ΣΟΚ στην Σουηδία! 17 χρονη κούκλα αποκεφαλίστηκε και τεμαχίστηκε από τον Ιρακινό γκόμενο της (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
isvec-te-yasayan-bir-gocmen-17-yasindaki-kizin-717809_9035_1_b

Ακόμη ένα έγκλημα από αλλοδαπό στη Σουηδία. “Μετανάστης-πρόσφυγας”, έκοψε το κεφάλι της 17 ετών φίλης του και στη συνέχεια κομμάτιασε το σώμα της

Η 17 ετών Βίλμα Άντερσον επί 6 μήνες αναζητούνταν από την σουηδική αστυνομία. Αλλά τελικά έφτασε η πικρή είδηση για την κοπέλα. Το κεφάλι της Άντερσον βρέθηκε στον πρώην φίλο της.

Περιστατικό φρίκης συνέβη στην Σουηδία της μετανάστευσης. Μετανάστης που ζει στην χώρα έκοψε το κεφάλι της 17 ετών φίλης του και κομμάτιασε το σώμα της.

Το κεφάλι της Βίλμα Άντερσον βρέθηκε τυλιγμένο με αλουμινόχαρτο μέσα σε μια βαλίτσα στο διαμέρισμα του μετανάστη. Τα υπόλοιπα τμήματα του σώματος της, ακόμη αγνοούνται.

Η αστυνομία κατέληξε στην άποψη πως ο θάνατος της Βίλμα Άντερσον συνέβη στις 14 Νοεμβρίου, καθώς τότε ακούστηκαν κραυγές από το διαμέρισμα του υπόπτου για την δολοφονία.

Επίσης σε μαχαίρια που βρέθηκαν στο διαμέρισμα εντοπίστηκε DNA της Βίλμα.

Η αστυνομία ανέφερε πως ο μετανάστης κατά την διάρκεια της ανάκρισης το μόνο που απαντούσε στις ερωτήσεις ήταν ¨Κανένα σχόλιο¨, ενώ εντοπίσθηκε πως σε παλιότερο μήνυμα που της είχε στείλει της έγραφε πως ¨Θα σε κομματιάσω¨.

Ακόμη ένα έγκλημα από αλλοδαπό στη Σουηδία. “Μετανάστης-πρόσφυγας”, έκοψε το κεφάλι της 17 ετών φίλης του και στη συνέχεια κομμάτιασε το σώμα της

Η 17 ετών Βίλμα Άντερσον επί 6 μήνες αναζητούνταν από την σουηδική αστυνομία. Αλλά τελικά έφτασε η πικρή είδηση για την κοπέλα. Το κεφάλι της Άντερσον βρέθηκε στον πρώην φίλο της.

Περιστατικό φρίκης συνέβη στην Σουηδία της μετανάστευσης. Μετανάστης που ζει στην χώρα έκοψε το κεφάλι της 17 ετών φίλης του και κομμάτιασε το σώμα της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. Όταν τα βόρεια προοδευτικά & πολυπολιτισμικά κράτη θέλουν να μπολιάσουν τις κοινωνίες τους με τους λαθραίους και να τους εντάξουν στη δικιά τους κουλτούρα, ήθη και έθιμα αυτά παθαίνουν. Όταν αυτά τα κράτη δείχνουν υπερβολική ανοχή σε όλους αυτούς, αυτά είναι τα αποτελέσματα. Έχω δει video που κάνουν και μαθήματα στα παιδιά τους πως να συμπεριφέρονται στους λαθραίους. Εάν δεν γίνει ξεκαθάρισμα σε όλους αυτούς που έρχονται στην Ευρώπη ανεξέλεγκτα και να τους στείλουν πίσω στις χώρες αυτά θα γίνονται. Κόψτε τους τα επιδόματα. Οποίος θέλει να πάει να δουλέψει αλλιώς πίσω απ’ εκεί που ήρθε.

  2. Μηπως ειναι η πρωτη, η θα ειναι η τελευταια που μπλεκει η θα μπλεξει με λαθροισλαμιστη;;;;;; Σε λιγο θα δειτε εδω τι θα γινεται με δικες μας ….ξελιγωμενες!!!!!!!! Καποιες εκαναν το λαθος να πανε μαζι τους στις πατριδες τους και δεν ηξεραν απο που να φυγουν, οταν βρεθηκαν μπροστα στην πραγματηκοτητα, να αντιμετωπιζονται σαν ζωα!!!!!!! Ολοι αυτοι πρεπει να απελαθουν, αλλα κατωρθοσαν οι πολιτικαντηδες εξαθλιονωντας οικονομικα τους Ελληνες, να μην αντιδρα κανεις και να δεχεται τα παντα παθητικα!!!!!!! Ξυπνιστε ρεεεε!!!!!!!!

  3. ΚΑΛΗ Η ΓΛΥΚΑ ΣΤΟ Μ@ΥΝΙ !
    ΑΛΛΑ ΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ !
    ΤΙ? ΠΟΙΟΣ? ΠΟΥ?
    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ-ΝΕΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ.ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ?
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 17 ΕΤΩΝ.
    ΝΑ ΤΟΝ “ΠΙΑΝΕΙ” ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΜΠΛΕΚΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ?

  4. Κρατάνε τους Ευρωπαίους στο σκότος για το τι γίνεται πραγματικά στις ισλαμιστικές χώρες,διότι οι περισσότεροι θα φρίκαραν τελείως.

  5. Oι Σουηδές είναι γενικώς εκπορνευμένες εδώ και δύο γενεές. Το κύριο θέμα δεν είναι ο φόνος της αλλά ότι ήταν ερωμένη ενός αράπη.Και δεν είναι η μόνη. Οι περισσότερες Σουηδές μετά από μία ηλικία είναι είτε γεροντοκόρες είτε διαζευγμένες και επειδή δεν βρίσκουν λευκούς εραστές δωροδοκούν αράπηδες για να συνευρίσκονται σεξουαλικά.

  6. ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΙΑΣΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΣΟΥΗΔΟΥΣ.

  7. Οταν μπασταρδευσε αυτα συμβαινουν.Αλλα το πηγαινεις εναντια στις εντολες του Δημιουργου μας που μας ειπε να μην μπασταρδευομαστε(ου μοιχευσεις) οι επιπτωσεις μπορει να ειναι πολυ χειρωτερες

  8. Προσέξτε τις κόρες σας! Αλλοδαποί συχνάζουν μέχρι και έξω από σχολεία για να την πέσουν σε μικρά κοριτσάκια! Έχω πετύχει κοριτσάκι γυμνασίου να είναι με άραβα τουλάχιστον 40χρονο, έχω δει άλλη μικρό κορίτσι με πακιστανό! Προσοχή γονείς, είστε υπεύθυνοι για τα παιδιά σας!

  9. Καλα να παθει η πατσαβουρα πηγε με ισλαμιστη.καλα γονεις δεν ειχε να της πουνε 5 πραγματα για το ισλαμ?αλλα τετοια βοδια που ειναι οι σουηδοι και ολοι οι ευρωπαιοι καλα να παθουνε

  10. Να σε ρωτήσω κάτι; πόσων ετών είσαι αν επιτρέπεται; η μάλλον θα το διατυπώσω αλλιώς, είσαι κάτω από 6; γιατί αλλιώς δεν εξηγείται το σχόλιό σου.

  11. Η βλακεία σκοτώνει, καμία λύπηση, οι ηλίθιοι προκαλούνε πολλά προβλήματα στους υπόλοιπους. Μια χαζή λιγότερη. Μπορεί να ακούγομαι κακιά και σκύλα αλλά σίγουρα θα είχε ακούσει για το ποιόν αυτών των ατόμων, με αυτά τα άτομα δεν κάνεις σχέση, αυτά τα άτομα τα απομονώνεις, δεν τα βάζεις στο βρακί σου, εκτός αν είσαι αυτοκαταστροφική. Όσες αράχνες και να έχουν πιάσει ορισμένες δεν δικαιολογείται να γκομενιάζουν με λαθρό, είναι ξεφτίλα!

  12. Δεν φταίει το προσφυγάκι. Έτσι ξέρει. Φταίνε αυτοί που έμπασαν και μπάζουν ανεξέλεγκτα κάθε καρυδιάς καρύδι στον πάλαι ποτέ παράδεισο που άκουγε στο όνομα Ευρώπη.

  13. Στη Σουηδία τώρα οι οργανώσεις θα σπεύσουν να τον υπερασπιστούν και θα πουν: “Αφήστε τον να πέσει στα μαλακά, είναι ο πολιτισμός του” και σίγουρα αν μπει φυλακή πολλές Σουηδές θα του στέλνουν ραβασάκια και θα τον περιμένουν να βγει σε λίγα χρονάκια. Το Κράτος της Σουηδίας έχει καταντήσει ξεφτίλα και είναι όλοι άθεοι.

  14. μη τυχόν μ@λακες Σουηδοί πειραξετε τον ιρακινό επενδυτή.

  15. WELL COME REFUGEES. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΙ.

  16. Οποιος μπλεκει με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες

  17. επιτρεψτε παρακαλω το σχολιο μου . κατα τη γνωμη μου ειναι ανωμαλια μια λευκη και τοσο ομορφη κοπελα να αναζητει ερωτικη επαφη απο τετοιους βρωμερους σκατομουρηδες . λυπαμαι γι αυτο που επαθε ομως θα επρεπε να ξερει οτι τετοιες προτιμησεις πολλες φορες οδηγουν σε τετοια πραγματα . θεωρω μια απο τις χειροτερες διαστροφες μια ομορφη λευκη κοπελα να καυλ…. με τετοιους υπανθρωπους.

    1. περα απο τις αριστες αποψεις σου πρεπει να ομολογησω οτι για να την ξερεις την χανα πρεπει να σαι της κλασης μου παιδι των 80 και γερμανοτραφησα οποτε εχουμε πολλα κοινα
      Τους ειλικρινεις χαιρετισμους μου

      1. χα χα χα ακου “αριστες αποψεις” το ρατσστικο παραληρημα ενός νεοναζι

        1. ΝΕΟΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΕΛΕ ΙΣΛΑΜΟΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙ ΛΑΘΡΟΣΚΩΛΗΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΚΑΤΕΛΛΗΝ!!

        2. Μάλλον για σκατο ελλην δείχνεις παρά για Έλληνας.

    2. Η πλυση εγκεφαλου που της εκαναν απο μικρη οι libtards γονεις κ δασκαλοι φταιει.

  18. Δεν μπλέκει καμία λογική κοπέλα με άπλυτο Μουσουλμάνο Ισλαμιστή και τζιχαντιστή. Οι άνθρωποι αυτοί βλέπουν την γυναίκα σαν αντικείμενο. Πέρα από τις περίεργες σεξουαλικές τους προτιμήσεις αφού δείχνουν αδυναμία στην πίσω πόρτα, οι άνθρωποι αυτοί είναι γεννημένοι δολοφόνοι.

    1. ΤΡΑΒΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΖΟΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ; ΣΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ.

  19. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΙΡΑΚΙΝΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΝΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ …. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ , ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΙΡΑΚΙΝΟ ΦΙΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ

  20. Όχι αποκλείεται. Είναι μία προπαγάνδα του συστήματος με σκοπό να κακολογήσουν αυτόν τον νεαρό επενδυτή. Λευτεριά στον αλληλέγγυο επενδυτή τώρα.

    1. Να πάς να ρωτήσεις την Μυρτώ και την τοπαλουδη να δούμε πόσο ωραία θα αισθανθείς….

    2. Νομίζω ο Κούλης που τους φαίρνει όλους κάτι ξέρει…

Comments are closed.