ΣΟΚ στην Φθιώτιδα: ΕΙΧΕ ΑΓΙΟ! Σκυλιά δάγκωσαν παιδάκι και το έστειλαν στο νοσοκομείο

Κοινοποίηση:
811bfb295ea34e2a9ae30633d60c39fe_L

Η επίθεση έγινε μέρα μεσημέρι στην πλατεία του χωριού Στίφρακα και το 10χρονο αγόρι έσωσε ένας γείτονας που το άκουσε να καλεί σε βοήθεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr το παιδάκι, ηλικίας 10 ετών, το μεσημέρι της Τρίτης περνούσε μόνο του από την πλατεία της κοινότητας Στίρφακα όταν του επιτέθηκαν δυο μεγαλόσωμα αδέσποτα σκυλιά.

Το ένα από αυτά μάλιστα έριξε κάτω το παιδί και το δάγκωσε σε πολλά σημεία του σώματός του, στη μασχάλη, στην κοιλιά, στα χέρια και στα πόδια.

«Ένας γείτονας άκουσε τις φωνές του παιδιού και τα γαβγίσματα και ευτυχώς βγήκε έξω και έσωσε το παιδί, γιατί δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γινόταν εάν δεν έβγαινε έξω ο άνθρωπος να το σώσει. Στην πλατεία παίζουν συχνά παιδιά, όμως χθες το μεσημέρι το παιδάκι ήταν μόνο του και πήγαινε στο σπίτι του, όταν του επιτέθηκαν. Η μια σκύλα μάλιστα έχει γεννήσει πρόσφατα… », είπε κάτοικος του χωριού στο LamiaReport.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας όπου το φρόντισαν και για τις επόμενες δέκα ημέρες θα πρέπει καθημερινά να πηγαίνει στο ΚΥ της περιοχής για αλλαγές στα τραύματά του.

«Το παιδάκι είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση με την επίθεση που δέχτηκε. Μάλιστα τα σκυλιά επιτέθηκαν και στη μητέρα του παιδιού όταν πήγε να πάρει το παιδί. Θα πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα τα συγκεκριμένα σκυλιά από το χωριό μας…», λέει μια από τις κατοίκους.

Το γεγονός έχει καταγράφει και από την αστυνομία η οποία κλήθηκε στο σημείο, ενώ ενημερώθηκε ο Φιλοζωικός και η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ. ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.

  2. Γαμω τα κοπροσκυλα και τους κοπρο-ζωοφιλους.Θελω να ακουω καθημερινα να δαγκωνουν βρωμοσκυλα τα δικα τους παιδια,να τα ξεσκιζουν και τοτε να δω τι θα λενε αυτοι οι ανωμαλοι.

    1. ΕΣΥ ΜΗ ΓΑΜΑΣ ΠΟΛΥ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ… ΣΕ ΧΑΝΤΑΚΙ ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ.

  3. Η 75χρονη που πεταξε το μπαστουνι της σε σκυλο φταιει. Να επεμβει ο εισαγγελεας και οι ρουφιανοι των ζωοφιλικων σωματειων. Δεν επιτρεπουν στα σκυλακια να ξεσκιζουν ανθρωπους. Σε ολο τον πολιτισμενο κοσμο αυτο επιτρεπεται!

  4. Φιλοζωικές…… αυτή η κατάρα

  5. Όλοι αυτοί οι αλητάμπουρες ψευτο- φιλόζωοι του κώλου …να μαζέψουν τα κοπρόσκυλά τους …έχει παραγίνει το πράγμα με τον κάθε βαρεμένο που σέτνει 2 – 3 λουριά !!!

    1. ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ.

  6. Μήνυση κατά του οικείου Δήμου και εάν υπάρχει ζωοφιλική στην περιοχή, μήνυση και σε αυτήν!!

  7. Τα κοπροσκυλα εχουν καταντησει απειλη για τους ευαλωτους πολιτες.Να τα μαζεψουν απ τους δρομους και να υποχρεωσουν τις φιλοζωικες οργανωσεις να τα παρουν σπιτια τους η οπου θελουν εκτος κατοικιμενων περιοχων

  8. Ο νόμος εδώ τί λέει για το κάθε “κοπρόσκυλο” που αφήνει τα σκυλιά του ελεύθερα να δαγκώνουν;;; Οι μισάνθρωποι κοπρολάγνοι των σκύλων πού είναι να πάρουν θέση;;;

  9. Αν ο πιτσιρικάς είχε πετάξει π.χ πέτρα για να τα εκφοβίσει και να μην κινδυνεύσει , τώρα θα είχε συλληφθεί ο πατέρας του, γιατί θα είχαμε να κάνουμε με ανήλικο.
    Τώρα που τα αδέσποτα του επιτέθηκαν έχει κινητοποιηθεί η αστυνομία και η εισαγγελία ώστε να συλληφθεί ο κατά τον νόμο υπεύθυνος για τα αδέσποτα στα όρια του Δήμου;

Comments are closed.