ΣΟΚ στο Κορωπί! Πακιστανός αποπειράθηκε να βιάσει 5χρονο κοριτσάκι – Πόσο ακόμα θα τους ανεχόμαστε;

Κοινοποίηση:
βιασμος

Αναστάτωση επικρατεί στην περιοχή του Κορωπίου από το Σαββατοκύριακο, καθώς ένας 20χρονος Πακιστανός αποπειράθηκε να κακοποιήσει σεξουαλικά ένα κοριτσάκι πέντε ετών.

Συγκεκριμένα, ο σάτυρος αλλοδαπός που εργάζεται σε ιππικό όμιλο της περιοχής, παρέσυρε μπροστά στα μάτια της μητέρας του το παιδάκι και προσπάθησε να το βιάσει.

Όμως δεν τα κατάφερε και όταν η πεντάχρονη επέστρεψε στη μητέρα της περιέγραψε το σκηνικό του τρόμου και με την έντρομη γυναίκα να πηγαίνει στην αστυνομία.
Έτσι, μετά από καταγγελία των γονέων της ανήλικης ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή όπου και διέταξε την προφυλάκιση του ενώ οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων που χειρίζονται με λεπτότητα και προσοχή την υπόθεση ψάχνουν το παρελθόν του αλλοδαπού για να διαπιστώσουν αν έχουν πέσει στα νύχια του και άλλα παιδιά.

Ο Πακιστανός ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς χωρίς όμως να δίνει περαιτέρω εξηγήσεις για το τι ήταν αυτό που τον οδήγησε σε αυτή την κτηνωδία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Σε τετοιους κτηνανθρωπους επετρεψαν να εισβαλουν κατα χιλιαδες στην χωρα, δινοντας τους ασυλο και Ελληνοποιοντας τους οι Συριζαιοι και η ΝΔ εγκληματοντας εις βαρος του Ελληνικου λαου, ο οποιος βεβαια δυστυχως περα…βρεχει, αντι να αντιδρασει και να ξεσηκωθει να απαιτησει να απελαθουν ολοι οι λαθροεισβολεις απο την χωρα!!!!!! Και αυτο το κτηνος θα το ταιζει ο κοσμακις και σε λιγο θα ειναι εξω να παρανομει, διοτι δεν προκειται να τον απελασουν!!!!!!!!!

  2. Συγνωμη Στεφανε γιατι δεν δειχνεις την σκατοφατσα του και τα στοιχεια του?????????
    ΑΝ δεν το κανεις εσυ να μας προστατεψεις ποιος θα το κανει???????

  3. ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ…ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΙΣΟΙ…Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ…

  4. Υπάρχει τρόπος μετάνοιας για τετοιους. Βάλτε του τον που…σο του στον κώλο του χωρις να του τον κόψετε.

  5. Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ

  6. Ταλιρο τον κ@ λο θα του κάνουν στη μπουζου…….

  7. Καλά, η μάνα που είχε το μυαλό της ήθελα να ήξερα.
    Είναι εγκληματικο το να αφήσεις από τα μάτια σου ένα ανήλικο σήμερα.Δεν είμαστε στο 1980.

  8. Ένα καλό και πολύ αποτελεσματικό μέτρο, είναι η αποχή αγορών από όλα τα καταστήματα και την αποδοχή υπηρεσίες που χρησιμοποιούν κανίβαλους, κατά το ρητό ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ. Έχω αποκλείσει σχεδόν το 90% των καταστημάτων και των τεχνιτών της περιοχής μου. Επένδυσα σε εργαλεία και υλικά DIY. Όσον αφορά στους ιδιοκτήτες του ιππικού ομίλου που θέλουν καθαρή αρένα, ας αφ’ησουν τα βλαστάρια των πελατών τους να φτυαρίσουν μόνα τους τα σκατά των γαϊδάρων. Ξιπασμένοι, θέλετε και κουραδοπλύστες.

  9. ΡΕ ΄΄ΜΑΚΕΛΕΙΟ΄΄ ΜΟΥ, ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ;;;;;;;;;
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΩΣ ΕΘΙΜΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΣΤΙΣ ΓΑ@ΗΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΟΑΣΙΑΣ, ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ 60ΡΗΔΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ 5 ΕΤΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΥΧΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΤΡΙΓΥΡΝΑΝΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΡΕΣ, ΑΠΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΤΥΡΑΝΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΟΙΚΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΑ….

  10. ΚΟΨΤΕ ΤΟΥ ΤΟΝ Π@ΥΤΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΧΑΝΤΑΚΙ.

  11. Να τον πάρουν για νταντά ο Κούλης ο Αλεξάκης και όλοι αυτοί.

  12. Θά τούς ανεχθούμε όσο θέλει ό γουρλομάτης καί ή σκατοφάρα του πού έχει θησαυρίσει μέ τούς λαθροπίθηκους.Σέ λίγο ή κερδοφόρος Μητσοτέικη εταιρεία “Εισαγωγή προσφύγων στήν Ελλάδα”
    πρόκειται νέ εισαχθή στό κεντρικό χρηματιστήριο.Κύριοι μέτοχοι ή Αντιγόνη Λυμπεράκη ή οποία είναι καί επικεφαλής τού ιδρύματος τού Τζώρτζ Σόρος “Solidarity now” καί βρίσκει δουλειά στούς λαθροέποικους πού εισάγει στήν Ελλάδα.Η μικρή κόρη τού γουρλομάτη ή Δάφνη έχει δική της ΜΚΟ γιά τά ασυνόδευτα λαθράκια.”Make the Difference,Youth Helping Youth”.
    Η αδερφή τού εξόφθαλμου η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη έχει επίσης δική της ΜΚΟ τήν “Aktion Aid”
    πού διοργανώνει τά ταξίδια τών λαυθροέποικων από τήν Αφρική στήν Ελλάδα.
    Στό Μητσοτεικο σόι δέν υπάρχει ούτε ένας άνεργος.”Τό μοναστήρι νάναι καλά καί καλογέρους
    (λαθροέποικους) βρίσκω”
    Γιάννης Λάκων

  13. Εγώ αγόρασα ματσέτα καλού κακού. Είμαστε 10 εκατομμύρια . Θα φάμε από έναν. ..

  14. Μπορεί οι προοδευτικοί νεόπλουτοι που πανε για ιππασία να μας έλεγαν κάποτε φασίστες που δεν τους θέλαμε, τώρα δώστε κώλο. ΚΑΡΜΑ.

  15. Ο/Η κρέμασμα στην κεντρική πλατεία Κορωπίου, για παραδειγματισμό ... λέει:

    Μου “αρέσει” που οι αστυνομικοί περιμένουν να τους εξηγήσει, τι ήταν αυτό που τον οδήγησε σε αυτή την κτηνωδία…. Μα η κουλτούρα του, άνθρωποί μου … ΄Ετσι κάνουν στο Πακιστάν … Αυτό είχε ισχυρισθεί η ζαία συνήγορος του λαθρομετανάστη Πακιστανού Αχμέτ Βακάς, που κακοποίησε βάναυσα την 14χρονη Μυρτώ στην Πάρο το 2012 … Να σημειωθεί ότι η ΑΝΑΛΓΗΤΗ δικηγόρος, ζήτησε από το Δικαστήριο, επιείκεια για τον Πακιστανό, με την αιτιολογία ότι έτσι κάνουν στο Πακιστάν …
    Να πάνε πίσω στο Πακιστάν, λοιπόν, τα κτήνη, γιατί εδώ, η οργή του κόσμου ξεχείλισε και θα αρχίσει να παίρνει τον νόμο στα χέρια του, εφ΄όσον οι κυβερνώντες κωφεύουν και εθελοτυφλούν …

  16. Οταν συλλαβουν εναν αλλοδαπο χωρις “χαρτια”οτι και να εχει κανει φροντιζουν οι ΜΚΟ να του τα εκδοσουν για να μπορει να λαμβανει τα επιδοματα γιατι χωρις ΑΦΜ και ΑΜΚΑ δεν λαμβανεις τιποτε.

  17. Να εγκριθεί άμεσα η άδεια παραμονής του, να αποκτήσει την ιθαγένεια και ενδεχομένως να παρασημοφορηθεί. Δεν είναι κακό παιδί, φως φανάρι ότι τρέφει αισθήματα για τη χώρα και θέλει να μπολιαστεί με τους κατοίκους της.
    Γρήγορα με ένα γράμμα να φέρει και τους συγγενείς του εδώ να μας μπολιάσουν όλους. Το είχε πει και ο μπουφές της αριστερίλας.

Comments are closed.