ΣΤΑΣΥ: Αλλαγές σήμερα και αύριο στα δρομολόγια του Μετρό – Τι θα ισχύσει

Κοινοποίηση:
μετρο

Η ΣΤΑΣΥ, λόγω της επίσκεψης του Γερμανού Καγκελαρίου Όλαφ Σολτς στην Αθήνα, ανακοίνωσε αλλαγές στα δρομολόγια του Μετρό.

Σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ για την επίσκεψη Σολτς, τα δρομολόγια του Μετρό τροποποιούνται ως εξής:

• Σήμερα, Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια από Δημοτικό Θέατρο προς Αεροδρόμιο στις 18:43 και 19:19 και από Αεροδρόμιο προς Δημοτικό Θέατρο στις 19:58 και 20:34.

• Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022, δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια από Δημοτικό Θέατρο προς Αεροδρόμιο στις 12:43 και 13:19 και από Αεροδρόμιο προς Δημοτικό Θέατρο στις 13:58 και 14:34.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αν δεν μπορούν να παρέχουν ασφάλεια στον κύριο αυτό, ο λαός τι φταίει. Συχνό το φαινόμενο που όταν κάποιος επίσημος αποφασίζει να έρθει παραλύουν τα πάντα. Σας έχουν γραμμένους πως θα πάτε στην εργασία σας, κι εσάς μαζί. Δεν σας ρωτάνε ποτέ αν έχετε τρόπο εναλλακτικό, κι αν υπάρχει που δεν υπάρχει χρήμα για Ταξί ή για το Ι Χ σας, γιατί σας έχουν … γραμμένους. Κι όλα αυτά για ένα κράτος που μεθοδευμένα δεν παράγει σχεδόν τίποτα εδώ και χρόνια. Θα μας σώσει ο … θείος που θα έρθει. Έτσι και στην χώρα του κάνουν όταν πάνε οι δικοί μας πολιτικοί. Αδυναμία κράτους δείχνουμε και ασφάλειας. Μόνο καλή εικόνα δεν την λες αυτή κάθε φορά. Απλά ο ένας απάνω στον άλλον στα Μ.Μ.Μ. να περάσουν οι πασάδες με άνεση και ασφάλεια, και ποιος σας λογαριάζει!

Comments are closed.