ΣΟΚ στο Αγγλικό Πρωτάθλημα! Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Κοινοποίηση:
unnamed

Η σύντροφος του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μέισον Γκρίνγουντ, Χάριετ Ρόμπσον μέσα από αναρτήσεις της στα social media, τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό, με τις εικόνες που έχει ποστάρει, να σοκάρουν.

Το νεαρό μοντέλο με αίματα στο πρόσωπο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο, όπου φαίνεται να έχει αρκετές μελανιές στο σώμα της.

Η Χάριετ Ρόμπσον γράφει παράλληλα σε ανάρτησή της:

«Για όσους θέλουν να ξέρουν τι στην πραγματικότητα κάνει σε μένα ο Μέισον Γκρίνγουντ», κατηγορώντας τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σύντροφό της, Μέισον Γκρίνγουντ για ξυλοδαρμό.

Το ζευγάρι φαίνεται ότι είναι μαζί από το 2019, όμως όπως αναφέρουν πληροφορίες στα βρετανικά μέσα, έχουν χωρίσει αρκετές φορές από τότε.

Η θέση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Σε σχετική επίσημη ανακοίνωση αναφέρεται: «Γνωρίζουμε τις εικόνες και τους ισχυρισμούς που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν θα κάνουμε κανένα περαιτέρω σχόλιο μέχρι να διαπιστωθούν τα γεγονότα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν συγχωρεί τη βία κανενός είδους»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τυχαίο ότι σε κάθε περίπτωση κακοποίησης,βιασμού ή τράφικινγκ με ανήλικες βρίσκονται αγάπηδες;;;;

  2. Πρώτα μπλέκουν μαζί τους για τα λεφτά και μετά κλαίνε όταν τις τρώνε. Μιγάς ποδοσφαιριστής με χαμηλό IQ είναι τι περίμενε;

Comments are closed.