ΣΟΥΡΓΕΛΑ που μιλάνε για Φεμινισμό: Ιδού η υποψήφια του Γερουλάνου και η σεξιστική επίθεση με.. μελιτζάνες (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
maria-kalogeropoyloy-melitzana-708

Μια σεξιστική «επίθεση» από έναν πωλητή λαχανικών της Βαρβάκειου Αγοράς, ο οποίος θέλησε να τη δελεάσει προσφέροντάς της μελιτζάνες, λέει ότι δέχθηκε η Μαρία Καλογεροπούλου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος για τον δήμο Αθηναίων, με την παράταξη του Παύλου Γερουλάνου.

Η Μαρία Καλογεροπούλου, γνωστή και από την κίνηση «Προχωράμε», σε βίντεο που ανάρτησε στο Facebook υποστήριξε ότι πήγε «στον πάγκο και ζήτησα δυο μελιτζάνες. Ο τύπος μου έβαλε και τρίτη μέσα στη σακούλα και μου ζήτησε ένα ευρώ».

Στη συνέχεια, όπως λέει, «μου βάζει και μια έξτρα (σ.σ. μελιτζάνα) μες την τσάντα και μου λέει “κι άλλη μία επειδή είσαι όμορφη”. Φεύγοντας βλέπει ότι έχω δίπλα μου αγόρι και μου λέει “α, συνοδεύσαι; Φέρ’τη μελιτζάνα πίσω”. Και του κάνω “όχι, δεν πάει έτσι”».

Σύμφωνα με τη Μαρία Καλογεροπούλου, ο πωλητής συνέχισε να της λέει «”φέρε καλέ τη μελιτζάνα πίσω”» και η ίδια προσθέτει:

«Αυτό σας το λέω για να δείτε πως λειτουργεί η ανδρική εξουσία πάνω στη γυναίκα. Στο ότι θέλω να την κεράσω, να της πάρω ένα δώρο, προκειμένου να έχω δικαιώματα πάνω στο σώμα της. Και το κοπλιμέντο ότι είναι ωραία δεν είναι επειδή πραγματικά πιστεύει ότι είναι ωραία, αλλά για να έχει ακριβώς αυτή τη δικαιοδοσία» καταλήγει η υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Το βίντεο όπου περιγράφει την «περιπέτειά» της με τις μελιτζάνες:

Πρόσφατα η Μαρία Καλογεροπούλου ανέβασε ένα ακόμη βίντεο για την αντιπαράθεση ανάμεσα στα δυο φύλα και στα στερεότυπα.

Στο συγκεκριμένο βίντεο καυτηριάζει συνήθεις ατάκες όπως «τι σκας αν σε πειράζουν τα αγόρια βρε κουτό, αυτό σημαίνει ότι τους αρέσεις».

Με τον επικεφαλής της παράταξης Παύλο Γερουλάνο

Με τον επικεφαλής της παράταξης Παύλο Γερουλάνο

Ακτιβίστρια για την ισότητα των φύλων η Μαρία Καλογεροπούλου

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Αχαχαχαχαχαχα πέθανα στο γέλιο λέμε με την Καλογεροπούλου.

  2. Πρώτη φορά ψωνίζει αυτή; Αν πάς στο παζάρι όλοι σου βάζουν και κάτι εξτρά να το στρογγυλοποιήσουν δήθεν ή ως δώρο και φεύγεις με παραπάνω πράγματα απο όσα χρειάζεσαι. Συνήθως τα δώρα είναι τα ζουληγμένα που θέλουν να ξεφορτωθούν. Ένας λαικατζής έκανε σχεδόν ερωτική εξομολόγηση σε μια γιαγιά για να πουλήσει και ήμουν έτοιμη να πεταχτώ και να του πώ πως το παράχεσε. Σπίρτα σβησμένα οι υποψήφιοι, μάλλον παρακάθησαν μέσα στην γυάλα τους.

  3. Η κακασχημη που βρισκει τροπο να γινει γνωστη…Κριμα στην μελιτζανα !!

  4. Βρωμιάρα νεοταξιτισσα,που νομιζει πως θα ασχοληθούμε με την βρωμερή σουπιά της.Ουστ διχασμένη βρώμα εξωγηινη

  5. Άρχισε να τα ξερνάει και από εδώ μεριά ο Ατλαντικός. Έφτασαν κι εδώ οι αμερικάνικες κόπιες των social justice warriors. Ε ρε Gavin Mcinnes που σας χρειάζεται.

  6. Οχι κάνεις λαθος δέν ειαν αντρική εξουσία — αλλά είναι η εξουσία του γύφτου που σου έδωσε τις μαλιντζάνες… γιατί μας τσουβαλίζεις όλους? είσαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ…

  7. Eχουν ανοιξει τα ψυχιατρεια και ολοι οι βλαμενοι-νες κυκλοφορουν εξω.

  8. Να σου πω ποιος σε χρηματοδοτεί;Γιατί τα πρώτα κινήματα φεμινισμού ήταν χρηματοδοτούμενα από τις γνωστές οικογένειες τραπεζιτών Rockefeller και Rothschild ώστε να χτυπήσουν τα θεμέλια της οικογένειας.Εαν ψάξετε θα παρατηρήσετε ότι οι επικεφαλής ανά τον κόσμο που ήταν σε αυτό το κίνημα,ήταν Εβραίες.Παντως θέλει μεγάλη πονηριά και κακοβουλία από μια μελιτζάνα να δημιουργήσεις ένα τέτοιο λόγο και να το κάνεις και θέμα.

  9. Από ομορφιά ανδρογύναιου…’σκίζει’ όπως και ο Γερουλάνος…

  10. Καλητερα να ανοίξεις μια τρύπα στην μελιτζάνα και να τον βάλεις στη μελιτζάνα,παρά σ αυτό το δυποδο μπαζοπραγμα,η βατραχομουρα τρωγλη

  11. ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΖΕΗΣΟΝ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ,ΡΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΔΑΥΤΑ

  12. ενα βιντεο απο τον κυριο χιο να ακουσουμε μια σωστη αποψη απεναντι στο σουργελο ευχαριστω 🙂

  13. καργιολα κρατησες ολες τις μελιτζανες επιτηδες για να γεμισεις ολες τις τρυπες σου

  14. ρε συ ας υποθεσουμε οτι οντως βλεπεσαι και ο λαικατζης δεν ειναι απλα ενας κακογουστος αγαμητος
    μηπως απλα ποσταρες την εμπειρια για επιβεβαιωση οτι εισαι μοιραια κ μετρας…τα υπολοιπα περι αντρικης εξουσιας ειναι αστειοτητες………..παλιοπατσαβουρα

Comments are closed.