ΣΟΚ στο Κερατσίνι! 15χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στο δωμάτιό του!

Κοινοποίηση:
ΕΚΑΒ

Τραγωδία σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο Κερατσίνι, όταν ένα 15χρονο παιδί βρέθηκε κρεμασμένο μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες του koinoniki χθες το απόγευμα ειδοποιήθηκε η αστυνομία για να σπεύσει σε σπίτι στο Κερατσίνι που φώναζαν «βοήθεια».

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που μετέβησαν στο σημείο, βρήκαν το παιδί κρεμασμένο από πόμολο ντουλάπας και παρά τις πρώτες βοήθειες, ήταν ήδη αργά.

Το 15χρονο παιδί το βρήκε η μητέρα του, και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, θεώρησε τα βιντεοπαιχνίδια «υπεύθυνα» για την πράξη του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Τους γονείς να ρωτήσουν αν είχαν θέματα μεταξύ τους, καυγάδες, διαζύγια και αν είχαν παραμελήσει το παιδί τους ή το πιεζαν ή το έκαναν μπαλάκι ή αν ήταν τοξικοι χειριστικοι γονείς με το παιδί τους. Η μάστιγα της χώρας είναι αυτοί οι τοξικοι γονείς που χειρίζοντε τα παιδιά τους με ψυχολογικό σαδισμό!
    Ο Θεός να το αναπαύσει γαλήνια στην αγκαλιά του.

  2. ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΦΤΑΙΝΕ…Ο ΚΟΥΛΗΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΓΑΜΩ LOCKDOWN ΤΟΥ

  3. Δεν φταίνε τα βίντεο παιχνίδια. Είναι το άλλοθι για κάτι άλλο. Κάπου υπάρχει λογικό κενό και γενικότητα.

  4. Εντάξει ρε παιδιά και εμείς παίζαμε σαν παιδιά βιντεοπαιχνίδια Και μάλιστα από τα έξι μας αλλά δεν αυτοκτόνησαμε είναι ειδικές περιπτώσεις αυτές ας αναπαύσει την ψυχή του ο Θεός

  5. ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΓΚΕΣ !!!!!

  6. Στην Καλιφόρνια όπως μαθαίνω τα ίδια και χειρότερα με την νεολαία, αυτοκτονίες και πολλα ψυχολογικά προβλήματα με την κλεισούρα.

  7. Με τα θεάματα που βλέπουν οι πιτσιρικάδες στο διαδίκτυο αρρωστήσανε.

  8. Μητσοτάκη, είσαι υπεύθυνος, τα νέα παιδιά δεν μπορούν να εκτονωθούν σε αθλητικές δραστηριότητες κα ξεδίνουν στο ίντερνετ

Comments are closed.