ΣΟΚ στο Βέλγιο – Περίεργη αυτοκτονία 28χρονου νοσοκόμου 5 μέρες μετά την επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού

Κοινοποίηση:
nosokomos-492x400

Σοκ στο Βέλγιο αυτοκτόνησε ένας 28χρονος αντιεμβολιαστής covid19 νοσοκόμος 5 μέρες μετά την επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού στους εκεί υγειονομικούς! Άφησε επιστολή που ενοχοποιεί εργασιακή πίεση. Τι αποκαλύπτει το FACEBOOK του! Καρέ καρέ η πορεία του προς το θάνατο! Ποιός σκότωσε τον Romain;

Ο Romain Audrit, ένας 28χρονος νοσοκόμος από τα Spa αυτοκτόνησε στις 22 Νοεμβρίου. Ο αδελφός του εξηγεί ότι ήταν οικογενειακά προβλήματα που τον ώθησαν να κάνει κάτι ανεπανόρθωτο. Σύμφωνα με τους συναδέλφους του, ήταν επίσης λόγω της πίεσης που δέχονται οι υγειονομικοί.

Οι συνάδελφοι του Romain, είναι υπό σοκ. Αυτή τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου αυτοκτόνησε. Ο 28χρονος νοσοκόμος απεικονίζεται ως ένας «εξαιρετικός τύπος», πάντα με καλή διάθεση και που ήξερε να δίνεται στα αγαπημένα του πρόσωπα και στους ασθενείς.

Σύμφωνα με τον αδερφό του τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Ρομέν έχασε μια καρκινοπαθή ασθενή με την οποία είχε δεθεί πολύ. Ένα τραγικό γεγονός που τον άγγιξε πολύ. Τραύμα για τον νεαρό ήταν και η απώλεια των γονιών του ως παιδί. Πριν από 23 χρόνια, όταν ο Ρομέν ήταν μόλις πέντε ετών, η μητέρα του πέθανε. «Η ζωή ήταν δύσκολη για αυτόν, από την εξαφάνιση των γονιών μας. »

Εργασιακή πίεση

Σε μια επιστολή που τους απευθύνεται, ο Romain εξηγεί το απονενοημένο του διάβημα λόγω της ολοένα και μεγαλύτερης πίεσης στο επάγγελμα, ειδικά εν όψει της υγειονομικής κρίσης υγείας. Τον τελευταίο καιρό ο νοσηλευτής μοιράζεται στη σελίδα του στο Facebook φωτογραφίες και κείμενα για τις δυσκολίες της δουλειάς.(σσ κυρίως τον προβληματίζει η υποχρεωτικότητα εμβολίου) Ο Benjamin αντικρούει αυτές τις δηλώσεις. Για τον ίδιο, ο λόγος που οδήγησε τον αδελφό του στην αυτοκτονία ήταν τα προσωπικά του προβλήματα και τίποτα άλλο.( σσ δυστυχώς το οικογενειακό περιβάλλον πολλές φορές σοκαρισμένο όπως είναι δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων να τιμήσει τους νεκρούς του. Άλλα δείχνουν τα στοιχεία.)

Η κηδεία θα γίνει αυτό το Σάββατο 27 Νοεμβρίου στις 9.45 π.μ., στο κρεματόριο Welkenraedt.

Λόγω της συνεχώς αυξανόμενης πίεσης στο επαγγελματικό του περιβάλλον ο Romain, ο 28χρονος νοσοκόμος αυτοκτονεί. Οι συνάδελφοί του πιστεύουν ότι ήταν η πίεση στη δουλειά που τον ώθησε να δώσει τέλος στη ζωή του.
Λόγω της συνεχώς αυξανόμενης πίεσης στην εργασία, ο Romain αυτοκτόνησε..

Σε επιστολή του προς τους συναδέλφους και τους συγγενείς του, έκανε λόγο για την ολοένα αυξανόμενη πίεση που δεχόταν στη δουλειά. Και ακόμη περισσότερο από την έναρξη της υγειονομικής κρίσης, όπως μεταδίδει το Sudpresse.

Στο ίδιο κοινωνικό δίκτυο, ο αδερφός του Μπέντζαμιν ξέσπασε τη θλίψη του, στέλνοντας ένα μήνυμα στη μητέρα του που έφυγε πριν από 23 χρόνια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δογμα ευγονιστων τυπου Μητσοτακη, οι ευαισθητοι, η μη καθαροι, οι ηλικιωμενοι ,οι αναπηροι ,οι ψυχικα ασθενεις και ουτω καθεξης δεν πρεπει να ζουν και να αναπαραγωνται. Ξυπνηστε και μην στρεφεστε κατα του εαυτου σας ..

Comments are closed.