα έπρεπε να έχετε κάποια ενημέρωση από το Εφετείο;

  4. Ο/Η Να επέμβει άμεσα η δικαιοσύνη και να ανοίξει τους λογαριασμούς του ψευτοειδικού Μαγιορκίνη λέει:

    Μήπως να επέμβει κάποιος εισαγγελέας και να κάνει έλεγχο στα χρήματα αυτά του Μαγιορκίνη…στην πιάτσα ακούγεται ότι έχει βγάλει και πολλά εκτός Ελλάδος….οι εισαγγελείς δεν πρέπει να ψάξουν πως τα απέκτησε?

    1. Δεν είναι κρυφό ότι το εργαστήριο του πήρε πολλά λεφτάααα για το δήθεν θανατηφόρα απειλή – κόβιντ. Όλο το χειμώνα έβγαινε στα κανάλια.Tώρα δρέπει τους καρπούς των κόπων του με Σαντορίνες, μπριζολίδια κλπ. Ο ιός πήγε διακοπές ο “ειδικός” να μην πάει ;

  5. Προμηθευτές: Γιατί απορρίπτονται από όλους οι προτάσεις τυποποιημένων τιμολογίων της ΡΑΕ
    Μυτιληναίος: Απαραίτητο να περιοριστεί στο 40% το μερίδιο της ΔΕΗ στην προμήθεια ώστε να υπάρξει πραγματικός ανταγωνισμός
    Η εταιρεία επισημαίνει ότι το παράδειγμα των πλήρως απελευθερωμένων και ώριμων αγορών της Ευρώπης (π.χ Δανία, Ολλανδία και Ιταλία) που επικαλείται η ΡΑΕ, δεν μπορεί να αποτελέσει βάση για τις αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν στην ελληνική αγορά σχετικά με τα έντυπα στην αγορά προμήθειας, καθώς η ελληνική βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο. Όπως αναφέρεται εμφανίζει πολύ μεγάλο βαθμό συγκέντρωσης, δεν έχει εγκατεστημένους ακόμα έξυπνους μετρητές που θα καταστήσουν εφικτή την παροχή δυναμικών τιμολογίων, το πλαίσιο συμμετοχής της ζήτησης στην χονδρεμπορική αγορά βρίσκεται ακόμα σε επίπεδο σχεδιασμού, η ρευστότητα στην ενδοημερήσια αγορά που θα βοηθούσε στην καλύτερη διαχείριση των αποκλίσεων άρα και στη μείωση του κόστους της ενέργειας είναι χαμηλή και η ρευστότητα στην προθεσμιακή αγορά που θα οδηγούσε σε καλύτερη διαχείριση του κινδύνου σχεδόν ανύπαρκτη.
    Υ.γ. Σκεφτείτε όταν θα έρθουν οι ΕΞΥΠΝΟΙ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.
    ΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ ΑΠΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΡΙΣΚΟ ΚΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΥΛΙΣΗ ΤΩΝ ΑΥΞΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ TARGET MODEL ΣΤΗ ΛΙΑΝΙΚΗ.

  6. τα ζώα οι εισαγγελείς γιατί δεν επεμβαίνουν για τον χοντρό τον Μαγιορκίνη?εις υγείαν των Ελλήνων κορόιδων γλεντάει ο χοντρομπουχέσας?

  7. χοντροηλίθιε μαγιορκίνη στο λαιμό να σου κάτσει και να ψοφίσεις κι εσύ κι ολο σου το αλβανοσόι

  8. Μαγιορκίνη βλέπουμε σου αρέσουν ολόκληρα και μακριά….το στοματάκι σου δουλεμένο φαίνεται καλά…τρως μάλλον πολλά έτσι ”μαύρα λουκάνικα”

  9. προτεκτορατο η θρακη…….. και η υπολοιπη ελλαδα τι ειναι??? η γερμανια ειναι ο ΒΟςς ειστε L*E*A*S*E*D σαν τα αυτοκινητα που κανει lease το DAIMLER και σας παραχωρει στον συνέταιρο τουρκια……….. οι αμερικανοι απλως ευλογουν που τα πλανα τους που υλοποιουνται ……. και του χρονου με τον κατσικομενο σε μια απο τα ιδια……. για να σας γελαει μεσ’ στα μουτρα σας, με τα μουτρα που εχει στην παραπανω φωτο.. με την χαιρετουρα της ξανθιας……. ειστε ο λαος της μοριοχτυπησο-πιτουρο-τελειοτητας…… ευγεεεε 👏👏 ευγεεεε 👏👏👏 λαμπρα….. 👏👏👏 λαμπροτατα 👏👏

  10. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΓΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ

Comments are closed.