ΣΣΣΣΣΣ! ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ; ΠΟΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ; Αρχίζει το Big Brother και το Bachelor…..

Κοινοποίηση:
the_bachelor

Μπορεί να αγαπάμε την πατρίδα μας και να θέλουμε το καλό της όσο κι αν έχουμε κατηγορηθεί για αυτό το… κακούργημά μας. Από την άλλη όμως, αναρωτιόμαστε μήπως τελικά μας αξίζει σαν λαός το να έχουμε καταντήσει καρπαζοεισπράκτορες και γιουσουφάκια της Γερμανίας, της Τουρκίας και λοιπών δυνάμεων.

Την ώρα που η ελληνική κυριαρχία έχει γίνει συνήθεια με το Oruc Reis να εξακολουθεί να κυκλοφορεί στην υφαλοκρηπίδα μας, οι Έλληνες παιρνούν την ώρα τους με Big Brother, Bachelor και όλα τα λοιπά τηλεοπτικά σκουπίδια που πλασάρουν οι καναλάρχες αποχαυνώνοντας τελείως τα πάντα στη χώρα.

Δείτε λοιπόν τι νούμερα έπιασαν τα καλούδια που κρατάνε το ενδιαφέρον του κοσμάκη μακριά από τα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε:

Tο Bachelor του Alpha που ξεκίνησε χθες σημείωσε ικανοποιητικά νούμερα, με το γενικό σύνολο να βρίσκεται στο 16%. Στο δυναμικό κοινό ο μέσος όρος ανέβηκε στο 19,6%, ενώ το υψηλότερο ποσοστό σε τέταρτο ήταν το 23,4%.

Ας μην ξεχνάμε, βέβαια, και το Big Brother, το οποίο κρατάει τα ηνία μέχρι στιγμής στη late night ζώνη. Χθες ο Μεγάλος Αδελφός είχε μέσο όρο 24,7% στο γενικό σύνολο και 26,7% στο δυναμικό κοινό.

Καληνύχτα Ελλάδα…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Την Τουρκία μην την κλαίτε κάνει εξαγωγή ακόμα και παπούτσια χειροποίητα στην Αυστραλία παρακαλώ όπως και άλλα πολλά προϊόντα ,στην Ελλάδα κλείσανε την βιομηχανία αυτοκινήτων σκοτώνουν την δημιουργία,μας θέλουν ανέργους μίζερους και αποχαυνομενους χωρίς πρωτοβουλία και όπως φαινεται το πετυχαίνουν μια χαρά!!!!!

  2. Καταγκιόζηδες όποιοι τα δημιουργούν και όλοι όσοι τα βλέπουν.

  3. Οτι τηλεοπτικο σκουπιδι εμφανιζεται ανα την υφηλιο το περνουν κ οι ελληνες το διαλυουν και το απογειωνουν στο τετραγωνο της μοριοχτυπησης….αυτο και εαν ειναι αναπτυξη οικομικη και πνευματικη….ετσι ετοιμαζοντε οι επομενοι μοριοχτυπητες που αγαπανε την πατριδα τους…….

Comments are closed.