ΣΟΚ στους EΛΛΗΝΕΣ από τον ΣΠΥΡΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ! “Έτσι και …”

Κοινοποίηση:
karatzaferis

Παρέμβαση βόμβα από τον πρύτανη της Ελληνικής δημοσιογραφίας Σπύρο Καρατζαφέρη.

spiros

ΠΗΓΗ: FB Σπύρος Καρατζαφέρης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ομιλουνε ολοι ομιλουνε και οι περιστεροπρωκτοχεσμενοι Κ@ΛΟΙ

  2. Σπυρετο όλα τον Αύγουστο θα γίνουν (15 Αύγουστο) που είναι
    ΠΑΧΙΕΣ ΟΙ ΜΥΓΕΣ💤…..

    .

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

  3. Πρύτανις της δημοσιογραφίας; Αρχιλομόγιο της δημοσιογραφίας Ναι. Υπηρέτησε πολλούς αφεντάδες πλουτίζοντας εις βάρος του Λαού.
    Στα ογοδόνταδυο του έχει φάει τον αγλέωρα για τρεις ζωές.

  4. Μεσα στης πρωτες χωρες που θα εχουμε δευτερο κυμα ειμαστε εμεις λογο τουρισμου αλλα μην φοβαστε ειμαστε βιονικη… αλλα η πλακα ειναι οτι και αυτη που ερχονται γινονται βιονικοι.

    Αυτο με τα δειγματα τι εχουν κανει…. εχουν διορισει τιποτα παιδια της ΝΔ και περνουν τα δειγματα δεν εξηγητε αλλιως στα 7000 τεστ μονο εντεκα ατομα εαν αυτο το νουμερο ειναι σωστο τοτε δεν ειναι πανδημια….το να τον βρεις καποιον αρνητικο ειναι το πιο απλο… το να τον βρεις θετικο ειναι το δυσκολο…. για αυτο το περνουν δυο φορες το δειγμα αλλα εδω εμεις μια φορα στο αεροδρομιο και μετα συνεχισε αρκει να ερθει χρημα να σωθει ο μητσο.

  5. λογικο ειναι δεν χρειαζεται να εισαι επιστημονας στην ΝΑΣΑ…Ενα μεριδιο του πληθυσμου που τα κονομαει με τον τουρισμο θα ειναι χωρις τσακιστο ευρω το φθινοπωρο..τα προηγουμενα χρονια ηταν με γεματες τσεπες και δεν παραπονιοντουσαν για φορους και μνημονια και γραφανε στα παλια τους τα παπουτσια τους υπολοιπους που υποφερανε
    Τωρα ολοι στο ιδιο καζανι για τη δοξα τραβαμε
    Βεβαια συμφωνα με προεκλογικες υποσχεσεις η ΝΔ και ο Κουλης θα φερουν νεες, πολλες, καλοπληρωμενες θεσεις εργασιας
    Προς το παρον οι μονοι που πηραν αυτες τις θεσεις ειναι οι καναλαρχες και οι “δηθεν” σαλιαρηδες “δημοστογραφοι” της συμφορας για να ευλογανε τον Κουλη.
    Καλο φθινοπωρο στους υπολοιπους και στα προβατα ποτ δωσανε αυτοδυναμια σε ενα κομμα που πηγε το ελλειμα στο 15% και μετα την εκανε με μικρα πηδηματατια.
    Στεφανε εχεις να γραφεις το φθινοπωρο, δεν θα προλαβαινεις…
    Γιατι προφανως εισαι ο μονος που δεν τα πηρες…

  6. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ Ο ΚΩ@Ο’Ι’ΟΣ.
    ΠΌΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΉΣΕΤΕ;;;

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

  7. Ρε τα 20εκ τι κάνουν όλοι γίνονται παπαγαλάκια. Εγώ έχω έναν γνωστό μέσα στη κυβέρνηση και μου είπε οτι απο σεπτεμβριο έρχεται ο αδελφός του κοροναιου είναι ο πειναιος και ξάδελφος του ανεργοιος.

    1. Και εσύ τι κάνεις για όλα αυτά αφού τα γνωρίζεις: συνεχίζεις να απολαμβάνεις την ζωάρα που έχεις στην ολοκληρωτικά κατεστραμμένη Ελλαδάρα που κατάντησε Ελλαδιστάν: ποιον περιμένετε να σας σώσει……::::::

  8. θα μας τρελανουν δεν
    φοβομασστε απο. τους λαθρο.μετσναστες που εχουν κατακλησει την κατοχικη μας χωρα αλλα απο τους ξενους

Comments are closed.