ΣΟΥΒΛΙΣΜΑ ΣΤΙΣ… ΤΑΡΑΤΣΕΣ! Δεν φεύγει κανείς – Κλείνουν και τα διόδια ενόψει Πάσχα

Κοινοποίηση:
diodia

“Το Πάσχα δεν θα φύγει κανένας για επαρχία Εν ανάγκη θα κλείσουμε τα διόδια”αυτό είπε μιλώντας σε καθημερινή εφημερίδα, κυβερνητικό στέλεχος που έχει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Φαίνεται παράλληλα να υπάρχει σκέψη για περιορισμό στις μετακινήσεις των ηλικιωμένων μέχρι τις 12.00 ή τη μία το μεσημέρι αφού από τους ελέγχους διαπιστώθηκε ότι πολλοί εξ αυτών κινούνται άσκοπα.

Τα μέλη του κυβερνητικού επιτελείου και του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας μελετούν τρόπο για να αποφευχθεί μαζική έξοδος από τα αστικά κέντρα προς την επαρχία αλλά και συναθροίσεις σε σπίτια και υπαίθριους χώρους τη Μεγάλη Εβδομάδα.Και αυτό με δεδομένο ότι τυπικά τα μέτρα περαιτέρω ελέγχου κυκλοφορίας των πολιτών ισχύουν μέχρι 6 του Απρίλη.

Το πλέον πιθανό είναι να υπάρξει παράταση ή ενίσχυση των μέτρων αυτών ανάλογα με τον αριθμό των κρουσμάτων ,των θανάτων κ.λπ.

Η μαζική απόδραση απο την Αθήνα αλλά και από τα μεγάλα αστικά κέντρα για τη γιορτή του Πάσχα που αποτελεί μεγάλο φόβο της ΕΛ.ΑΣ θα σημαίνει τεράστιο “ρήγμα”στην ασπίδα της πανδημίας,το κυβερνητικό ωστόσο επιτελείο είναι αποφασισμένο να μην τινάξει τα πάντα στον αέρα λόγω Πάσχα..και μελετάται να υπάρξει αστυνομικό φράγμα στις εξόδους της πόλης ή και τα διόδια να κλείσουν και να υπάρχει ελεγχόμενη διέλευση αδειοδοτημένων οχημάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Συμφωνώ απόλυτα με τον έλλην. Η κατάθλιψη θα γινει η νούμερο 1 ασθένεια με τους περισσότερους θανάτους λόγω αυτοκτονιών. Δεν αντέχει ο άνθρωπος συνεχή εγκλεισμό. Αλήθεια που βρίσκονται οι δικαιωματάκηδες να διαδηλώσουν κατά αυτού του κατοίκον περιορισμού που μας έχει επιβληθεί? Ο κορονοιός είναι η αφορμή. Θα μπορούσαν με άλλο τρόπο να εμποδίσουν την εξάπλωση του. Να μου το θυμηθείτε. Οσο προσπαθούμε να το αποφύγουμε με τον εγκλεισμό και τις απολυμάνσεις τόσο το ανοσοποιητικό μας θα γίνει πιο ευάλωτο σε νέες επιδημίες , ακόμα μεγαλύτερο πάτημα για να μας κάνουν ένα υπάκουο ρομποτάκι παραδομένο στις ορέξεις τους για περισσίτερο έλεγχο

    1. Μόνο το τέρας του Μητσοτακέϊκου θα μπορούσε να πετύχει τέτοιο εγκλεισμό μας με αφαίρεση της προσωπικής ελευθερίας μας σαν να είμασταν όλοι κοινοί εγκληματίες. Τώρα που μας έχουν μαντρωμένους ..δύσκολο να μας απελευθερώσουν άν δεν περάσουν ότι έχουν στα διεστραμμένα τους μυαλά.

  2. ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΧΟΥΝΤΑΡΑ. ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΧΩΡΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.

  3. ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ. ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ. ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΘΑ ΛΕΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ “ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ” ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

  4. καλο μαντρωμα μαλακιες ρε πάρτε τις καραμπίνες όπως κάνουν στην ουγάρια ξηπνηστε προβατα επιτελους αλλιως θα σας μαντροσουν

    1. Δυστυχώς ο λαός είναι πρόβατο και μάλιστα πολύ ψεκασμένο ..Δεν είμαστε ουτε πρόκειται να γίνουμε Πατριώτες σαν τους Ούγγρους..

  5. ΕΜΕΙΣ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΑΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝΕ ΑΒΕΡΤΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ, Ε ΚΟΥΛΗ;

  6. Έλεος τόσο ανευθυνότητα. Άριστα τα μέτρα Μπράβο στη κυβέρνηση

  7. Σωστός,τα νούμερα είναι fake και φτιάχνονται κατά το δοκούν.Δυστυχως τα κομπλεξικα πρόβατα υπερτερούν .

  8. Μέσα και σκασμός..όταν μιλήσει ο μεγάλος ηγέτης τότε θα μπορείτε..

  9. σε σπιτωνει ρε μαλακαρε,δεν σε στελνει να μεινεις σε σανατοριο

  10. Τα θυματα απο την καταθλιψη και τον εγκλεισμο στα σπιτια θα ειναι τραγικα περισσοτερα απο την γριπη. Θα αυξηθουν δραματικα οι αυτοκτονιες ετσι και συνεχιστει ο περιορισμος μετα της 6 Απριλιου. Αφηστε τις βλακειες λοιπον και αφηστε τον κοσμο να ζησει μετα της 6 Απριλιου γιατι οι αυτοκτονιες θα ειναι τοσες που δε θα το πιστευετε.

  11. Ρε πατε καλα τι μαλακιες γραφετε; Καταλαβαινετε τι γινετε στον κοσμο; Χωρες προτυπα με 50 και 80 μυρια κατοικους εχουν χιλιαδες νεκρους και εσεις σκουζετε για τον Κυριακο και για το αν θα ψησετε το Πασχα; Τοσο σκατοκεφαλοι παρτακηδες; Πειτε και ενα δοξα τω Θεω που η κυβερνηση προλαβε και δεν εχουμε γινει Ιταλια!

  12. ειμαστε στους 23 νεκρους σημερα….
    με τις ηλιθιοτητες μερικων θα γινουμε Ισπανια και Ιταλια….
    οταν θα κολλησετε τον ιο ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ μην αναρωτιεστε μετα που ειναι το κρατος!!!

    1. Αντε τραβα ρε ράφια. Το 80% είχαν προβλήματα υγείας. Συνέχισε να βλέπεις ΜΜ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ.

  13. Σκυψτε κι αλλο ραγιαδοελληνες,ουτε στα ονειρα τους δε μπορουσανε να φανταστουνε οτι θα κανουν οτι θελουν σε τοσο ηλιθιο λαο λοβοτομημενων.

  14. Να μην τολμησουν να κανουν κατι τέτοιοι γιατι θα φανε μαυρο που θα βαλουν και στην τσεπη τους !Για 20 νεκρους γερους νεκρωνουν μια χωρα !Θα τους παρει και θα τους σηκωσει !

  15. Ρε καλά σας κάνουν. Αφού τα πρόβατα είναι υπακουα . Κλαίνε οι προγονοι μας. Δεν μας σπιτωσανε τόσα έθνη και μας σπιτωνει ένας κουλης.

Comments are closed.