ΣΟΚ στην Μπαλατσινού! Παντρεύτηκα έναν κλάψα! Γιατί έκλαψε ο Κικίλιας στην ομιλία του

Κοινοποίηση:
kikilias

Μία αναφορά στο παρελθόν του προκάλεσε τη συγκίνηση του τομεάρχη Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας
Ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Α΄ Αθηνών, Βασίλης Κικίλιας, πραγματοποίησε μια μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση στο «Αθηνών Αρένα» την Τετάρτη, η οποία ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, και με τη σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού να παρακολουθεί από τις πρώτες θέσεις, ο Βασίλης Κικίλιας αναφέρθηκε στη θητεία του, στην Εθνική Ομάδα μπάσκετ και δεν μπόρεσε να να κρύψει την έντονη συγκίνησή του.

«Δεν μπορώ να σκεφτώ πιο αγνή, πιο καθαρή και πιο πατριωτική εικόνα από αυτή 12 πιτσιρικάδων που φορούν την φανέλα της εθνικής ομάδας μπάσκετ με το εθνόσημο στο πέτο, ακούν τον εθνικό μας ύμνο και έχουν φτάσει στο πιο ψηλό σκαλοπάτι του βάθρου τιμώντας τα εθνικά μας χρώματα. Κάποτε ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, και έβγαλε από την τσέπη του παντελονιού του ένα μαντήλι για να σκουπίσει τα δάκρυά του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΚΟΙΤΑ ΦΑΤΣΑ ΠΟΥ ΚΛΑΕΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙ ….TO NOY ΣΟΥ ΠΕΟΜΟΥΡΗ ΦΛΩΡΕ ΚΙΚΙΛΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΖΕΝΗ ΜΗΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΠΕΤΡΑΝ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΠΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ..ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ

  2. με αυτούς ένα είναι το συμπέρασμα : η χώρα δε σώζεται με τίποτα, ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ και ο κλάψας και η κλάψα του

  3. Και ακολουθεί το ασύστολο γλύψιμο στην οικογένεια Σαμαρά και στην πεθερά Τετης Κρητικού
    Πάντως ο Σαμαράς λέγεται πως κάτι δυνατό βρήκε στον μπιλι….πιπέρι

  4. Ε δέν θα κλάψει ? Σου λέει “Τί μαλακία έκανα που παντρεύτηκα”

  5. Όποιος πολιτικός διαβάζει τις ομιλίες του, δείχνει απλά πως είναι καθυστερημένος άχρηστος βλάκας και ανίκανος και το πολύ που θα του ταίριαζε να ασχοληθεί θα ήταν να πουλάει ζαρζαβατικά στη λαϊκή… Συχαίνομαι αυτούς τους γελοίους και άχρηστους πολιτικούς που δεν μπορούν να πούνε δύο λέξεις χωρίς να τις διαβάζουν… και ποτέ δεν ψήφισα ούτε πρόκειται να τους ψηφίσω. Είναι ο πρώτος και σημαντικότερος δείκτης αυτός για έναν πολιτικό εάν του κόβει δηλαδή και είναι ικανός να διαχειριστεί τις τύχες των πολιτών. Ουστ.

    1. Ελα ντε,καλα τα λες.Εγω κατι κολοκυθακια που εχω στο μαγαζι τα λεω “κικιλιες”

  6. Αμα παιζουν και ιδρωνουν οι αλλοι,κι εσυ που εισαι ο εξω φυλαρουχας καρπωνεσαι απο τους κοπους τους,ειναι μια σημαντικη νικη πως να το κανουμε!Για να μην πω και για τη μετεπειτα πορεια στην “ιατρικη” και στην ειδικοτητα στο 251 ΓΝΑ.

Comments are closed.